Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne sviđa mi se što se nigdje ne spominju stoperi (osim Kounde), držim da su nam potrebna 2 dobra stopera, 1 neće bit dovoljan nikako...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

29 minutes ago, ja13 said:

Ne sviđa mi se što se nigdje ne spominju stoperi (osim Kounde), držim da su nam potrebna 2 dobra stopera, 1 neće bit dovoljan nikako...

Pa ako se ista spominje, spominju se stoperi. Pored Koundea, za drugog stopera su opcije Bremer, Koulibaly, Kimpempe, De Ligt i jos par, ne mogu da se vise sjetim.

14 hours ago, njuso21 said:

Care, de ba malo ohladi, cijelo vrijeme si nezadovoljan.

Sterling nije trkaca kokos, vec je svemirski brod za sva nasa krila. Da sva nasa krila spojis u jednog, Sterling je bolji od njih.

Nije Sterling samo onaj igrac koji je fulio par zicera, pa su ga ismijavali, on je puno vise od toga. Pa zar ne gledate Premier ligu? Brz kao metak, jedan od najboljih driblera u ligi, te jedan od najkreativnijih igraca u ligi. Ne pretjerujem.

Poslali smo ponudu od 25 miliona, odbijena je. Vjerujem da je za 35-40 miliona nas, sto je fenomenalna cifra za takvog igraca.

S njim i Dembeleom smo potpuno druga ekipa, daleko ofanzivno mocnija, kreativnija, svi ostali, narocito Havertz i Mount ce da profitiraju time. Naravno i sam Chelsea, jer ce se biljeziti bolji rezultati, nema sanse, da vise necemo probiti bunker kada igramo na Bridgeu.

Zatvori Dembelea, na drugoj strani Sterling djecu pravi protivnicima ili obrnuto kada na Sterlinga paze.

S ova dva transfera, te zbog Galaghera, nekako vjerujem da mijenjamo formaciju.

A dio o punjenju budžeta jednog od rivala ćemo preskočiti naravno.

Sterling i kreativnost, ja ne znam šta sam ja gledao i šta su drugi gledali, pa taj nije u top 3 najkreativnija igrača u svojoj ekipi a ne u ligi jebenoj.

Potrebno je svakom timu, zato PSG npr samo uzimao besplatno igrace, jer nisu vise smjeli trositi.

Sto se tice Raphinhe, tu ti je najbliza Barca i mi, vec duze vrijeme, a posto Barca nema za zraka cak iako uspiju prodati Frenkija, mislim da otpadaju. Prije ce uzeti Bernarda Silvu nego Raphinhu ako im magicno legnu pare.

9 minutes ago, diablo_bih said:

Sto se tice Raphinhe, tu ti je najbliza Barca i mi, vec duze vrijeme, a posto Barca nema za zraka cak iako uspiju prodati Frenkija, mislim da otpadaju. Prije ce uzeti Bernarda Silvu nego Raphinhu ako im magicno legnu pare.

Da mi je ući u glavu sportskog direktora koji istovremeno planira dovesti Alonsa i Bernarda Silvu.

Sta bola Rabiot, nadam se da je to neka šala. Cuj Rabiot, covjek je uvijek panjcuga bio, dodaj prvom do sebe i to je to. Da smo normalan klub ne bi se dovodili u vezu sa takvim igracima, imamo vec jednog takvog, citaj Jorginho.

Ako Marina ode sada smatram da nam hitno treba  novi, pravi sportski direktor. Fudbalsko trziste se mnogo razlikuje od svega cime se Boehly do sada bavio.  Nemam neki dobar osecaj oko toga da on preuzme finansijski deo transfera.

Možda smo i mi malo nestrpljivi. Normalno bi bilo da smo doveli već 2-3 igrača, ali ovo nisu normalne okolnosti. Ljudi koji su vodili neke procese do prije 3 mjeseca više nisu tu, a u međuvremenu se nije ni moglo pregovarati. Zbog toga se može shvatiti zašto još uvijek nema novih igrača.

Nadam se da im je jasno da je prioritet odbrana jer je tu trenutno velika rupa. Napadača mi imamo, rado bismo ih mijenjali, ali odbrane uopšte nema. Za napad još uvijek mislim da je veći problem to što ništa nije uigrano i što se ne zna ko šta radi. Ne može me niko uvjeriti da je Jota koji razvaljuje u Liverpoolu bolji igrač od Pulišića ili da je Haller koji razvaljuje u Ajaxu bolji od Lukakua itd.

33 minutes ago, Adi said:

Možda smo i mi malo nestrpljivi. Normalno bi bilo da smo doveli već 2-3 igrača, ali ovo nisu normalne okolnosti. Ljudi koji su vodili neke procese do prije 3 mjeseca više nisu tu, a u međuvremenu se nije ni moglo pregovarati. Zbog toga se može shvatiti zašto još uvijek nema novih igrača.

Nadam se da im je jasno da je prioritet odbrana jer je tu trenutno velika rupa. Napadača mi imamo, rado bismo ih mijenjali, ali odbrane uopšte nema. Za napad još uvijek mislim da je veći problem to što ništa nije uigrano i što se ne zna ko šta radi. Ne može me niko uvjeriti da je Jota koji razvaljuje u Liverpoolu bolji igrač od Pulišića ili da je Haller koji razvaljuje u Ajaxu bolji od Lukakua itd.

