Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Prije svega ne vjerujem da bi Ronaldo sam potpisao za nas nakon svega što je uradio sa Unitedom. Nekako mi ne ide to uz njegov imidž.

Bilo bi lijepo da su diskutovali o ovome trojuc sto je Njuso spomenuo, svako od njih bi nam valjao. Felix bi se nekako najmanje i treba jer imamo previše takvih igrača

Sterling Havertz Dembele

Mount Kante Kovacic

Chilwell Kounde Silva James 

Mendy

Meni sve ovo lici na promjenu formacije ako dovedu ta krila. I da se igra okrene preko krila a ne bekova.

Na papiru ovo i ne izgleda lose

Na klupi jos werner broja gallagher alonso azpi jorginho chalobah..

Bit ce tu promjena josh al otom potom

Ja sam zagrijan za dvojac sterling dembele da se potpise

Prije da će doći De Ligt nego Kounde sada. Izgleda da je on bio Marinina želja, sad kako je ona otišla sve je ohladilo nekako. Čak je Sevilla dala rok za kupovinu, 5.7. ako su informacije tačne.

Ja bih obojicu, trebaju nam 2 top stopera. Sređivanjem obrane jačamo i napad. Jaka obrana je uvjet da igramo više napadački i riskantnije nego što smo dosad (što svi priželjkujemo), plus takva dva stopera koji su obojica vrhunski a loptom u nogama ti otvaraju puno toga u napadu. A i s time se otvara mogućnost prelaska na 4 zada...

8 hours ago, soxx said:

Sterling Havertz Dembele

Mount Kante Kovacic

Chilwell Kounde Silva James 

Mendy

Meni sve ovo lici na promjenu formacije ako dovedu ta krila. I da se igra okrene preko krila a ne bekova.

Na papiru ovo i ne izgleda lose

Na klupi jos werner broja gallagher alonso azpi jorginho chalobah..

Bit ce tu promjena josh al otom potom

Ja sam zagrijan za dvojac sterling dembele da se potpise

Da li je moguće da nakon sezone i pol pod Tuchelom ti zaista vjeruješ u promijenu formacije :D

Pa da mu daš najbolja krila na svijetu opet bi se igralo sa tri stopera...

Jesu oni kompatibilni i verovatno bi obojca legli na 433 ko budali samar ali bi nam za to trebale izmene sto na sredini sto napred. A ako znamo da su i Pulisic ,Zijeh, Verner Jorginjo vec spekovani da odu trebalo bi nam dosta igraca tu. Verovatno hoce da igra i u 433 al mislim da ce bazicno ostati na 3421 sa nekim korekcijama na nekim mecevima. Tim pre sto su 433 mogu i Havertz desno i Mount levo.

2 hours ago, cobinho said:

Jesu oni kompatibilni i verovatno bi obojca legli na 433 ko budali samar ali bi nam za to trebale izmene sto na sredini sto napred. A ako znamo da su i Pulisic ,Zijeh, Verner Jorginjo vec spekovani da odu trebalo bi nam dosta igraca tu. Verovatno hoce da igra i u 433 al mislim da ce bazicno ostati na 3421 sa nekim korekcijama na nekim mecevima. Tim pre sto su 433 mogu i Havertz desno i Mount levo.

Legla bi 433 ponekim pojedincima i sada bolje, nije toliko čak ni problem formacije, mogu se takvi igrači upakovati dobro a i sama formacija se mijenja kod nas u tranziciji iz odbrane u napad. Problem je bila ta sporost i sterilnost u nasoj igri

Kako gledam počeli smo ozbiljnije sa transferima.

Počeli smo i slati ponude itd...

Da kažem drago mi je, da smo se oladili za Konudeja i da idemo prvo po De lighta. Momak ima sve što treba stoperu. Visok, čvrst taman za PL, ima tu karizmu za leadera tako, da se nadam da ga dovedemo.

Šta se tiče ostalih. Prvo bi uzeu Richarlisona ispred sterlinga itd.. Ima tu prgavost kako ste rekli i može pokriti od špice do wingera. 

Sve u svemu drago mi je da se povezujemo sa igračima ko što su De light, Dembele, Sterling itd..

Verujem da če naš vlastnik dovesti pojačanja što jih Tuchel želi i možemo biti optimistični za narednu sezonu.

13 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Da također da dodam, ako je Tuchelova želja Sterling, Dembele, nebitno onda neka mu ih dovedu, to što mi (ponajviše ja) seremo na neke igrače i sviramo kurcu i nije toliko bitno :D

Također i za odbranu isto važi, ako on vidi još uvijek potencijal u Koundeu onda neka dođe

Odlazemo drvlje i kamenje dok se sezona ne zavrsi. Zeleli smo sistem po ugledu na Siti i Liverpul i to je ono sto se desava trenutno, gledaju se igraci koje zeli trener i za koje smatra da ce sa se uklope u njegovu viziju igre. 

Ako uspe u tome onda uopste nece biti vazno koliko su oni igrali dobro ili lose u prethodnim klubovima.  Ako ne bude valjali, jebiga prvi cu dici glas protiv.

Ne možemo mi imati igru kao City ili Liverpool, možemo samo izgraditi svoj sistem koji će biti efikasan kao njihov i donositi titule. Da ćemo igrati kao Pepova ekipa ili Kloppova to ne.

Bilo kako bilo, meni se sviđala ona igra od samog kraja prošle sezone, taktički smo imali svakoga, uzeli smo i LŠ. Da se je bolje radilo na pojačanjima a ne bacilo 100 miliona, sezona bi bila dosta bolja i uspješnija 

• Autor
12 minutes ago, reLo said:

Ne znam jeste li namjerno zanemarili to što ovaj spominje Akea?

Cirkus bi bio dovesti Cityjevu petu opciju u odbrani da nama vodi odbranu. A nije on ni tog kapaciteta. Dobre smo pare uzeli za njega i ne treba to kvariti.

Sto je najgore danas su se pojavile špekulacije da hocemo i Zinchenka. E to bi vec bio cirkus. Bukvalno najgori igrac Citya, jedini losiji od njega je bio onaj stoper Garcia sto je otisao u Barcu. 

12 minutes ago, reLo said:

Ne znam jeste li namjerno zanemarili to što ovaj spominje Akea?

Cirkus bi bio dovesti Cityjevu petu opciju u odbrani da nama vodi odbranu. A nije on ni tog kapaciteta. Dobre smo pare uzeli za njega i ne treba to kvariti.

Zasad Tuchelove mete uz izuzetak De Ligta veoma lose.

Cudno da lik i dalje vjeruje da je Ake neki potencijal svjetske klase na stoperu.

S kim se sve povezujemo, ne bi me zacudilo, da nam dodje anthony davis zaigrat. Katastrofa 🥲

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.