Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kunde i Dembele su vec odavno morali biti reseni. Cim vidim da smo zanteresovani za 10stopera, 10 napadaca vec znam da smo daleko od realizacije zamene i za Lukakua i Pulisica/Zijeha i zamene za 3 stopera. O Deklan Rajsu ili nekom drugom da ne pricam, isto vazi i zza zamene po bokovima. Izgleda da se agilnost Grankovskaje ne moze nadoknaditi. Emanuelovski prelazni rok u najavi.

3 hours ago, cobinho said:

Kunde i Dembele su vec odavno morali biti reseni. Cim vidim da smo zanteresovani za 10stopera, 10 napadaca vec znam da smo daleko od realizacije zamene i za Lukakua i Pulisica/Zijeha i zamene za 3 stopera. O Deklan Rajsu ili nekom drugom da ne pricam, isto vazi i zza zamene po bokovima. Izgleda da se agilnost Grankovskaje ne moze nadoknaditi. Emanuelovski prelazni rok u najavi.

Haj sto su oni rijeseni, vec zato sto taj drugi stoper nije rijesen. Eh to je drugo sto mi moramo prodati igrace koje ocigledno niko ne zeli, kao Ziyecha, Wernera, Jorginha itd. Lukakua valjda po Lawu mislimo rijesiti do kraja sedmice kako god okrenemo, a to je proces koji traje od kraja sezone.

Taj drugi stoper mene brine, da li ce biti Koulibaly, ili ce biti neki abnormalno skup De Ligt ili kurac kao Pau Torres (otprilike neki takav flop).

5 hours ago, diablo_bih said:

Haj sto su oni rijeseni, vec zato sto taj drugi stoper nije rijesen. Eh to je drugo sto mi moramo prodati igrace koje ocigledno niko ne zeli, kao Ziyecha, Wernera, Jorginha itd. Lukakua valjda po Lawu mislimo rijesiti do kraja sedmice kako god okrenemo, a to je proces koji traje od kraja sezone.

Taj drugi stoper mene brine, da li ce biti Koulibaly, ili ce biti neki abnormalno skup De Ligt ili kurac kao Pau Torres (otprilike neki takav flop).

Dembele nije resen, niti ce biti resen dok ne udovoljimo zahtevima njegovog agentq, ili ih on spusti zbog manjka opcija. Sisoko je i jedini razlog zbog kojeg Dembele nije produzio sa Barselonom.

A Kunde ce biti resen kad pristanemo da platimo kolko Sevilja trazi(65mil) i jos jedno dve tri nedelje preko, da se dogovori dinamika isplate. 

City završio Haalanda.

Lpool Nuneza

Arsenal Vieru i Jesusa izgleda

Tottenham, Bissoumu, Perišića i Spenca izgleda

Chelsea UEFA takes FFP seriosly. Kounde Kounde Koundee, LAKAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Dembeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jedino je United gori od nas, oni ni travu ne mogu pokositi

A dobro, pomalo, ne treba bit tako pesimističan, službeno, tek tjedan traje prijelazni rok. Kad počinju pripreme? Ako do onda ne dovedemo nikog (pogotovo obranu) možemo počet plakat, do onda još nije panika.

Da se razumijemo, razumijem pesimizam, naučeni smo iskustvom prethodnih ljeta...

Prvenstvo pocinje 05.08. Znaci pripreme moraju najkasnije za 10ak dana poceti. Ti bi trebao imati minimum 3 nova igraca koji ce ti cijele pripreme s ekipom proci. A nisi prisao u pregovorima nijednom. Opet isti ljudi u Upravi, ista sranja se rade iz godine u godinu. City i Liverpul su svoje transfere zavrsili, mozda tu dodje eventualno max jos jedan igrac i to je to. Okej kod nas treba vise posla, al to ne znaci da se nije moglo s radom krenuti cim je novi vlasnik preuzeo.

• Autor

Pa i dosla su nova 3 igraca : Colwill, Broja i Conor 🤔 jos Kounde i Dembele do priprema i mjera.

I nadam se da ce Lukaku do priprema biti bivsi. 

Nego usutila se prica oko odlaska Jorginha, izgleda nemaju Talijani kesa 😔 a Bissouma za sicu ode u Spurse 

Otiso jedan od najjacih stoprra na svijetu a dosao colwill. 

Gallagher nas jedino mozda napravi jacim nego prosle sezonw u vezi al i to trebamo tek da vidimo. Od broje ne ocekujem mnogo.

Nemamo backupa za jamesa.

Stoperi colwill chaloba i silva.

Alonso ce do penzije igrat haman

5 hours ago, Bari said:

Pa i dosla su nova 3 igraca : Colwill, Broja i Conor 🤔 jos Kounde i Dembele do priprema i mjera.

I nadam se da ce Lukaku do priprema biti bivsi. 

Nego usutila se prica oko odlaska Jorginha, izgleda nemaju Talijani kesa 😔 a Bissouma za sicu ode u Spurse 

Ne bih se cudio da ne uspiju Jorginha prodati sad, vec tek u Januaru do kada bi se trebala rijesiti situacija sa novim vlasnicima Milana. Takvi su ovi nasi u upravi. Ja cu biti zadovoljan ako se uspijemo rijesiti Alonsa, Azpija, Ziyecha i Lukakua, ali tesko.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.