15. juni 2022.4 god. comment_329404 Da li je moguće da je Tottenham uzeo jebenog Bissoumu za 25 miliona i bonuse a mi se interesujemo za nekog kurca od igrača iz PSVa i pri tome bi on koštao još više... Radi li iko u ovome klubu na transferima i zašto ne ? Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329408 Želim obavijestiti sve korisnike foruma da je junsko izdanje Lige Nacija završeno Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329410 24 minutes ago, Adi said: Želim obavijestiti sve korisnike foruma da je junsko izdanje Lige Nacija završeno i šta, ništa znači od Perišića jel? Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329420 2 hours ago, Adi said: Želim obavijestiti sve korisnike foruma da je junsko izdanje Lige Nacija završeno Hvala kurcu vise, sada se moze lakse raditi Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329425 Cekamo zadnji dan rok i uzivanje u neizvesnosti! Toliko buke o renoviranju a mi ne dovodimo i ono sto je kao izvesno. Pregovaraci zauzeti sa Lukakuom! Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329428 Mi imamo prejaku ekipu, nama ne trebaju pojacanja izgleda. Zasto se uvijek ceka kraj prelaznog nije mi jasno. 🙃 Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329430 Kunde i Dembele su vec odavno morali biti reseni. Cim vidim da smo zanteresovani za 10stopera, 10 napadaca vec znam da smo daleko od realizacije zamene i za Lukakua i Pulisica/Zijeha i zamene za 3 stopera. O Deklan Rajsu ili nekom drugom da ne pricam, isto vazi i zza zamene po bokovima. Izgleda da se agilnost Grankovskaje ne moze nadoknaditi. Emanuelovski prelazni rok u najavi. Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329431 Ljudi, zenski sektor kluba vec doveo dve igracice. Al zato muski sektor izgleda rasejan, pa jebo te mi smo zainteresovani za jedno 15 igraca. Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329433 Novi bekovi su trebali biti tu 1. januara. Ako ne tada onda 1. juna. Prijavi
15. juni 2022.4 god. comment_329435 3 hours ago, cobinho said: Kunde i Dembele su vec odavno morali biti reseni. Cim vidim da smo zanteresovani za 10stopera, 10 napadaca vec znam da smo daleko od realizacije zamene i za Lukakua i Pulisica/Zijeha i zamene za 3 stopera. O Deklan Rajsu ili nekom drugom da ne pricam, isto vazi i zza zamene po bokovima. Izgleda da se agilnost Grankovskaje ne moze nadoknaditi. Emanuelovski prelazni rok u najavi. Haj sto su oni rijeseni, vec zato sto taj drugi stoper nije rijesen. Eh to je drugo sto mi moramo prodati igrace koje ocigledno niko ne zeli, kao Ziyecha, Wernera, Jorginha itd. Lukakua valjda po Lawu mislimo rijesiti do kraja sedmice kako god okrenemo, a to je proces koji traje od kraja sezone. Taj drugi stoper mene brine, da li ce biti Koulibaly, ili ce biti neki abnormalno skup De Ligt ili kurac kao Pau Torres (otprilike neki takav flop). Prijavi
16. juni 2022.4 god. comment_329439 5 hours ago, diablo_bih said: Haj sto su oni rijeseni, vec zato sto taj drugi stoper nije rijesen. Eh to je drugo sto mi moramo prodati igrace koje ocigledno niko ne zeli, kao Ziyecha, Wernera, Jorginha itd. Lukakua valjda po Lawu mislimo rijesiti do kraja sedmice kako god okrenemo, a to je proces koji traje od kraja sezone. Taj drugi stoper mene brine, da li ce biti Koulibaly, ili ce biti neki abnormalno skup De Ligt ili kurac kao Pau Torres (otprilike neki takav flop). Dembele nije resen, niti ce biti resen dok ne udovoljimo zahtevima njegovog agentq, ili ih on spusti zbog manjka opcija. Sisoko je i jedini razlog zbog kojeg Dembele nije produzio sa Barselonom. A Kunde ce biti resen kad pristanemo da platimo kolko Sevilja trazi(65mil) i jos jedno dve tri nedelje preko, da se dogovori dinamika isplate. Prijavi
