13. decembar 2017.8 god. comment_277129 Lemar i nije nesto prodoran igrac, nisam bas uvjeren u njegove sposobnosti. Bolji je od navikankog Bernarda, ima finu ljevicu, zna odigrati pas ali nije igrac koji ce ici u dribling i probiti brzinom. U tom Monacu je ipak daleko najbolji, vidjelo se to i tad a i sad, bio Mbappe. Ne vrijedi sigurno novca koji se spominje Lemar al jbg A Sandro je pao kurcu za usi ove sezone, Asamoah ga izbacio iz prvog sastava i navijaci Juventusa su skroz nezadovoljni s njim te ga zele sto prije vidjeti na transfer listi. Prijavi
13. decembar 2017.8 god. comment_277130 pa ako su onaj mali iz Leverkuzena i Barkli Konteove želje onda ću ja da obesim jaja o banderu, ponovo se pikiraju igrači koje ovaj ne traži nije da ja sad imam nešto protiv njih, ne pričam u tom kontekstu nego o tome da to ništa nema smisla Pepu se sve dovode igrači koje on sam traži i to sam vrh jebote, pa daj onda otkaz tom Konteu ako ćeš da forsiraš pola pola a na kraju završiš sa Zapakostom i tako nekim Prijavi
13. decembar 2017.8 god. comment_277135 Ne bih se ja slozio da Lemar nije prodoran igrac. Za mene jeste, moderan krilni igrac koji moze igrati na obje strane, te cak bi ga se moglo koristiti kao wingbacka u nekoj ofanzivnoj postavi (mada nepotrebno u slucaju da dodje Sandro). Sandro nije pao kurcu za usi jer je los igeac i sl, vec sto ocigledno pokazuje nezadovoljstvo, zeli napustiti klub. Vjerovatno je zelio doci kod nas i ljetos samo sto Juve nije popustio, zato se sve odrazilo i na njegove igre. To nije igrac koji je trajao sezonu ili pola sezone pa da budemo skepticni, on je top 3 lijevih bekova, strasan igrac koji samo zeli novi izazov u karijeri ali i vece pare sasvim sigurno Prijavi
13. decembar 2017.8 god. comment_277138 Chelsea want Leon Bailey Butler. Duncan Castles†Ako je to onaj mali 9 što nosi, on kida. Gledao sam ga danas protiv Werdera. Ako se ne uzme Sandro definitvno po njega treba ići. A i onaj što je ušao danas njega Brand, Brant ili kako već, i on je dobar. Verovatno bolji od Alonsa. Prijavi
13. decembar 2017.8 god. comment_277139 Ovi nasi su stvarno budaletine sto ne gledaju Mahreza. Momak igra ponovo u fantasticnoj formi, ima ga svugdje po terenu. Prijavi
13. decembar 2017.8 god. comment_277140 Ako je to onaj mali 9 što nosi, on kida. Gledao sam ga danas protiv Werdera. Ako se ne uzme Sandro definitvno po njega treba ići. A i onaj što je ušao danas njega Brand, Brant ili kako već, i on je dobar. Verovatno bolji od Alonsa. On je vise krilo, ali eto moze izgleda igrati wingbacka. Brandt je pravo krilo, ono ofanzivno, ne bek. Sto se tice Mahreza, mislim da se i dalje spominje, nego gledamo sve opcije. Prijavi
14. decembar 2017.8 god. comment_277144 On je vise krilo, ali eto moze izgleda igrati wingbacka. Brandt je pravo krilo, ono ofanzivno, ne bek. Sto se tice Mahreza, mislim da se i dalje spominje, nego gledamo sve opcije. Juče sam gledao utakmicu, tj drugo poluvreme, pa sam se setio da va je neko spominjao. Jeste možda više krilo, ali taj je špratao od svog do njihovog kaznenog kao lud, a ima i tehniku, hladnokrvan je. Dobar igrač. Ne znam za Mahreza, on je meni nekako bljesak za jednu sezonu, ali dobro, nikada se ne zna. Prijavi
14. decembar 2017.8 god. comment_277145 Ma nije, evo ga sad bas opet pokazuje kakav je igrac, sigurno bas zbog prelaznog roka :D Ima dobar sut Mahrez, to bi nam dosta pomoglo. Prijavi
