Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Nema sanse da ga Real proda.

Ko bi rekao na pocetku prelaznog roka da ce Neymar preci u PSG?
Bolje da ga prodaju nego da imaju nezadovoljnog igraca.

Ko bi rekao na pocetku prelaznog roka da ce Neymar preci u PSG?
Bolje da ga prodaju nego da imaju nezadovoljnog igraca.

u tom slucaju bi morali da platimo jako visoku cijenu, uz to istom da damo i ogromnu platu.  vjerovatno bolju i od hazarda

sad skontaj koliko je realno da se mi postavimo kao psg

ako je malac nezadovoljan, i bas zeli ici, onda vjerujem da postoje sanse.

Ko ga šiša, kada je poleteo. Mogao je za manje novca da igra standardno i da se razvija.. ovako ce polako da opada i na kraju biti poznat po jedboj vrhunskoj sezoni.

Ko ga šiša, kada je poleteo. Mogao je za manje novca da igra standardno i da se razvija.. ovako ce polako da opada i na kraju biti poznat po jedboj vrhunskoj sezoni.

šta će se razvijati evo imaš Hazarda i Moratu samo se pate kod nas jer igramo sa 8 igrača u odbrani.Imao bi kontakata s loptom u jednoj utakmici na prste dvije ruke da se nabroji.Više u Cityu za 20 minuta ima.

Batlend iz Stouka je želja kluba ako Kurtoa ne produži ugovor

al jebem ti ja to, tako je propao Arsenal, štekali se za plate, hteli da im svi igrači imaju iste plate, onda su ga izduvali

koja je to logika, da dozvoliš ti golmanu da ode besplatno ili za male pare da bi platio tamo jebanom Stouku boga oca za Engleza 

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/11/27/chelsea-will-re-open-contract-talks-thibaut-courtois-end-season/

Ma to je da tibo vidi da ga mozemo zamjeniti :D Potpisat ce on taj ugovor.

da be, ali nigde ne piše da je problem igrač, nego se klub izgleda šteka i taktizira

opušteno, onda daj da prodamo Azara i da dovedemo Zahu il tako nekog 

otkad nas je Konte preuzeo, piše se na svakih par meseci o tom produženju ugovora i šta je na kraju bilo, Kosta nas napustio a Kurtoa i Azar nisu još napisali

možeš ti da se pravdaš do sutra ali za ovo nema opravdanja

i taj Kosta bi verovatno produžio da se nije odugovlačilo kao što se i sad radi

kolko god da je on blesav, sami smo krivi što mu odma nisu dali ugovor, nego ne, mi imamo pametnija posla, posle uleteli Kinezi i sve otišlo u kurac

klub dobija od tv prava 150 miliona, ako to nije dovoljno za plate onda da ga jebeš

niko nama nije kriv što imamo 50 igrača na pozajmici i što mnogima od njih plaćamo mi platu a ne klub kome su pozajmljeni

kako je moguće da smo po platama drugi u Engleskoj a nemamo leba ti prvom golmanu kluba da damo povišicu

Šta će ga zamijeniti sa prenapuhanim Englezom,ne možeš mu zaprijetiti tako što ćeš se raspitivati za panja.Ko da Hazardu hoćeš pokazati da nije nezamjenjiv tako što pokažeš interesovanje za Lenona.

Nemamo puno prostora za pojačanja jer smo pretrpani na pozicijama, a kvaliteta je upitna.

Prvo se riješiti viška pa umijesto njih dovesti vrhunske svjetske klase. Pa makar doveli 2 igrača po sezoni al neka su prava.

Ljetni rok,sad možemo reći totalno promašen.

Najbolje pojačanje je Zappacosta.

Hvala Bogu da je Emenalo to platio "glavom".

Valjalo bi jednog krštenog odbrambenog, ali to je sada najmanji problem.

Treba nam zamena za Alonsa i za robokapa. Zapacosta je tu uleteo, po meni solidan je, ali za rotaciju. I treba nam jedno krilo i SS ili sta vec na mestu Pedra. Ovaj moze za rotaciju. Te 3,4 pozicije su kritične po menim

Da umjesto Alsona imamo top igrača bili bi za odmah za klasu bolji, tako da nam to po meni mora biti prioritet.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.