29. decembar 2017.8 god. comment_277447 Navodno Carrasco na prodaju, mi i Arsenal zainteresirani. Šta kažete, bili biste ga voljeli vidjeti kod nas? Ja ga nisam puno gledao ali ono malo što jesam čini mi se odličan igrač. Mislim da mi nam dobro došao... Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277451 Carrasco nije nista bolji od dvojca willian/pedro, tj nece nista novo ponudit. Ocekivano i ne bi me cudilo da ga dovedemo kao glavnu zvijezdu ovog prijelaznog roka, pa taj ni u atleticu ne igra jbt.. Sve u svemu nastavak punjenja ekipe prosjek igracima, sada cemo imati 3 prosjeka na krilu, umjesto da dovedemo jednog wc i musondu kao zamjenu, a ovo sve rasprodat Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277452 Potpisujem post od Skare. Bolje dovodit 2 igrača po prijelaznom roku ali neka su 2 bombe da se cijela nogometna Engleska zatrese. Zamislite prošlogodišnju ekipu sa Alexom Sandrom i Alexisom. Tukli bi se s ovim nadrealno jakim Cityem rame uz rame. Kako Emenalo nije platio ? Pa dobio je otkaz. Bakayoko nije rang Matića,a nebi se kladio ni da će za 5 godina biti. Ne znam ni po kojem kriteriju igra ispred Drinkwatera. Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277453 Takodjer sam protiv dolaska Carrasca. Apsolutno nista novo ne dobijamo sa njim. Zaha i Mahrez su mnogo bolji igraci od njega. Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277455 Odgovorio ti je igi, a ja cu samo dodati, Costa je debil, koji je zeljan bio Atletica k'o picka kite. Sad za isti nece zaigrati kako treba jos barem godinu dana (zbog nespremnosti), a koji ce ti kurac takav igrac. Baka na pocetku je pokazao da zna, i da moze biti bolji od Matica. Odigrao nekih 5-6 meceva lose, i opet sad vala igra dobro. Bit ce to sjajan igrac. Willian je prosjecan igrac koji odigra sjajno jednom od 10 utakmica. Pedro zna i 2/10. Smijesni igraci kako god okrenes. Dok je Mahrez igracina, jos ljevak kojeg nismo imali od Robbena. Treba njih dvojicu prodati, ostaviti Mahreza i Musondu. Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277461 Bakayoko odigrao nekih 5-6 meceva lose? Ne da je odigrao lose, nego kriminalno, a i odigrao je dosta više od 5-6 meceva loše trenutno kakvo je stanje, Bakayoko je bacanje novca, nije opravdao ni penija Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277462 Potcenjuješ Pedra diablo, mnogo je konstantniji igrač od Williana, i zapravo je više puta doneo prevagu za ove dve i po sezone koliko je ovde, nego Willian za 4. Prijavi
29. decembar 2017.8 god. comment_277466 Zato sam i rekao 2/10, willian ipak u pola losiji :D Koji to mecevi spaha dodatni, ja sam nekako gledajuci mogao samo vidjeti tih 5,6 meceva koje je lose odigrao, kriminalno kakogod. Ali dobro, kad se ne gotivi igrac nikako tesko je to vidjeti, jer i Cahill odigra odlicnih meceva kao ove zadnje meceve gdje je igrao (i prije toga ih je dosta odigrao dobro), ali se to ne kaze. Prijavi
30. decembar 2017.8 god. comment_277469 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/946902617241866240 To je ta strategija. Prijavi
30. decembar 2017.8 god. comment_277472 Bakayoko je odigrao jednu dobru i 2 solidne. Te tri su na razini Matića kakvih on odigra 30 u sezoni. Valjalo bi zamjeniti Cahilla,Williana,Pedra,Mosesa za nešto bolje,ali za ovaj rok samo dovesti Alonsu konkurenciju i prodati Williana a dovesti baš provjerenu klasu. Moguće da je to Mahrez ali treba igrati na svom punom potencijalu da bi se opravdao. Ima finu lijevu nogu opasan je kad ima priliku za šut. Ali je više kreator nego strijelac. Prijavi
