21. juni 2022.4 god. comment_329621 10 hours ago, Igi said: Dopustanje da se dodje u sitauciju da nam pola odbrane u isto vreme bude u zadnjoj godini ugovora, 100 miliona za Lukakua, bolesni novci za flopove Bakayoka, Danny Dja, Kepu, Wernera, Moratu, Pulisica, Batsa i jos gomila polu igraca. Stalno izvisili za glavne mete, razvlacenje po celo leto da bi zavrsili sa nekim potpunim anonimusom. U transferima nas je prcao ko je kako hteo, jedino smo 2020 uspeli da dovodimo koga smo hteli srecom zbog Covida i onog transfer bana od prethodne godine. I opet se na toj gomili ojebina nije ništa naučilo nego se i dalje nastavlja sa bacanjem para na polu-igrače. Bolje je dovesti 2 pojačanja ali dva dobra pojačanja nego te četiri ojebine a izađe te isto para a razlika u kvalitetu i doprinosu je ogromna Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329625 Smiri se, šta si napet 🙂 nije sve tako crno (još), pomalo 1. Još nikog nismo doveli. 2. Nitko s kim se povezujemo nije ojebina na razini Drinkwatera, Bakayoka i sl. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329626 Kako znamo da nisu? I drinkwater i bakayoko imali odlicne sezone. Sterling je vjerovatno ojebina, ali ko ce ga vise znati, mozda treba kupovati te na oko bezvezne igrace, pa oni kod nas prorade Trazit ce oko 45 mil funti za Sterlinga. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329627 Pa svaki može ispast ojebina. Ne postoji sigurna kupovina. Iako slažem se za Bakayoka da je loš primjer, on je u tom trenutku izgledao kao dobra kupovina, nitko nije mogao znat da će propast. Drinkwater se s druge strane odma znalo da je ojebina i panic buy a ne smislena kupovina. Sterling nije ojebina, i stavljat ga na razinu Drinkwater je smiješno. Odavno bi ga Pep potjera da ne vridi, do prošle sezone je bio i prvotimac Citya. A i u Engleskoj je bio ponajbolji njihov igrač tako da nije baš da samo kod Pepa igra dobro. Jeli preskup, možemo li uložiti te novce pametnije, trebali nam tu još jače ime..., su stvari o kojima možemo raspravljati, ali svest ga na ojebinu i razinu Drinkwatera je pretjerivanje. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329628 U redu, ali eto, znaci Sterling bio prvotimac, a Jesus nije, a neki bi radije Jesusa, sve govori Ja bih najradije Richarlisona prije Sterlinga uzeo, pa i da je skuplji 5 miliona uz Dembelea. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329630 Malo Gusto, defanzivno odlican, naprijed dobar, niko ga ne spominje. Rotirao bi se sa Jamesom, nekad bi James mogao na desnog stopera, a doveli bi ga za nesto malo najvjerovatnije. 🤷♂️ Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329631 6 minutes ago, Fazlija said: Malo Gusto, defanzivno odlican, naprijed dobar, niko ga ne spominje. Rotirao bi se sa Jamesom, nekad bi James mogao na desnog stopera, a doveli bi ga za nesto malo najvjerovatnije. 🤷♂️ Čovjek sa najboljim imenom i prezimenom u svijetu fudbala Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329634 40 minutes ago, Whisper said: Ouuu, ouuuuu, oouuuu. To je lik koji stoji iza ovog sjajnog perioda Lpoola kada su transferi u pitanju, doveli su ga ovako 2016 otprilike, dakle tačno je to bio momenat kada je sve krenulo kako treba. Nevjerovatno je kako su dobar posao i dobre igrače doveli za većinom normalne sume. Od promašaja mi na pamet pada samo Keita. Igrači tipa Minamino, Tsimikas su i dovedeni da budu na klupi... Btw izgleda da Arsenal kreće po Raphinhu Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329636 Daj nam Van Dijka i Salaha. Vidim da ćemo dati Lukakua za neku siću na posudbu, po meni bolje da smo ga prodali ispod cijene nego ovo. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329637 Taj baća bi mogo da bude odlično resenje al to mora brzo da reaguju. Ako ce sa njim da pregovaraju kao sa Kundeom i da na kraju Boeli dovodi igrace jebes tu rabotu Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329638 1 hour ago, Adi said: Daj nam Van Dijka i Salaha. Vidim da ćemo dati Lukakua za neku siću na posudbu, po meni bolje da smo ga prodali ispod cijene nego ovo. Samo sto ce platu placati Inter vrijedi, ovih 8 miliona plus bonusi je dodatak. Ako se jos pokaze tamo opet, mozda ga i kupe, ako ne oni, onda Bayern ili neko drugi. