Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa ja, prodamo luiza, williana i dovedemo klasa igrace i to ce biti dovoljno, moze i zamjena ili neki bolji od Fabregasa, sad je li to Barkley, Arthur ili koga vec zelimo ne znam.

Aman vise, zajebi fudbal menadzer.

Ma na zimu treba dovesti Mahreza i prodati Williana ili Pedra, zavisi koji zeli otici i za kojeg se moze uzeti kes. To je sve sto mozemo uraditi, realno fali nam jos kvalitetan lijevi bek i veznjak, ali ne vidim da ima nekih rjesenja tu.

Sljedeci put trebaju brze razmisljati sto se tice dubine ekipe, tako da se ne dovode u situaciju da zadnji dan prelaznog roka moras pljunuti 40 miliona za prosjecnog Engleza, samo radi home-grown kvote i da ti bude u rotaciji. 

https://twitter.com/parkedthebus/status/938074133530857473

Alex Sandro opet nije na prodaju i ne želi da ide iz Juventusa.

Znaci standarna brazilska kurcobolja kad trebaju da idu negdje?

Nemoj me držati za rec, ali mislim da ove sezone žale sto ga nisu uvaljali za 70 m i da misle da nema šanse da dobiju toliko koliko je opao u formi. Mislim da sam tako pročitao skoro.

Moguce da je i namerno, ko ce ga znati.
Aubameyang valjda napušta Dortmund ove zime, navodno konstantna svađa sa trenerom, tu se nešto kao i mi spominjemo, ali sve je to nagađanje... šta mislite, jel bi mogao on delovati po desnom krilu, umesto Pedra, Williana?

S obzirom da je City 99,9% prvak Engleske nama preostaje borba na frontu Lige prvaka i FA kupa. Da bi se to ostvarilo zimski prelazni rok nam mora donijeti prava pojačanja u klub, bez tog nema sreće.

I mislim da pod hitno treba ukinuti ovo preglupo pravilo u Ligi prvaka i Europa ligi da jedan igrač koji je igrao za određni klub u prvom dijelu sezone, ne može za drugi klub nastupati u drugom dijelu sezone. Kakvo je to jebeno pravilo? To nema nigdje na svijetu i uništava svu čar zimskog roka koji bi mogao biti i spektakularniji.

S obzirom da je City 99,9% prvak Engleske nama preostaje borba na frontu Lige prvaka i FA kupa. Da bi se to ostvarilo zimski prelazni rok nam mora donijeti prava pojačanja u klub, bez tog nema sreće.

I mislim da pod hitno treba ukinuti ovo preglupo pravilo u Ligi prvaka i Europa ligi da jedan igrač koji je igrao za određni klub u prvom dijelu sezone, ne može za drugi klub nastupati u drugom dijelu sezone. Kakvo je to jebeno pravilo? To nema nigdje na svijetu i uništava svu čar zimskog roka koji bi mogao biti i spektakularniji.

Ajde koje bi ti to igrace doveo, a da mogu da nastupaju u LS na prolece ?
Zivo me zanima tvoje misljenje :D
Ne očekujte neka velika pojačanja, teško to ide na zimu. Tko će ti prodat kapitalca usred sezone? A čak i da oče taj vjerojatno nema pravo nastupa jer je već igra Europi, a ako nije onda nije kapitalac...
The reliable Matt Law has revealed a snippet of Chelsea’s transfer plans in a recent report for the Telegraph.

The Premier League champions invested heavily in the summer transfer window, but are arguably weaker than last term. Tiemoue Bakayoko, though he has frightening potential, is not yet better than Nemanja Matic. Alvaro Morata has scored nine Premier League goals already this term, but he lacks the cutting edge that Diego Costa provided.

alvaro morata chelsea transfer
Chelsea signed Alvaro Morata in the summer from Real Madrid in a club-record deal.

Antonio Conte may well be forced to look to the transfer market again to further reinforce his Chelsea squad, and Matt Law believes that he knows who is on the Italian’s transfer radar.

As per the Telegraph’s report, Chelsea are interested in signing Everton midfielder Ross Barkley and Juventus left-back Alex Sandro.

Alex Sandro
Chelsea are reportedly interested in signing Juventus left-back Alex Sandro.
Matt Law also claims that Conte is after a new striker. The Chelsea boss has continually overlooked Michy Batshuayi during his time at Stamford Bridge and could be looking for some competition for Morata.

Only time will tell if his wish will be granted this winter.
Dobro bi bilo oba dovesti (Lemar, Sandro), jer u tom slucaju bi mogli igrati i sa cetiri nazad, razne formacije, lijeva strana bi bila strahovito prodorna u 343, mogli bi 424 igrati, mogli bi i 433.

Kazu da je Sandro odjebo junajted, te da zeli uskljucivo u Chelsea, samo nek nasi ponude Juventusu solidnu lovu, on je nas.

Ta dva igraca i ja zadovoljan. Istina ne mogu igrati u LP, ali bi razvalili u Engleskoj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.