22. juni 2022.4 god. comment_329663 Odlicno. To mi je jako drago da su tako javno iznijeli. Ovo sto je Tuchel dobio, ovakvu podrsku nikad nijedan trener u Romanovoj eri nije imao. Sada nece vise biti mnogo prostora za izgovore. Prijavi
22. juni 2022.4 god. comment_329665 10 hours ago, ker said: Raphina, Sterling ili Dembele - daj bilo koga, stvarno me ne zanima koga tačno jer kako imam osjećaj da ćemo izvisiti za mnoge. Desni bek obavezno može neko i od 30 godina ko je voljan biti rotacija, a isto i za lijevog beka (pravi bek, a ne šklopocija od krilnog beka). Štoper nam treba i vjerovatno drugi golman. O prodavanju igrača bolje da ne krećemo, ispričane priče. Treba nam puno više pojačanja nego protivnicima, a nekako smo inertni. Lukakua treba prodati pa i po cijenu da ćemo biti u apsolutnom minusu, jer ako su ovi tračevi tačni, a previše mi je toga da bi djelovalo da nisu, rješavanje njega će predstavljati najveće pojačanje. Iskreno ja bi otisao po ozbiljan desni bek, Reece ima non stop neke povredice, srecom do sad nista toliko ozbiljno. Bekovi su jako bitni u trenutnoj formaciji, to smo vidjeli i prosle sezone, nakon povrede i Jamesa i Chilwella. Ako budemo gledali neke djedove eto samo da bi ih uzeli, nista ni od ove sezone. Prijavi
22. juni 2022.4 god. comment_329676 Tuchel ima maksimalnu podrsku, kao sto ste rekli nijedan trener ovo nije dozivio u Chelseaju. Svaka cast Boehlyu na ovome, tako bi i trebalo biti uvjek. E sada cemo vidjeti, kako se Tuchel tu snalazi, do sad je bio fantastican, a sada kad sklapa ekipu po svom, mora se pokazati u jos boljem svjetlu. Prijavi
23. juni 2022.4 god. comment_329692 Ako klauzula krece da vazi momentalno siguran sam da ce postati nas igrac vrlo brzo. Prijavi
23. juni 2022.4 god. comment_329694 Ne, tek od iduce sezone, tako je i bio plan. Nkunku jedino moze otici ove sezone za 100 miliona. Htio je tu klauzulu u ugovoru da bi mogao otici iduce sezone. Prijavi
24. juni 2022.4 god. comment_329716 To znaci 6 igraca od po 33 miliona, a to znaci dovodjenje prosek igraca, postajemo arsenal polako Prijavi
24. juni 2022.4 god. Autor comment_329718 1 hour ago, klicko said: To znaci 6 igraca od po 33 miliona, a to znaci dovodjenje prosek igraca, postajemo arsenal polako Jebem te matematiko. Dodje Dembele za free, i Clauss za 10 miliona. Ostane 190 za 4 igraca (primjer samo dajem)... Prijavi
24. juni 2022.4 god. comment_329719 Ili prodaš Wernera/Jorginha/Ziyecha ili nekog četvrtog i te pare se dodaju u budžet za transfere. Prijavi
24. juni 2022.4 god. comment_329724 Pa to je sve ako ako, pa i dembele je prosek, kao i klaus, a pitanje je i da li cemo nekog prodati za dobre pare i da li cemo uopste prodati, realno je da je 200mil malo i za 4 igraca Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329730 Da se resimo nekoga od ovih silnih viskova koje imamo, uzmemo Dembelea jer je dobar a besplatan, platimo lepo za De Lihta i Rajsa i ja prezadovoljan prelaznim rokom. Napadac je trenutno bas onako deficitarna kategorija na trzistu, mozda zbog toga Tuhel i gleda ka nekom univerzalnijem resenju, plus sansa za Broju.. Ne mozemo bas sve odjednom da prodamo/kupimo... Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329733 1 hour ago, Whisper said: Da se resimo nekoga od ovih silnih viskova koje imamo, uzmemo Dembelea jer je dobar a besplatan, platimo lepo za De Lihta i Rajsa i ja prezadovoljan prelaznim rokom. Napadac je trenutno bas onako deficitarna kategorija na trzistu, mozda zbog toga Tuhel i gleda ka nekom univerzalnijem resenju, plus sansa za Broju.. Ne mozemo bas sve odjednom da prodamo/kupimo... ZAR JE MOGUĆE DA JE I OVO NEKO NAPISAO Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329734 Nek ponude Jorginha plus pare za De Lighta, ionako su zainteresirani za njega. Win-win za obje strane. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329738 Bolje bi bilo Jorginha ponuditi, sto apeiron kaze. Steta Botman iz Lillea ode u Newcastle, mogli su ga uzeti nasi mozda. Ima ovaj Bremer, Brazilac sto igra u Torinu, ne znam kakav je ali ga hvale Talijani. Ako ce pustiti Lukakua i Wernera onda ce nasusno trebati jedan pravi centarfor. Ne znam ima li prostora da ponudimo sta od ovog skarta za Ricea, barem da se cijena spusti na nekih 50-60 miliona. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329740 Izgleda da će i Ziyech na posudbu. Pravimo nove Batshuayie i Bakayoke. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329741 Očito ide totalni remont ekipe. Sve ok, ali šta s napadačem? Šta sa backupom za lijevog i desnog beka? Malo je nama 6 igrača dovesti. Kako je krenula prodaja, bojim se da će nam 10 pojačanja trebati. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329749 29 minutes ago, Adi said: Izgleda da će i Ziyech na posudbu. Pravimo nove Batshuayie i Bakayoke. Mandatory je 20 miliona poslije posudbe Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329764 6 hours ago, Wisey said: Bolje bi bilo Jorginha ponuditi, sto apeiron kaze. Steta Botman iz Lillea ode u Newcastle, mogli su ga uzeti nasi mozda. Ima ovaj Bremer, Brazilac sto igra u Torinu, ne znam kakav je ali ga hvale Talijani. Ako ce pustiti Lukakua i Wernera onda ce nasusno trebati jedan pravi centarfor. Ne znam ima li prostora da ponudimo sta od ovog skarta za Ricea, barem da se cijena spusti na nekih 50-60 miliona. Što dalje od Žabara, pa makar i novog Messija prodavali. Prijavi
25. juni 2022.4 god. Autor comment_329765 hahah evo ga, neko je nedavno spominjao ovu mogucnost Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329766 Koja bi to bila katastrofa. 500 hiljada sedmično i poremećena atmosfera u svlačionici. Prijavi
25. juni 2022.4 god. comment_329768 Ovaj amer oce da napravi cirkus kolorado od tima. Samo nam fali Ronaldo Sterling Dembele pa jos Pogba pa da krenemo stopama Man utd a. Super zvezde sa 20 gola a ostatak tima sa 15 to nam najmanje treba. Jebali ga dresovi reklame i ostala sranja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.