16. juni 2022.4 god. comment_329462 Arsenal pokupio haman Vieru iz porta a izgled i jesusa ce. Samo mi drkamö kurac Prijavi
16. juni 2022.4 god. comment_329466 Doveli smo Broju i Gallaghera i dogovorili sve sa Perišićem Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329473 City završio Haalanda. Lpool Nuneza Arsenal Vieru i Jesusa izgleda Tottenham, Bissoumu, Perišića i Spenca izgleda Chelsea UEFA takes FFP seriosly. Kounde Kounde Koundee, LAKAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Dembeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jedino je United gori od nas, oni ni travu ne mogu pokositi Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329474 Da hoce neka bomba biti nekakvo top pojacanje. Npr Leao iz Milana al uz Todda ce nam top biti ako dovedemo backup stopera Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329475 Doduše mi iako smo izgubili najboljeg defanzivca jer smo nesposobni da produžimo ugovor na vrijeme, još uvijek pravimo ugovore za naše najbolje igrače, evo i to traje pola godine najmanje Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329477 A dobro, pomalo, ne treba bit tako pesimističan, službeno, tek tjedan traje prijelazni rok. Kad počinju pripreme? Ako do onda ne dovedemo nikog (pogotovo obranu) možemo počet plakat, do onda još nije panika. Da se razumijemo, razumijem pesimizam, naučeni smo iskustvom prethodnih ljeta... Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329479 Prvenstvo pocinje 05.08. Znaci pripreme moraju najkasnije za 10ak dana poceti. Ti bi trebao imati minimum 3 nova igraca koji ce ti cijele pripreme s ekipom proci. A nisi prisao u pregovorima nijednom. Opet isti ljudi u Upravi, ista sranja se rade iz godine u godinu. City i Liverpul su svoje transfere zavrsili, mozda tu dodje eventualno max jos jedan igrac i to je to. Okej kod nas treba vise posla, al to ne znaci da se nije moglo s radom krenuti cim je novi vlasnik preuzeo. Prijavi
17. juni 2022.4 god. Autor comment_329481 Pa i dosla su nova 3 igraca : Colwill, Broja i Conor 🤔 jos Kounde i Dembele do priprema i mjera. I nadam se da ce Lukaku do priprema biti bivsi. Nego usutila se prica oko odlaska Jorginha, izgleda nemaju Talijani kesa 😔 a Bissouma za sicu ode u Spurse Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329483 Otiso jedan od najjacih stoprra na svijetu a dosao colwill. Gallagher nas jedino mozda napravi jacim nego prosle sezonw u vezi al i to trebamo tek da vidimo. Od broje ne ocekujem mnogo. Nemamo backupa za jamesa. Stoperi colwill chaloba i silva. Alonso ce do penzije igrat haman Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329484 City uzima haman cucurellu i Philipsa Dok nas todd o ffpu prica. Kroz koju godinu cemo rec bolje da su nas ugasili Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329491 51 mil funti, plus mozda koji milion za bonuse, opet reciklaza. Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329494 5 hours ago, Bari said: Pa i dosla su nova 3 igraca : Colwill, Broja i Conor 🤔 jos Kounde i Dembele do priprema i mjera. I nadam se da ce Lukaku do priprema biti bivsi. Nego usutila se prica oko odlaska Jorginha, izgleda nemaju Talijani kesa 😔 a Bissouma za sicu ode u Spurse Ne bih se cudio da ne uspiju Jorginha prodati sad, vec tek u Januaru do kada bi se trebala rijesiti situacija sa novim vlasnicima Milana. Takvi su ovi nasi u upravi. Ja cu biti zadovoljan ako se uspijemo rijesiti Alonsa, Azpija, Ziyecha i Lukakua, ali tesko. Prijavi
17. juni 2022.4 god. comment_329497 Ja bih da se prvo nešto dovede, bilo koja pozicija, samo da vidimo da se nešto radi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.