Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kad smo kod Zinchenka, znate li da je on ranije igrao kao centralni vezni? Njega je Pep poceo forsirati kao lijevog beka.

I sad zaista se ne salim, ali Zincheko je igrac koji ima savrsenu kontrolu lopte. On umjesto Alonsa kao backup all day long. Svakako ce Chilwell biti prva opcija ako bude zdrav.

Meni je veci problem Ake od Zinchenka jer bi mogao igrati u prvoj postavi.

I meni nije jasno cemu interes za Akea, u najboljem slucaju je malo iznad prosjeka, nema nista specijalno u njemu. To ako se ostvari, automatski ce pokvariti prijelazni rok, nevazno koga jos doveli.

Za Zinchenka ne vjerujem, novinari ionako previse bubaju. Pa skoro da ne postoji igrac u Evropi a da ga mi ne dovodimo po pisanju istih novinara.

Za Sterlinga i De Ligta se zna da smo zainteresovani i da se radi na transferu, moze se reci i za Akea, jer je to objavio jedan od najpouzadnijih novinara. Ostalo, niko pojma nema sta se desava.

1 hour ago, hamco said:

Niko od nas nije za Akea, a kad je odlazio svi smo zalili za njim.

Prije 2 godine je bio bolji od Zoume, Rudigera i Christensena zajedno, sad su se stvari malo promijenile. On već 2 godine skoro nikako ne igra, a uvijek je bolje dovoditi igrače u usponu nego igrače u padu.

Opet idiotluk, ljudi će prodati trećeg mladog stopera u dvije sezone koji se pokazao kao odličan talenat i onda spucati tonu para na nekog trećeg i ko zna hoće li pogoditi sa transferom...

Guehi i Tomori bi nam sad došli ko budali šamar da su tu, ne bi se morao sekirati toliko, dovedeš samo De Lighta i završio si sve do daljnjeg. Ništa novo maloumni i dalje

2 hours ago, reLo said:

Ode Colwill :D

DEEA52EC-A958-4E80-BAE5-C83622697234.png

kako sad ovo. jucer je frajer bio vec predvidjen za prvu postavu?

nek ide, i ja bih otisao da sam na njegovom mjestu. ovi danas mladi igraci su puno pametniji od onih prije sto su lutali godinama po posudbama uzaludno se nadajuci da ce dobiti priliku igrati za prvi tim.

3 minutes ago, Spaha said:

kako sad ovo. jucer je frajer bio vec predvidjen za prvu postavu?

nek ide, i ja bih otisao da sam na njegovom mjestu. ovi danas mladi igraci su puno pametniji od onih prije sto su lutali godinama po posudbama uzaludno se nadajuci da ce dobiti priliku igrati za prvi tim.

To je taj jedan segment u klubu koji ne valja i nikada nije valjao osim kod Lamparda. Nikada ali nikada ne istrpe i ne daju šansu svojim mladim igračima ali zato kad dovedu vreću govana od 100 miliona njemu mogu dati sezonu i gurati ga da igra iako je vreća govana. I to nije jedini primjer nego ih je milion takvih... 

Mladim igračima se mora dati šansa, pogledaj samo more promašaja koje smo imali sa transferima, pa bukvalno svaki peti ubodeš. Umjesto da guraju svog Colwilla oni drkaju na nekog Koundea koji je imao jednu dobru sezonu u životu...

Pored toga jako loše posudbe znaju odraditi gdje igrač dodatno stagnira. Hajde razumljivo mi je  bilo sto su Lamptey i Livramento otišli, James je mlad, pa smo svi kontali da momci neće imati minuta. Ali evo sad bilo koji od njih dvojice bi imao značajno mjesto u ekipi. Također Tomori i Guehi, Tomori bi bio sigurno starter a Guehi bi isto imao odličnu minutažu.

Jedina razlika između Julesa Koundea ili bilo kojeg drugog našeg potencijalnog pojačanja i bilo kojeg našeg mladog igrača (Tomori, Guehi, Chalobah, sada i Colwill) je što mu je pružena šansa. Kako je moguće da imamo jednu od najboljih akademija na svijetu, stalno finala Lige Prvaka, osvaja se liga, kup, najviše reprezentativaca, igrači koji briljiraju na posudbama i onda se ponašamo kao da je svaki drugi igrač talentovaniji i bolji od naših. Ako se proda Gallagher, Broja ili Colwill to je velika sramota. Ne zanima me buy-back i slične priče, ti igrači moraju dobiti šansu!

Imamo sansu za osvajanje lige, pa idu na “sigurno” iako ja mislim da s Koundeoum ne bi nesto pojacali odbranu, nije on nesto pretjerano bolji od Chalobe. Gledao sam kako ga je Nico Williams silovao, pa nisam nesto za al hajd. 
De ligt mi je puno bolji, i kad bi prihvatili jednog od ponudjenih majmuna Jorginha ili Tima to bi bio dobar deal.

Lijevo imamo Colwilla po prici je dobar, ja ga nisam gledao pa ne znam. Ako ga se zele rijesit neka onda dovedu lijevo nekog jer na desnoj strani vec imamo i Chalobu i Azpija koji ocigledno nece nigdje ic 🤷‍♂️

Lazne vijesti, ali je istina da ga prati velik broj kako PL timova, tako i europskih. I dalje je ista situacija po ovim sto znaju koliko toliko timske planove, a to je da se racuna na Colwilla, samo se ne zna tacno koliko. Colwill zeli minute, po meni ih treba dobiti, ali vidjet cemo, cim nesto Tuchel zeli Akea, ne lici na dobro. Drago mi je sto je to kao jedina opcija za lijevog stopera, jer su ostali svi za centralnog stopera ili desnog stopera.

• Autor

O sudbini Colwila, Conora i Broje ce se odlucivati nakon priorema, nakon sto Tuchel dobije neki uvid u njihove kvalitete iz prve ruke. 

Sve osim toga je laz. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.