Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Izgleda gotova bar jedna letnja saga zvana lukaku. Kao pristali smo na 10milki. E sad odmor za pregovarace pa tamo za 2 nefelje da se late posla dovodjenja igraca

Ok neka dodje Sterling ali uz jos neko pojacanje u napadu, po mogucnosti Dembele ili neka dobra radilica. 

Vidio sam da se i Ake spominje negdje.

Pa krv ti jebem, City će prodati dva igrača koja želi da se rješi, koja im ne trebaju i pri tome će dovesti jebenog Haalanda i biti u plusu. Pa jel mene jebe neko, jel opet treba da puniš kasu jednog od glavnih rivala i da im pomažeš i krčiš put ka trofejima.

Pa zar maloumnici nisu naučili kad su dali Batshyaia na posudbu i samim time doveli Aubu u Arsenal, da ne treba da pomažeš glavne rivale. Jebo te Sterling od 60 miliona da te jebo

Clauss je desni bek i nema nikakve veze sa nabrojanim igračima. Uskoro puni 30 godina, ne bi puno koštao i bolje da nam je neko takav zamjena za Jamesa nego da uzmemo mladog igrača i upropastimo ga na klupi. Kao RWB je imao 1 gol manje i 3 asistencije manje u francuskoj ligi od GOAT-a (5+11).

Clauss je dobra varijanta da uštedimo na beku i da nam ostane para da se kvalitetnije pojačamo na drugim pozicijama. Ne bi bilo dobro da svi igrači koje dovedemo budu nekakve jeftine varijante, znamo kako smo prošli kad smo zadnji put dovodili Babe, Kenedye i Papye.

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Pa krv ti jebem, City će prodati dva igrača koja želi da se rješi, koja im ne trebaju i pri tome će dovesti jebenog Haalanda i biti u plusu. Pa jel mene jebe neko, jel opet treba da puniš kasu jednog od glavnih rivala i da im pomažeš i krčiš put ka trofejima.

Pa zar maloumnici nisu naučili kad su dali Batshyaia na posudbu i samim time doveli Aubu u Arsenal, da ne treba da pomažeš glavne rivale. Jebo te Sterling od 60 miliona da te jeb

Care, de ba malo ohladi, cijelo vrijeme si nezadovoljan.

Sterling nije trkaca kokos, vec je svemirski brod za sva nasa krila. Da sva nasa krila spojis u jednog, Sterling je bolji od njih.

Nije Sterling samo onaj igrac koji je fulio par zicera, pa su ga ismijavali, on je puno vise od toga. Pa zar ne gledate Premier ligu? Brz kao metak, jedan od najboljih driblera u ligi, te jedan od najkreativnijih igraca u ligi. Ne pretjerujem.

Poslali smo ponudu od 25 miliona, odbijena je. Vjerujem da je za 35-40 miliona nas, sto je fenomenalna cifra za takvog igraca.

S njim i Dembeleom smo potpuno druga ekipa, daleko ofanzivno mocnija, kreativnija, svi ostali, narocito Havertz i Mount ce da profitiraju time. Naravno i sam Chelsea, jer ce se biljeziti bolji rezultati, nema sanse, da vise necemo probiti bunker kada igramo na Bridgeu.

Zatvori Dembelea, na drugoj strani Sterling djecu pravi protivnicima ili obrnuto kada na Sterlinga paze.

S ova dva transfera, te zbog Galaghera, nekako vjerujem da mijenjamo formaciju.

Hmm, složio bih se oko ovoga što njuso kaže o promjeni formacije, ako dovodimo i Sterlinga i Dembelea onda ćemo valjda preć na neku formaciju s krilima, vjerojatno i povratak na 4 od zada, 4-2-3-1 mi se čini kao moguća opcija jer nam je 10-ka potrebna zbog Mounta (iako on može igrat i malo niže pa neka 4-3-3)

Što se tiće Sterlinga, ne znam što da mislim. Dobar igrač ali... Njegova najjača strane je odlično kretanje bez lopte i traženje prostora ali onda kad dođe u poziciju za šut falije zicer a to već imamo u Werneru, doduše ovaj je bolji u driblingu. Generalno nemam ništa protiv, dapače vjerojatno će nas upgradeat, al mi je 60M malo previše za njega, mislim da nam toliko ne neće donijet. Nadam se samo da neće zbog trošenja na njega patit važnije pozicije (obrana), ako neće nek ga dovedu briga me za pare, al ne smije se dogodit da bude da smo potrošili na Sterlinga pa da nemamo dovoljno za pristojnog stopera.

Što se tiće Claussa, ne znam ništa o njemu nisam ga nikad gledao pa ne znam jeli dovoljno dobar (statistički gledano se čini poprilično dobar), al takav tip transfera mi ima smisla, solidan jeftiniji igrač koji može pokriti desni bek kad nema Jamesa. Bilo kakvo veće i skuplje ime nema smisla pored Jamesa...

Eno spominje se i Richarlison kao mogući transfer, navodno smo ispred Arsenala i Tottenhama u utrci. Treba to sve dovesti i Sterlinga i Dembelea i Richarlisona :D, pa nek pršti haha.

Šalu na stranu, nemam ništa protiv Sterlinga, ali za neku razumnu cijenu, tipa 35-40m plus neki sitni bonusi, vjerujem da bi se mogli dogovoriti. U najboljim je godinama, radilica je, jest' da zna promašit' kvalitetno nekad ali zna i zabit i predriblat kad treba. Nije on čuskija kakvim ga neki predstavljaju. 

Isto tako ne bih ni protiv Richarlisona imao ništa, momak je brz, prodoran, prgavac onaj kakvih nam fali u ekipi. Samo se nadam da nije previše na svoju ruku, pa da u jednom trenutku počne glumiti zvijezdu i postane problematičan. 

Taj lik, Clauss, pojma nemam, vidim da je cijena sitnica, tako da ne možemo sa njim promašiti kako god okreneš.

Nadam se da ćemo barem 2 transfera riješiti do početka priprema. Dugo će ovo ljeto biti, ali mislim da ćemo ipak imati neku pozitivnu sliku na kraju.

Sva 3 bi imao 🙂 ako uspijemo dovesti Dembeleja i Sterlinga ili Richarlisona to bi bio pun pogodak. 

Ali šta me nervira je to sve, da se zanimamo za puno igrača a nama gazda priča o FFP.

Nadam se, da nečemo čekati do 31.8 za bilo koje transfere. 🙂 

Kao i svake godine s prelaznim rokovima. Volio bih vidjeti Koulibalya i Rica u prelaznom roku, bili bi top pojacanje.

Jedan od problema je i to što su sva trojica (Richarlison, Sterling i Dembele) problematični likovi, svaki na svoj način.

Nećemo postati konkurentniji Cityu ako budemo uzimali igrače koji njima više ne trebaju. Žele nam prodati Sterlinga, Jesusa, Zinchenka i Akea. Kao što se mi smijemo Barci jer žele uzeti naše rezerve tako se i oni smiju nama. Da se razumijemo, može jedan Cityev za rotacije, ali da sve uzimamo takve to je put ka petom mjestu.

Okoloterensko potrckalo zvano Dembele nam ne treba. Uzeo bi pare lezeci u bolnici, tako da nista od tog. Ja bi radje zvizno 50, 60 milki na Raphinu nego na Sterlinga, al ako je cifra 35m onda why not. 🤷‍♂️

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.