Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ocekujem doprinos igri najmanje jednak Cilvelovom, sve ispod je nedovoljno.

Sto reLo kaze, vrijedilo je i dati 50 miliona na ovog lika cak i samo ako cemo vidjeti Alonsu ledja. 

8 minutes ago, reLo said:

52 miliona funti, Colwill u zasebnom transferu odlazi za 20-ak miliona uz otkupnu klauzulu od 40-ak miliona.

Nisam bas skontao, transfer 20 a BB klauzula 40? 

Sory sad video

Sve ovo mi nekako lici da Tuhel definitivno  prelazi na 4 pozadi. Od 6 uslovno receno stopera otisla 4 (racunađ i azpija) a doso 1 i 1 koji treba da dodje to je 4 stopera. Sem ako ne dovedemo 2 stopera a mi i ovog jednog jedva nalazimo. Glavni problem je ko bi bio zamena za centralnog odnosno Tiaga Silvu. 

15 minutes ago, cobinho said:

Sve ovo mi nekako lici da Tuhel definitivno  prelazi na 4 pozadi. Od 6 uslovno receno stopera otisla 4 (racunađ i azpija) a doso 1 i 1 koji treba da dodje to je 4 stopera. Sem ako ne dovedemo 2 stopera a mi i ovog jednog jedva nalazimo. Glavni problem je ko bi bio zamena za centralnog odnosno Tiaga Silvu. 

Ne vjerujem, igrat će mu bekovi i veznjaci štopere samo nek je sa 3 iza. Mogu i Fofana i Koulibaly u sredinu kada Silva ne igra.

Pa je li moguće da nas sad i Brighton prca za transfere :D Taman sam mislio da je sve gotovo dok nisam vidio ovaj njihov Tweet. Nije bilo dovoljno 50 milki za igrača koji je tu tek jednu sezonu neko su nas uslovili da im prodamo Colwilla, taj dio nije loše ispao 20-25 milki a buy back za 40 45 ali opet da li nas to guzi i Brigton

33 minutes ago, cobinho said:

Pa kad pogledaš rooster svakome normalnom bi to ličilo na takvo nešto ali Tuhica nikada neće odustati od tri stopera

Dobro doveli smo Koulibalya, Sterlinga, Cucurellu. Odličan za nas do sad transfer period.

Još ako uspijemo prodati ove ološe što imamo super.

Za Fofanu mi je 60m absolutno previše. Ne znam koji stoper vrijedi tolike pare osim VVD.

Ja ne znam gde su nam skavti da nekog malog dovodemo za male pare :P

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.