14. decembar 2017.8 god. comment_277148 To je mozda i najvaznije. Treba nam igraca za LP, ako zelimo ista da uradimo. Prijavi
15. decembar 2017.8 god. comment_277163 kaže ovaj naš iz Telegrafa da će pokušati Mičija da ubace u "dil" za Lemara pošto je Monako i prošle godine bio zainteresovan Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277178 Kakav Lemar,nama treba lucidan igrač koji se zna igrat nogometa, ciljan na Kun Aguera koji je nezadovoljan u Cityu i dostupan je za 70 milijuna eura( po mojoj procjeni,ne bezveznim natpisima novinara koji znaju manje od mene) Ovo što igramo u napadu je loše. Sve se svodi na Hazarda i Fabregasa. Treba njih malo rasteretit i dat više opcija u napadu,ne treba nam igrač u najveću ruku kvalitete Williana ili Pedra koji su top u ligi,ali i dalje ne dovoljno kvalitetno. Treba nam neki secondary striker svijetska klasa,100% garantirano pojačanje i tu ne dolazi nitko u obzir osim Kun Aguera,Alexisa ili Griezmanna. Sumnjam da bi Dybala otišao iz Juventusa. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277197 Ludost bi bilo dati 70 miliona za 30+ godisnjeg igraca. Lemar je pravo dobro igrao prosle godine, ali ga ja ne bih, jer vidim da ga sad hoce povrede cesto. Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277201 a šta ćemo sa onim mučenikom Aleksisom? ne može da poveže dve krštene utakmice :D Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277206 Ma dokurcilo liku vise da igra za Arsenal. elem, nisam pitao u tom kontekstu nego da li bi trebali da se cimaju oko njega u januaru(verujem da će Venger da tera inat i odbijati ponude iako nemaju neku korist od njega) ovako, na leto, izgleda mi kao neko koga bi naši brže bolje uzeli samo zato što je slobodan igrač Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277209 Moze wenger koliko hoce odbijati ponude, klubovi mogu sa njim razgovarati i na ljeto ga dzabe dovesti. A kad objavis da si zavrsio s njim, gotovo je wengeru. Prijavi
17. decembar 2017.8 god. comment_277217 Pardon, zaboravio sam Aubu dodat uz ovu trojicu. Mislim da bi bila idealna kombinacija Auba-Fabregas. Fabregas voli i zna dodati iza leđa obrani,a tu je Auba najjači sa svojom brzinom. Jedan asistira,drugi trpa. Prijavi
17. decembar 2017.8 god. comment_277223 Kojom brzinom, kada ti dodje stoke, shawcross udaljen 2 metra od golmana, dupli blok, moze kurcu dodavati :D Prijavi
17. decembar 2017.8 god. Autor comment_277228 Auba je vec na pragu 30te, najveca prednost mu i jeste ta eksplozivnost i brzina koja ce polako nestati kada udje u 4deceniju zivota. Nije to tip igraca Zlatana ili Drogbe koji su mogli igrati do 35-36 Prijavi
17. decembar 2017.8 god. comment_277229 ne treba gledati u godine nekim igracima, nisu svi isti, i gigs je dugo vremena gurao, eno i nas Pedrito trči jučer ko gazela Prijavi
17. decembar 2017.8 god. comment_277231 to pitanje godina je jako zanimljivo da li bi jednog Zolu doveli danas? Verovatno ne, osim ako ne bi bio slobodan igrač o čemu mi pričamo, pa jednom Teriju su jedva produžili ugovor iako je valjda bilo logično da ostane još jednu sezonu u klubu Bonućija 120% nismo ni pokušavali zbog godina (za tu cenu) Prijavi
17. decembar 2017.8 god. Autor comment_277232 Zato sam i naveo Aubu, on kad izgubi brzinu bit' ce goli kurac jer mu to je najveca vrlina. Torres je bio isti takav samo njega su povrede sjebale.Ugl ima igraca koji i sa 30i kusur godina budu ubice Auba nece biti jedan od njih. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.