Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

47 minutes ago, diablo_bih said:

Ne bih se cudio da ne uspiju Jorginha prodati sad, vec tek u Januaru do kada bi se trebala rijesiti situacija sa novim vlasnicima Milana. Takvi su ovi nasi u upravi. Ja cu biti zadovoljan ako se uspijemo rijesiti Alonsa, Azpija, Ziyecha i Lukakua, ali tesko.

Ko ce bit zamjena na bekovima ako odu alonso i azpi 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Odbrana je najkriticnija u smislu uigravanja i ako do pocetka priprema u timu nemamo 2 nova a standardna stopera docicemo lako u situaciju da prvih 10 15 kola primamo u proseku po gol ipo po mecu i to protiv ovih laksih rivala. 

Dembele, Nkuku, Sterling ko god... ce se lakse uklopiti nego 2 do 3 nova igraca u zadnjoj liniji. 

Fali nam: dobro krilo, po mogucnosti 2, spica ako ode lukaku, sredina sto se mene tice je dobra ako naravno gallagher bude ono sto se ocekuje od njega. Backup lwb, rwb, i NAJMANJE 1 stoper.

A mi smo do sad sredili koga? 🤔

Jel neko istrazivao. Ovo upozorenje o FFP u od Boelija jel realno? Meni lici na alibi pricu!? Mi smo u opasnosti a citi sipa sa svih strana kao i liverpul i mancester. Ne razumem

Za proteklih pet god po osnovu transfera oba kluba iz mancestera 400 500 milki u minusu, mi smo tu negde oko 300. Po osnovu plata igraca mislim da su i tu dosta gori od nas.

Ma kakav ffp. Todd nas jebe u zdrav mozak. Jadna li nam majka. Al pokazat ce ovo ljeto na cemu smo toddom.

Umjesto da se pokaze i dovede neymara il tako neko zvucno ime  on meni naso srat u ffp

16 minutes ago, Adi said:

Top 3 najmrža igrača trenutno :( 

Takodjer. Kurac od covjeka, sjecam se kad god mu neko pruza ruku on odbije.

Ipak je veoma dobar igrac, al bas dobar. Ne znam, znam da bi nam bio pojacanje ali ipak ga ne volim pa ni sam nisam siguran da li bih ga volio ili ne.

Slab igrac, kokos bez mozga. Plus na to sve odvratan lik, jedan od najvecih padavicara u Engleskoj. Nigdje nece uspjeti ni priblizno ono sto je radio u Sitiju pod Gvardiolom. On je od Sterlinga i napravio solidnog igraca.

Gledajuci mu statistiku,dobar odnos golova i utakmica. Ali posmatrajuci ga tokom utakmice, zakljucuje se da moze da promasi Boga oca. Jos se secam utakmice, kada je promasio ,,bazen", a Gvardiola samo sto se nije samoubio. Takodje mi je smesno sto trci kao patkica. 

Ne znam da li bi imao isti ugled kod sudija,da je nas igrac,a to pre svega mislim u kontekstu dosudjivanja penala.

Sta znam, verovatno je bolji od ovih nasih jadnika.

Imao je ogroman potencijal kao mladi igrač u Liverpoolu, prvi u nizu ovih velikih engleskih talenata. Međutim nema fudbalsku inteligenciju. Na svakoj utakmici se dogodi situacija da pobjegne odbrani 5-10 metara na lijevoj strani i onda ne zna šta će sa njom. Tako je upropastio par napada i u finalu Lige Prvaka protiv nas. Statistika mu je dobra jer daje golove za 3:0 i slično. Znam da je jedne sezone dao isti broj golova kao Mane i svojim golovima donio klubu 2 boda, a Mane dao 7 puta za pobjedu. Dobar jest, možda bolji od ovog što imamo, ali bi nam vadio živce kao Werner.

Ako nista, bolji je igrac od Zijeha. Ako bi se njega resili, te doveli Sterlinga za 40ak miliona to bi bio ok posao. Svakako ce zvezda prelaznog roka biti Dembele.

Odličan početak roka, dovodimo otpad od City-a za 35 milki, kurčinu od igrača, običnog padavičara koji osim trčanja ništa ne zna, to je baš ono što nam treba kod ovako loše realizacije, igrač koji maši sve živo.

Još kad se tu doda Dembele u invalidskim kolicima, milinaaaaaa

3 hours ago, Wisey said:

Slab igrac, kokos bez mozga. Plus na to sve odvratan lik, jedan od najvecih padavicara u Engleskoj. Nigdje nece uspjeti ni priblizno ono sto je radio u Sitiju pod Gvardiolom. On je od Sterlinga i napravio solidnog igraca.

Sterling je meni bio bolji igrac ranije u Liverpoolu, tako da ta ti prica ne pije vode.

Smrad jeste, ali je dobar igrac i zajedno s Dembeleom na drugom krilu, pravili bi dar mar.

Za 35 milki, bez razmisljanja.

Jeste tip igraca koji nam fali jer nemamo takvog brzinca driblera i dobro je sto mu ne bi trebalo privikavanja jer igramo u dosta sporijem ritmu od citija e sad samo je pitanje da li i kolilko ima kvalitetnijih pojacanja za te pare. I on i ili dembele bi svakako doneli + u igri. Leal i svi drugi su igraci za koje neko trazi 100+ milki. Kad vidim da za skrinjara traze 80 nije mi dobro. A ovaj nas gazda je izgleda teska stipsa jebo ga ćaća, pa ce biti dobro i da ovog dovedemo. Dembeleu je izgleda dokurcilo da nas ceka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.