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329640 3 minutes ago, diablo_bih said: Samo sto ce platu placati Inter vrijedi, ovih 8 miliona plus bonusi je dodatak. Ako se jos pokaze tamo opet, mozda ga i kupe, ako ne oni, onda Bayern ili neko drugi. Ako se ne pokaže tamo, nakon što se nije pokazao i kod nas mislim da će se pobiti svi klubovi na tržištu da plate 80 milki za vreću govana od 30 godina. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329643 Lukaku posudba oko 10 miliona eura i bez obaveze otkupa. Rekoh ja talijanski cigani ce nas naguziti ko sanske koze. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329645 A realno teško smo mogli više i dobit. Nakon katastrofa sezone tko bi dao pare za njega? Pogotovo šta svi znaju da ga se želimo pošto poto riješiti. Još on vjerojatno ne želi nigdi drugdi nego u Inter (a i da želi vjerovatno ga nitko neće), tako da baš i nismo imali pregovaračkog prostora. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329646 25 minutes ago, Wisey said: Lukaku posudba oko 10 miliona eura i bez obaveze otkupa. Rekoh ja talijanski cigani ce nas naguziti ko sanske koze. A sta bi ti drugacije uradio? Zadrzao ga? Ne mozes ga prodati, a ocito je da Inter nema para. Dakle ajd mi reci koja je druga opcija bila? Meni ovo djeluje da je Boehly po cijenu svog novca(citaj kluba) napravio treneru uslugu i rijesio se kancer igraca. Marina i Cech bi ga vjerovatno zadrzali i narednu godinu i opet bi svi kukali i galamili. Prvobitno je trazeno 25 miliona i da nasi placaju platu koja je oko 16 miliona godisnje. Dakld sad ako je 8 bez plate skoro pa isto dodje. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329649 Otići će u Inter na posudbu, opet će zabiti 20+ golova i oni ga opet neće htjeti platiti i posuđivat će ga dok mu cijena ne padne i na kraju ćemo im ga besplatno dati. Sigurno ga je mogao neko uzeti za 40-50 miliona. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329650 Ma kakvo guzenje, vec su nas unistili sa transferom, to je bio analni fisting do ramena bez lubrikanta, hvala im sto su se makar smilovali da nam ga uzmu da se trulez ne siri dalje po klubu Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329651 da je dzaba otisao halal im bilo sto dalje od stamforda bridge at&t arene Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329653 Raphina, Sterling ili Dembele - daj bilo koga, stvarno me ne zanima koga tačno jer kako imam osjećaj da ćemo izvisiti za mnoge. Desni bek obavezno može neko i od 30 godina ko je voljan biti rotacija, a isto i za lijevog beka (pravi bek, a ne šklopocija od krilnog beka). Štoper nam treba i vjerovatno drugi golman. O prodavanju igrača bolje da ne krećemo, ispričane priče. Treba nam puno više pojačanja nego protivnicima, a nekako smo inertni. Lukakua treba prodati pa i po cijenu da ćemo biti u apsolutnom minusu, jer ako su ovi tračevi tačni, a previše mi je toga da bi djelovalo da nisu, rješavanje njega će predstavljati najveće pojačanje. Prijavi
21. juni 2022.4 god. comment_329654 1 hour ago, ker said: Raphina, Sterling ili Dembele - daj bilo koga, stvarno me ne zanima koga tačno jer kako imam osjećaj da ćemo izvisiti za mnoge. Desni bek obavezno može neko i od 30 godina ko je voljan biti rotacija, a isto i za lijevog beka (pravi bek, a ne šklopocija od krilnog beka). Štoper nam treba i vjerovatno drugi golman. O prodavanju igrača bolje da ne krećemo, ispričane priče. Treba nam puno više pojačanja nego protivnicima, a nekako smo inertni. Lukakua treba prodati pa i po cijenu da ćemo biti u apsolutnom minusu, jer ako su ovi tračevi tačni, a previše mi je toga da bi djelovalo da nisu, rješavanje njega će predstavljati najveće pojačanje. Kepa ako ode, vjerovatno ce Baxter zauzeti to mjesto. Prijavi
22. juni 2022.4 god. comment_329657 Nijedan trener u Celsiju ovo nije imao, nijedan. Bice zanimljiva sezona za nas, kako god okrenes.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.