Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Tako se mislilo i za Ronalda, a covjek roka i dalje.

Poredjenje bilo kog igraca sa Ronaldom je smejurija, sto se fizickih predispozicija i posvecenosti treningu tice je smejurija.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Wilfried Zaha attracts interest from Man City with Arsenal and Chelsea eager to sign Crystal Palace flier

Ovu vijest prenjeli TheSun, Mirror, Metro, Express i ESNP.

Jest bas realan transfer :D
Potpisao nedavno novi i jaci ugovor plus igra za Napoli, znamo kako ide tj. ne ide biznis s njima.

A i ne isplati se oko njega nesto patiti, ima boljih igraca gdje se moze uloziti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jest bas realan transfer :D
Potpisao nedavno novi i jaci ugovor plus igra za Napoli, znamo kako ide tj. ne ide biznis s njima.

A i ne isplati se oko njega nesto patiti, ima boljih igraca gdje se moze uloziti.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Zar je? koliko se ja sjecam prije mjesec je i sam govorio da ne mozes nijednog takvog igraca dovesti za 30 miliona, tolika mu je otkupna klauzula.

Al zamislite kako se neki trener osjeca kada ni jedan, ama bas ni jedan transfer ne uspijeva jer se uprava mijesa u donosenje odluka... ok da suprotna strana, tj. klub igraca kojeg ganjas ne da, ali ovdje te fakticki tvoja uprava sabotira kada su transferi u pitanju.

Bogami, ako Conte ode na kraju sezone, kako mu ista zamjeriti?!

Vidio sam screenshot da je na službenoj stranici potvrđen Mahrez pa je ubrzo navodno izbrisana objava.

Photoshop ili ne, isto tako je i za Drinkwatera procurilo.

Ne mogu reći da sam najsretniji ako je istina.

Dobar je igrač ali isto tako nije ni Willian za bacit. Tu su negdje.

Ne očekujem nikakvo zvučnije pojačanje niti se spominjemo za bilo koje, eventualno 1-2 igraca tipa barkley i daljnje tonjenje u prosjek sa prosjek igracima koje dovodimo

Zaha je igracina samo takva, upgrade u odnosu na Pedra i Williana i to kakav. S druge strane, i Mahrez bi nam legao jer je ljevak i donio bi nesto novu u ekipu. Kako god, volio bih bilo koga od njih dvojice vidjeti u dresu Chelsea.

Bellerina nije tesko levatiti, ove sezone je skandalozna, i njemu uslo u glavu otkad ga je barca trazila :D Do ove sezone je bio stvarno odlican, bas top desni bek, ne znam koji mu se kurac desava.

Uprkos tome, Zaha je levatio dosta igraca, stvarno dobar igrac, ali opet imas to kakav bi bio u top ekipi, jer bio je u unitedu, pa za kurac igrao.

Hahahha, cuj williana poredi sa Mahrezom. Mahrez je potpuno suprotan igrac, odigra dobro od 5 tekmi 4, dok willian odigra jednu od 5.

Nama je uvjek bolji onaj iz tuđeg dvorišta. Mi ne znamo što imamo.

Isto tako su nekom Bakayoko i Morata bili bolji od Matića i Coste. I zbog tog jesmo tu gdje jesmo.

Fabregasu dođe da se ostavi nogometa svaki put kad Bakayoko primi loptu. A Morata ne zna nego postavit glavu.

Al najbitnije da je to Emenalo platio. 

Bakayoko kakav god da je nije ništa gori od Matića, a sveukupno, Costa se čini korisnijim, mada postoje stvari koje Morata bolje radi od Coste, kao npr. bolja saradnja sa Hazardom.

Nije Emenalo to ništa platio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.