Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

10 hours ago, ker said:

Raphina, Sterling ili Dembele - daj bilo koga, stvarno me ne zanima koga tačno jer kako imam osjećaj da ćemo izvisiti za mnoge. Desni bek obavezno može neko i od 30 godina ko je voljan biti rotacija, a isto i za lijevog beka (pravi bek, a ne šklopocija od krilnog beka). Štoper nam treba i vjerovatno drugi golman. O prodavanju igrača bolje da ne krećemo, ispričane priče.

Treba nam puno više pojačanja nego protivnicima, a nekako smo inertni. Lukakua treba prodati pa i po cijenu da ćemo biti u apsolutnom minusu, jer ako su ovi tračevi tačni, a previše mi je toga da bi djelovalo da nisu, rješavanje njega će predstavljati najveće pojačanje.

Iskreno ja bi otisao po ozbiljan desni bek, Reece ima non stop neke povredice, srecom do sad nista toliko ozbiljno.
Bekovi su jako bitni u trenutnoj formaciji, to smo vidjeli i prosle sezone, nakon povrede i Jamesa i Chilwella. Ako budemo gledali neke djedove eto samo da bi ih uzeli, nista ni od ove sezone.

Tuchel ima maksimalnu podrsku, kao sto ste rekli nijedan trener ovo nije dozivio u Chelseaju. Svaka cast Boehlyu na ovome, tako bi i trebalo biti uvjek.

E sada cemo vidjeti, kako se Tuchel tu snalazi, do sad je bio fantastican, a sada kad sklapa ekipu po svom, mora se pokazati u jos boljem svjetlu.

• Autor
1 hour ago, klicko said:

To znaci 6 igraca od po 33 miliona, a to znaci dovodjenje prosek igraca, postajemo arsenal polako 

Jebem te matematiko. Dodje Dembele za free, i Clauss za 10 miliona. Ostane 190 za 4 igraca (primjer  samo dajem)... 

Pa to je sve ako ako, pa i dembele je prosek, kao i klaus, a pitanje je i da li cemo nekog prodati za dobre pare i da li cemo uopste prodati, realno je da je 200mil malo i za 4 igraca

Da se resimo nekoga od ovih silnih viskova koje imamo, uzmemo Dembelea jer je dobar a besplatan, platimo lepo za De Lihta i Rajsa i ja prezadovoljan prelaznim rokom. 

Napadac je trenutno bas onako deficitarna kategorija na trzistu, mozda zbog toga Tuhel i gleda ka nekom univerzalnijem resenju, plus sansa za Broju..

Ne mozemo bas sve odjednom da prodamo/kupimo...

1 hour ago, Whisper said:

Da se resimo nekoga od ovih silnih viskova koje imamo, uzmemo Dembelea jer je dobar a besplatan, platimo lepo za De Lihta i Rajsa i ja prezadovoljan prelaznim rokom. 

Napadac je trenutno bas onako deficitarna kategorija na trzistu, mozda zbog toga Tuhel i gleda ka nekom univerzalnijem resenju, plus sansa za Broju..

Ne mozemo bas sve odjednom da prodamo/kupimo...

ZAR JE MOGUĆE DA JE I OVO NEKO NAPISAO >:D<

Bolje bi bilo Jorginha ponuditi, sto apeiron kaze.

Steta Botman iz Lillea ode u Newcastle, mogli su ga uzeti nasi mozda. Ima ovaj Bremer, Brazilac sto igra u Torinu, ne znam kakav je ali ga hvale Talijani. 

Ako ce pustiti Lukakua i Wernera onda ce nasusno trebati jedan pravi centarfor. 

Ne znam ima li prostora da ponudimo sta od ovog skarta za Ricea, barem da se cijena spusti na nekih 50-60 miliona.

6 hours ago, Wisey said:

Bolje bi bilo Jorginha ponuditi, sto apeiron kaze.

Steta Botman iz Lillea ode u Newcastle, mogli su ga uzeti nasi mozda. Ima ovaj Bremer, Brazilac sto igra u Torinu, ne znam kakav je ali ga hvale Talijani. 

Ako ce pustiti Lukakua i Wernera onda ce nasusno trebati jedan pravi centarfor. 

Ne znam ima li prostora da ponudimo sta od ovog skarta za Ricea, barem da se cijena spusti na nekih 50-60 miliona.

Što dalje od Žabara, pa makar i novog Messija prodavali. 

Ovaj amer oce da napravi cirkus kolorado od tima. Samo nam fali Ronaldo Sterling Dembele pa jos Pogba pa da krenemo stopama Man utd a.  Super zvezde sa 20 gola a ostatak tima sa 15 to nam najmanje treba. Jebali ga dresovi reklame i ostala sranja. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.