30. decembar 2017.8 god. comment_277486 čuj taj izvor "Il Mattino", dok nas Konte trenira ima da čujomo za sve moguće novine iz Italje, još nisu krenuli ljude sa pijace da pitaju koga dovodimo a jedva čekam proleće i da krenu da nas bombarduju sa naslovima o Konteovom odlasku Prijavi
30. decembar 2017.8 god. comment_277495 Doveo bih Mahreza bez razmisljanja, ko je gedao danas utakmicu protiv Liverpula bice mu jasno. Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277507 Telegraf ponovo pominje Barklija i to u naslovu tvita da se "približavamo" a u tekstu da smo zauzeli pol poziciju za januarski rok Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277513 Ko će onda otići? Imamo toliko centralnih veznjaka da ne znamo šta ćemo s njima. Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277517 Kao sto oduvijek tvrdim, to je da bude neko kao Fabregas, nama fali taj jedan jos kreativac, jer nije nekad Fabregas u zenu, pa je bitno imati jos jednog takvog kreativca. Samo sam ja misljenja da ne treba rizikovati sa Barkleyem, vec uzeti Goretzku. Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277522 Doveo bih Mahreza bez razmisljanja, ko je gedao danas utakmicu protiv Liverpula bice mu jasno.Ma nece nasi nikad logican potez napraviti. Ista prica svaki put.. I sada ce otezati do pred kraj roka umjesto da dovedu igraca pa da odmah bude na raspolaganju a i klub koji prodaje ima vremena dovesti zamjenu. Mahrez je idealan jer Leicester nece ispasti ove godine a ne mogu ni gore, prema tome za njih odlicna pozicija jer ne gube nista a mogu fino zaraditi i dovesti jos koje pojacanje sebi. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277527 Ma nece nasi nikad logican potez napraviti. Ista prica svaki put.. I sada ce otezati do pred kraj roka umjesto da dovedu igraca pa da odmah bude na raspolaganju a i klub koji prodaje ima vremena dovesti zamjenu. Mahrez je idealan jer Leicester nece ispasti ove godine a ne mogu ni gore, prema tome za njih odlicna pozicija jer ne gube nista a mogu fino zaraditi i dovesti jos koje pojacanje sebi. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Ja mislim da bi dolaskom Mahreza dobili jednu novu dimenziju u igri, fakticki bi imali dva odlicna igraca na krilima, igraca koji mogu donijeti prevagu i rijesiti utakmicu. Ne vidim boljeg igraca da mozemo dovesti u ovom trenutku, jer imamo i ligu prvaka i mogli bi ga prijaviti da igra. Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277530 za tog Goretcku (il kako se već čita, izvinjavam se) vidim da se piše kako ide u Bajern, naravno besplatno Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277538 Najvažnije je dovesti nekog da poveća broj zabijenih golova. A logično bi bilo to tražiti na desnom krilu/polušpici. Ako je Mahrez taj neka dođe,ali ja ne vidim njega kao strijelca već kao razigravača. Logično je da i ako se poveća broj asistencija da će se povećati broj golova,ali prvenstveno nam treba strijelac. Nek dovedu Alexisa. Prijavi
31. decembar 2017.8 god. comment_277540 ako se uzme u obzir celokupno poslovanje kluba u zadnjih par godina nameće se kao logičan potez Aleksis, tu nema greške normalno, završiće u Sitiju :D Prijavi
1. januar 2018.8 god. comment_277542 Mi cemo se nacitati "reportsa" i na kraju necemo nikoga dovesti. Prijavi
1. januar 2018.8 god. Autor comment_277547 I po ko zna koji put Bayern uzima sve sto valja iz Bundeske. Leon strasan igrac. Prijavi
1. januar 2018.8 god. comment_277549 I po ko zna koji put Bayern uzima sve sto valja iz Bundeske. Leon strasan igrac. Bas bas top igrac. Meni licno igrac koji igrom najvise podsjeca na Lamparda. Kao da je njegov klon. Slicne su i gradje, stil igre identican, fizicki jak, ima top u nogama, a i izuzetno inteligentan igrac. https://youtu.be/kCckj7OFICU Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.