1. januar 2018.8 god. comment_277551 Nije jos zvanicno, cak sta vise, rekao bih da nije ni sigurno. Neki dan se pojavila vijest, i to ni manje ni vise nego BILD, da je Goretzka blizu Liverpula, ali SPORTBILD je objavio ovo za Bayern. Pa sad... obje novine su inace pouzdani kada su informacije u pitanju, pa sad... Poznavajuci politiku Njemaca, Liverpul nema sanse pored Bavaraca. Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277562 Ne očekujem neka bombastična pojačanja na zimu, rijetko i teško se to dešava na zimu, pogotovo šta top igrači uglavnom ne bi mogli igrat u LP. Očekujem tek pokoju popunu a možda i nikog ne dovedemo. Na ljeto ćemo tek vidjeti je li naša uprava odlučila promijeniti politiku i hoće li se išta promijeniti Emanalovim odlaskom. Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277563 hoće promeniće se, sad jurimo pojačanje iz Zvezde, dostigli smo novi nivo :hail: :fantom: Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277564 Chelsea have made contact with Bayern Munich midfielder Arturo Vidal regarding a possible January transfer, reports Bild Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277565 Ja ne znam šta će nam toliko CM igrača. Trebaju nam igrači za prvu postavu na mestima Alonsa, Mossesa, Pedra. Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277566 Ja ne znam šta će nam toliko CM igrača. Trebaju nam igrači za prvu postavu na mestima Alonsa, Mossesa, Pedra.Sta ces kad smo ga izgleda podudlali s Bakayokom. Fabregas ne moze fizicki a Drinkwater je za rotacije. Ostane ti fakticki samo Kante da je bas klasa. Po meni treba dovesti i jednog dobrog na lopti igraca, a ne samo fajtera Vidala. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277567 Slazem se da nam treba igrac koji je na lopti jak, dobar tehnicar a zna i dinamiku zadati. Dakle igrac tipa Verrati je idealan, ali od toga nema nista. Vidal je igrac kalibra Kante, svakako ce dobro doci. Daleko od toga da je los izbor, bolji od Bakayoka svakako. Iako nije prijeko potreban, pojacat ce nas sigurno. Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277571 ne bih da zvučim negativno ali neće naši da dovode igrača od 30 godina, dajem glavu da je to za VIdala patka neka jedino ako ga daju za neke smešne pare ali i to mi nema logike, zašto bi dali igrača sad u januaru Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277573 Pomalo, dajmo još vremena Bakayoku, bit će on dobar. Nama ponajprije treba klasna zamjena za Alonsa, a onda desno krilo i stoper. Pa tek onda sve ostalo... Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277574 biće meni prejako ako stvarno dovedemo Barklja i onda situacija da Konte ne zna šta će sa njim pa ga gura na krilo il tako nešto al bitno da se dovede zato što je mlad, kao talenat i zbog HG kvote pa u teoriji čak možeš sa njim i da vratiš pare ako ga prodaš evo živi bili pa videli Prijavi
2. januar 2018.8 god. comment_277579 Mi jesmo, a ovi iz kluba nez.. Ne nadajte se mnogo plavci moji Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277586 Asked whether or not he will be busy on the telephone this month, Conte replied: “No, I changed the number. Not me, not me. No, no. I think there is maybe this habit here, but I’m not involved in the transfer market. I give my opinion, but the club decides the players they want to buy, to invest in.†Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277587 Asked whether or not he will be busy on the telephone this month, Conte replied: “No, I changed the number. Not me, not me. No, no. I think there is maybe this habit here, but I’m not involved in the transfer market. I give my opinion, but the club decides the players they want to buy, to invest in.†Ako je istina, poserem se na upravu i menadzment citav. Osjeti se to nezadovoljstvo Conte-a, ali se covjek pomirio s cinjenicom da radi s onim sto ima, ispucat ce ugovor do kraja samo zato jer je ljudina i jer su mu Chelsea i navijaci prirasli srcu. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277588 zaboravio sam da dodam a i Hamco me brzo citirao... reko je isto da Miči i Luiz mogu da napuste klub u januaru ako to žele, da ih razume ako su zabrinuti za svoje mesto u reprz. pred SP piše da Miči nije nezadovoljan ali da bi ipak voleo malo više da igra u nastavku teksta se pominju iste mete uz dodatak Aleksa Telasa(iz Porta valjda) Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277595 Vidal je izgleda gotova stvar, pitanje je samo da li ce se igrac prikljuciti sad u januaru ili tek na ljeto... Vec su pocele neke novine da potvrdjuju njegov transfer. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277600 Izuzetno sam protiv tog transfera. Lik ce da zabode masan ugovor, odigra sezonu kako valja i posle da ladi muda i alkoholise se okolo. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277604 Izuzetno sam protiv tog transfera. Lik ce da zabode masan ugovor, odigra sezonu kako valja i posle da ladi muda i alkoholise se okolo. Ako ce to znaciti da ce i Alexis doci, onda moze :D Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277605 Slažem se, i ja sam protiv njegova dovođenja. Sve što si rekao stoji, a ja bi još i dodao da igrač njegova profila nam i nije toliko potreban i ne bi nam ništa specijalno podigao igru. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277610 Ja sam za, ne daje se iz vasih dzepova, Vidal je jedan od najboljih veznih igraca i uvijek cu podrzati takav transfer. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277612 Vidal je predobar igrac, spojit njega i Kantea bi znacilo da bi mogli trpiti i Cescovu sporinu, a imati Cesca u prvih 11 je za napad veliki plus. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277613 Evo ne znam po kojim je to parametrima Vidal medju najboljima na svetu. Ok, sve i da jeste, on je pokušaj pukog prezivljavanja od danas do sutra, kratkorocna kupovina sa velikim faktorom rizika. Dosli smo dotle da se uzdamo u transfere igraca koji jos malo pa izlaze iz zenita. Mucno. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277616 Sve to stoji sto ti kazes, ali koja svrha dovoditi igraca za razvijanje ukoliko trener nije u dugorocnim planovima? Zasto da taj isti trener razvija tog igraca, za nekog drugog trenera koji ce ga nalijediti? Pa ni jedan transfer mu nisu ispunili od kada je dosao, taman da trazi Croucha, ako je to njegova zelja, ispuni mu je. Pa cemo mu onda suditi kako treba i ocjeniti sta je dobro sta ne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.