Trebali su ostaviti Marinu i Cecha do kraja prijelaznog roka i neka odrade transfere. A poslije neka traze nove ljude.

Ja generalno necu pratiti transfere, nije mi to vise zanimljivo a necu ni nas jer nemam ni nekih ocekivanja.

1 hour ago, Whisper said:

Ako Marina ode sada smatram da nam hitno treba  novi, pravi sportski direktor. Fudbalsko trziste se mnogo razlikuje od svega cime se Boehly do sada bavio.  Nemam neki dobar osecaj oko toga da on preuzme finansijski deo transfera.

Boeli je ideju o SD trebao da ima kad je preuzimao klub. Ovako ce da trazi SD a na pola prelaznog roka. Covek je upao u fudbal kao s marsa. Brus Bak i Marina su morali da ostanu kao prelazno resenje. Nema apsolutno nikakvu ideju. Najebali smo ko zuti sa njim. 

18 minutes ago, cobinho said:

Boeli je ideju o SD trebao da ima kad je preuzimao klub. Ovako ce da trazi SD a na pola prelaznog roka. Covek je upao u fudbal kao s marsa. Brus Bak i Marina su morali da ostanu kao prelazno resenje. Nema apsolutno nikakvu ideju. Najebali smo ko zuti sa njim. 

Andrea Berta iz Atletika se vec neko vreme pominje kao glavni kandidat.  

Nije toliki problem to sto jos nismo doveli nikoga, problem je taj sto igraci sa kojima se povezujemo su u glavnom ojebine.

Jedno od pojacanja koje se ozbiljno spominje je Richairlson. Ne znam sta da mislim o tom transferu, momak ima kvalitet to stoji ali nije dobar u glavu nikako, mozda nam samo takvi u napadu i mogu pomoci, ne znam iskreno

Sreca pa mi ne odlucujemo o transferima, ako je vama 35 miliona za sterlinga los deal, onda neka nama callum hudson smorodia na krilu pa cemo osvojit kurko.

7 minutes ago, Fazlija said:

Sreca pa mi ne odlucujemo o transferima, ako je vama 35 miliona za sterlinga los deal, onda neka nama callum hudson smorodia na krilu pa cemo osvojit kurko.

Ne znam da li je moguce da ste povjerovali da ce City pustiti Sterlinga za tu sicu, 50 je minimum minimuma

5 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Ne znam da li je moguce da ste povjerovali da ce City pustiti Sterlinga za tu sicu, 50 je minimum minimuma

Pa ako ga ne puste sada, otici ce na leto za dz. Nemaju ni oni puno prostora za manevar. Nego uzdaju se u to sto ima par klubova zainteresovanih...

Dopustanje da se dodje u sitauciju da nam pola odbrane u isto vreme bude u zadnjoj godini ugovora, 100 miliona za Lukakua, bolesni novci za flopove  Bakayoka, Danny Dja, Kepu,  Wernera, Moratu, Pulisica, Batsa i jos gomila polu igraca. Stalno izvisili za glavne mete, razvlacenje po celo leto da bi zavrsili sa nekim potpunim anonimusom.

U transferima nas je prcao ko je kako hteo, jedino smo 2020 uspeli da dovodimo koga smo hteli srecom zbog Covida i onog transfer bana od prethodne godine.

8 hours ago, Igi said:

Dopustanje da se dodje u sitauciju da nam pola odbrane u isto vreme bude u zadnjoj godini ugovora, 100 miliona za Lukakua, bolesni novci za flopove  Bakayoka, Danny Dja, Kepu,  Wernera, Moratu, Pulisica, Batsa i jos gomila polu igraca. Stalno izvisili za glavne mete, razvlacenje po celo leto da bi zavrsili sa nekim potpunim anonimusom.

U transferima nas je prcao ko je kako hteo, jedino smo 2020 uspeli da dovodimo koga smo hteli srecom zbog Covida i onog transfer bana od prethodne godine.

Ovo podpišem.

Kad se setim kakav ološ smo sve doveli u klub.. Drinkwater, Bakayoko itd...

Miran sam samo zbog toga što imamo top trenera kome verujem, da neče neki ološ da prihvati u ekipu. Ako če on imat glavnu reč kod transfera možemo biti mirni 🙂 

Treba biti posten pa reci da su neki od tih igraca dovedeni pod direktnim pritiskom tadasnjeg trenera Contea, koji je svim silama napadao Upravu da mu dovode pojacanja.

Elem, kad vec pricamo o Sterlingu zasto ne bismo razmisljali o dovodjenju Ronalda u spic napada? Ima on sigurno kuveta u sebi a i motivacije za jos barem sezonu-dvije na najvisem nivou. Vjerujem da bi rado odigrao jos par utakmica Lige Sampiona, a u Unitedu to nece moci.

Ma ronaldi je i dan danas klasa al ja ga ne bi. Otkako je on doso u utd pola ekipe je neprepoznatljiviäo im.

Bruno ko da i nije igrao sezonu, sve se ronaldu podredilo.

Ne bi riskirao uglavnom s njim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.