Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

https://twitter.com/talkchelsea/status/904399852280451073

Nakon loše odrađenog prelaznog sve je učestalija ova tema.Vidio sam 3-4 tweeta sa vijestima o mogućem otkazu Marina i Emenalo.
Gdje ima dima i vatre, ko zna, mozda je samo pitanje vremena kad ce se to desiti.

Daj Boze da sto bude od toga.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Iskreno,Emenalo mi se sviđao i ne znam jer možemo naći boljeg,jer u Engleskoj sigurno ne možemo.

Dovodio je odlične igrače ispod radara do druge Mourinhove,katastrofalne sezone.

Hazard,Azpi,Ivanović,Cahill,Lukaku,Courtois,De Bruyne itd.

Pogledajmo konkurenciju,nitko nije tako dobro trgovao zadnjih 7 godina.

Ne znam što bi rekao za njega.

Ali da ova ženska mora dobiti otkaz,to definitivno.

Otkad je 100 miliona brate mili...

Bila je 200 za letnji prelazni rok, tako su hteli da se zaštite, a i u time je Grizman hteo sa pomogne Atletiku zbog kazne. Sad se vraća ponovo na 100 miliona.

On ce u United, navodno navija za njih, oni imaju lovu.. Tako da ne verujem da ce kod nas.
Sun navodi (OK,nije neki izvor) da ćemo ponuditi u Januaru lovu i Diega za Grizmana, ovo bi bilo tako dobro, vjerovatno ništa od toga, ali dobro.
Nisam znao gde, pa ajde ovde.

Aktuelni šampion Premijer lige Čelsi nalazi treći put u poslednjih osam godina biće predmet istrage FIFA zbog navodnih nepravilnosti prilikom dovođenja mladih igrača.
N'Golo Kante, ČelsiIzvor: Michael Regan, Getty Images
U slučaju Plavaca istraga se sprovodila 2007. zbog dovođenja Gaela Kakute iz Lensa i usledila je suspenzija 2009. Druga je bila prošle godine kada je dovođen Bertrand Traore, jer je navodno igrao pre nego što je dobio potrebne papire. Iz FIFA nisu želeli ništa da govore dok traje istraga, dok u Čelsiju smatraju da su sve radili po propisima.

Da se FIFA ozbiljno bavi ovom problematikom najbolje pokazuje primer Atletika iz Madrida, koji do januara nema pravo da obavlja transfere, pa je tako propustio da u ovom prelaznom roku dovede Dijega Kostu, što je impliciralo neprodavanje Antoana Grizmana Mančester Junajtedu za finu svotu.

A dobro nama je svejedno, ionako malo ko hoće da dodje.
Ovo su glasine naravno, ali posle zadnjih dešavanja u Parizu, Cavani je izgleda na izlaznim vratima zbog Neymara. Navodno u redu ceka 7 klubova, medju kojima smo i mi.
https://twitter.com/FourFourTweet/status/910837049275699200

Ako je ovo istina,svaka čast upravi 60 miliona za igrača koji ima 29 godina i želi ići iz kluba.Mozemo dovesti sad Lennona,Richarlisona i još hrpu polovnjaka.

Jedina pozicija na kojoj trenutno trebamo pojačanje je krilo/polušpica.

Trenutno je Musonda 4.izbor iza Hazarda,Pedra i Williana i ako igdje trebamo pojačanje to je na toj poziciji.

Griezmann ili Dybala bi bila perverzija.

https://twitter.com/TransferTrends/status/912259681124483072

I priča se da nam je City konkurencija,tako da vjerovatno ništa od ovog,jer će mu City ponuditi veću platu i Pep će mu reći da može igrati u špicu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.