17. decembar 2017.8 god. comment_277234 Tako se mislilo i za Ronalda, a covjek roka i dalje. Poredjenje bilo kog igraca sa Ronaldom je smejurija, sto se fizickih predispozicija i posvecenosti treningu tice je smejurija. Prijavi
17. decembar 2017.8 god. comment_277235 Ma ne, nego kada izgubi brzinu da ce postati bezveze igrac, covjek je samo promjenio stil igranja, tako ce i Auba i ostali promjeniti stil. Prijavi
17. decembar 2017.8 god. Autor comment_277238 De mi navedi jednog igraca koji je promjenio stil igre (osim Ronalda)? Prijavi
18. decembar 2017.8 god. comment_277242 De mi navedi jednog igraca koji je promjenio stil igre (osim Ronalda)? Pa vecina igraca su morali promjeniti stil, van nistelrooy, eto'o, kun je isto poceo, rooney itd itd, ima ih mnogo. Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277269 Wilfried Zaha attracts interest from Man City with Arsenal and Chelsea eager to sign Crystal Palace flier Ovu vijest prenjeli TheSun, Mirror, Metro, Express i ESNP. Prijavi
19. decembar 2017.8 god. comment_277270 Opet dovodimo propale talenteSent from my LG-D855 using Tapatalk Prijavi
25. decembar 2017.8 god. comment_277385 Eto onaj mali Dembele iz Celtica ode u Brighton za 20 miliona Prijavi
25. decembar 2017.8 god. comment_277386 Dobar transfer, i ako se dokaze, mi ga mozemo dovesti, bolje nego da je otisao odmah u top klub i izgubio se. Prijavi
26. decembar 2017.8 god. comment_277387 Ajmo probat Mertensa. Ima 30,ali od realnih transfera je najkvalitetniji igrač. Igrač tipa Hazard,samo klasu slabiji,razumije nogomet,zna haklat, takav nam treba. Klasa iznad Williana i Pedra. Prijavi
26. decembar 2017.8 god. comment_277388 Jest bas realan transfer :DPotpisao nedavno novi i jaci ugovor plus igra za Napoli, znamo kako ide tj. ne ide biznis s njima.A i ne isplati se oko njega nesto patiti, ima boljih igraca gdje se moze uloziti.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. decembar 2017.8 god. comment_277393 Jest bas realan transfer :D Potpisao nedavno novi i jaci ugovor plus igra za Napoli, znamo kako ide tj. ne ide biznis s njima. A i ne isplati se oko njega nesto patiti, ima boljih igraca gdje se moze uloziti. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Zar je? koliko se ja sjecam prije mjesec je i sam govorio da ne mozes nijednog takvog igraca dovesti za 30 miliona, tolika mu je otkupna klauzula. Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277432 Mertensa je Konte tražio ali klub nije hteo da ga dovede zbog godine, mislim da se pisalo da se nešto i naljutio tad Konte Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277433 Al zamislite kako se neki trener osjeca kada ni jedan, ama bas ni jedan transfer ne uspijeva jer se uprava mijesa u donosenje odluka... ok da suprotna strana, tj. klub igraca kojeg ganjas ne da, ali ovdje te fakticki tvoja uprava sabotira kada su transferi u pitanju. Bogami, ako Conte ode na kraju sezone, kako mu ista zamjeriti?! Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277434 Vidio sam screenshot da je na službenoj stranici potvrđen Mahrez pa je ubrzo navodno izbrisana objava. Photoshop ili ne, isto tako je i za Drinkwatera procurilo. Ne mogu reći da sam najsretniji ako je istina. Dobar je igrač ali isto tako nije ni Willian za bacit. Tu su negdje. Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277436 Hahahha, cuj williana poredi sa Mahrezom. Mahrez je potpuno suprotan igrac, odigra dobro od 5 tekmi 4, dok willian odigra jednu od 5. Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277437 Ne očekujem nikakvo zvučnije pojačanje niti se spominjemo za bilo koje, eventualno 1-2 igraca tipa barkley i daljnje tonjenje u prosjek sa prosjek igracima koje dovodimo Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277438 Zaha je igracina samo takva, upgrade u odnosu na Pedra i Williana i to kakav. S druge strane, i Mahrez bi nam legao jer je ljevak i donio bi nesto novu u ekipu. Kako god, volio bih bilo koga od njih dvojice vidjeti u dresu Chelsea. Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277439 Bas sam ga malo gledao protiv Arsenala... usro je Bellerina. Prijavi
28. decembar 2017.8 god. comment_277440 Bellerina nije tesko levatiti, ove sezone je skandalozna, i njemu uslo u glavu otkad ga je barca trazila :D Do ove sezone je bio stvarno odlican, bas top desni bek, ne znam koji mu se kurac desava. Uprkos tome, Zaha je levatio dosta igraca, stvarno dobar igrac, ali opet imas to kakav bi bio u top ekipi, jer bio je u unitedu, pa za kurac igrao. Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277441 Hahahha, cuj williana poredi sa Mahrezom. Mahrez je potpuno suprotan igrac, odigra dobro od 5 tekmi 4, dok willian odigra jednu od 5. Nama je uvjek bolji onaj iz tuđeg dvorišta. Mi ne znamo što imamo. Isto tako su nekom Bakayoko i Morata bili bolji od Matića i Coste. I zbog tog jesmo tu gdje jesmo. Fabregasu dođe da se ostavi nogometa svaki put kad Bakayoko primi loptu. A Morata ne zna nego postavit glavu. Al najbitnije da je to Emenalo platio. Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277442 Bakayoko kakav god da je nije ništa gori od Matića, a sveukupno, Costa se čini korisnijim, mada postoje stvari koje Morata bolje radi od Coste, kao npr. bolja saradnja sa Hazardom. Nije Emenalo to ništa platio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.