Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Navodno Carrasco na prodaju, mi i Arsenal zainteresirani. Šta kažete, bili biste ga voljeli vidjeti kod nas?

Ja ga nisam puno gledao ali ono malo što jesam čini mi se odličan igrač. Mislim da mi nam dobro došao...
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Carrasco nije nista bolji od dvojca willian/pedro, tj nece nista novo ponudit. Ocekivano i ne bi me cudilo da ga dovedemo kao glavnu zvijezdu ovog prijelaznog roka, pa taj ni u atleticu ne igra jbt.. Sve u svemu nastavak punjenja ekipe prosjek igracima, sada cemo imati 3 prosjeka na krilu, umjesto da dovedemo jednog wc i musondu kao zamjenu, a ovo sve rasprodat

Potpisujem post od Skare.

Bolje dovodit 2 igrača po prijelaznom roku ali neka su 2 bombe da se cijela nogometna Engleska zatrese.

Zamislite prošlogodišnju ekipu sa Alexom Sandrom i Alexisom. Tukli bi se s ovim nadrealno jakim Cityem rame uz rame.

Kako Emenalo nije platio ? Pa dobio je otkaz.

Bakayoko nije rang Matića,a nebi se kladio ni da će za 5 godina biti.

Ne znam ni po kojem kriteriju igra ispred Drinkwatera.

Odgovorio ti je igi, a ja cu samo dodati, Costa je debil, koji je zeljan bio Atletica k'o picka kite. Sad za isti nece zaigrati kako treba jos barem godinu dana (zbog nespremnosti), a koji ce ti kurac takav igrac.

Baka na pocetku je pokazao da zna, i da moze biti bolji od Matica. Odigrao nekih 5-6 meceva lose, i opet sad vala igra dobro. Bit ce to sjajan igrac.

Willian je prosjecan igrac koji odigra sjajno jednom od 10 utakmica. Pedro zna i 2/10. Smijesni igraci kako god okrenes.

Dok je Mahrez igracina, jos ljevak kojeg nismo imali od Robbena. Treba njih dvojicu prodati, ostaviti Mahreza i Musondu.

Bakayoko odigrao nekih 5-6 meceva lose?

Ne da je odigrao lose, nego kriminalno, a i odigrao je dosta više od 5-6 meceva loše

trenutno kakvo je stanje, Bakayoko je bacanje novca, nije opravdao ni penija

Potcenjuješ Pedra diablo, mnogo je konstantniji igrač od Williana, i zapravo je više puta doneo prevagu za ove dve i po sezone koliko je ovde, nego Willian za 4.

Zato sam i rekao 2/10, willian ipak u pola losiji :D

Koji to mecevi spaha dodatni, ja sam nekako gledajuci mogao samo vidjeti tih 5,6 meceva koje je lose odigrao, kriminalno kakogod.

Ali dobro, kad se ne gotivi igrac nikako tesko je to vidjeti, jer i Cahill odigra odlicnih meceva kao ove zadnje meceve gdje je igrao (i prije toga ih je dosta odigrao dobro), ali se to ne kaze.

Bakayoko je odigrao jednu dobru i 2 solidne.

Te tri su na razini Matića kakvih on odigra 30 u sezoni.

Valjalo bi zamjeniti Cahilla,Williana,Pedra,Mosesa za nešto bolje,ali za ovaj rok samo dovesti Alonsu konkurenciju i prodati Williana a dovesti baš provjerenu klasu.

Moguće da je to Mahrez ali treba igrati na svom punom potencijalu da bi se opravdao.

Ima finu lijevu nogu opasan je kad ima priliku za šut. Ali je više kreator nego strijelac.

Doveo bih Mahreza bez razmisljanja, ko je gedao danas utakmicu protiv Liverpula bice mu jasno.

Ma nece nasi nikad logican potez napraviti. Ista prica svaki put.. I sada ce otezati do pred kraj roka umjesto da dovedu igraca pa da odmah bude na raspolaganju a i klub koji prodaje ima vremena dovesti zamjenu.
Mahrez je idealan jer Leicester nece ispasti ove godine a ne mogu ni gore, prema tome za njih odlicna pozicija jer ne gube nista a mogu fino zaraditi i dovesti jos koje pojacanje sebi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ma nece nasi nikad logican potez napraviti. Ista prica svaki put.. I sada ce otezati do pred kraj roka umjesto da dovedu igraca pa da odmah bude na raspolaganju a i klub koji prodaje ima vremena dovesti zamjenu.
Mahrez je idealan jer Leicester nece ispasti ove godine a ne mogu ni gore, prema tome za njih odlicna pozicija jer ne gube nista a mogu fino zaraditi i dovesti jos koje pojacanje sebi.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ja mislim da bi dolaskom Mahreza dobili jednu novu dimenziju u igri, fakticki bi imali dva odlicna igraca na krilima, igraca koji mogu donijeti prevagu i rijesiti utakmicu. Ne vidim boljeg igraca da mozemo dovesti u ovom trenutku, jer imamo i ligu prvaka i mogli bi ga prijaviti da igra.

Najvažnije je dovesti nekog da poveća broj zabijenih golova.

A logično bi bilo to tražiti na desnom krilu/polušpici.

Ako je Mahrez taj neka dođe,ali ja ne vidim njega kao strijelca već kao razigravača.

Logično je da i ako se poveća broj asistencija da će se povećati broj golova,ali prvenstveno nam treba strijelac.

Nek dovedu Alexisa.

I po ko zna koji put Bayern uzima sve sto valja iz Bundeske. Leon strasan igrac.

Bas bas top igrac. Meni licno igrac koji igrom najvise podsjeca na Lamparda. Kao da je njegov klon. Slicne su i gradje, stil igre identican, fizicki jak, ima top u nogama, a i izuzetno inteligentan igrac.

https://youtu.be/kCckj7OFICU

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.