Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/Football__Tweet/status/903250848070983680

Mi:Morata,Hazard, Batshuayi,Willian,Pedro,Musonda.Conte kriv za sve jel tako.Šta ima Conteu goriti guzica on je na pres konferenciji reko da on ne dovodi igrače i da on samo predloži,a nema utjecaja na dovođenje,tako da si glup ispo.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sta li mu ovo znači?
Boje Barçe , Arsenala ili Chelsea?Postirana slika

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Najbolija solucija za nas je da kupimo Mahreza a Debilliana trampamo za Alexisa. :)

Očekujem da će još samo doć dmc - drinkwater ili barkley. Sve ostalo bonus...

Mahrez, ako stvarno dolazi, nek mu je sa srećom, ali već sam gore objasnio zašto me taj transfer nešto posebno i ne usrečuje...

Ima li još neko da se naguzimo dok nam je šupak razvaljen. Navalite majku vam jbem.

Ross Barkley travelled to London and began his #Chelsea medical, but during the medical changed his mind. [Sky Sports]

Evo malo i sale na njegov racun iako ce nas poslije svi prcati.

Medical examiner changed his mind when Barkley pulled his pants down and they saw a vagina.

Nastavak sezone bi trebali igrati pod imenom Rejection FC.
Super nam pristaje.

Evo ga 00:00.
KRAJ, hvala Bogu. Sad se konacno mogu ko covjek okupati, obrijati i aBd ujutro na Bajram.

To je to, ako prodje Drinkwater do kraja ok. Na kraju dogovoreni poslovi za Barkleya i Oxladea, oni odbili i takvi nam iskreno igraci ni ne trebaju. Zamjerka ide jedino sto se trosilo vrijeme na ove likove koji ocigledno ne zeli braniti boje naseg kluba. Ima ih dovoljno koji zele i takve treba da ciljamo. Eh sad propust je veliki manjak iole kvalitetnog lijevog wb, jer ocekivati da Alonso sve sam iznese je suludo. Kenedy je nezreo za taj nivo, al nadam se da ce makar odigrati pokoji mec da rastereti Marcosa. Isto tako i za Batsuhayia, ne zalim mnogo za Moratom ali cinjenica je da cemo morati jos nekog spica da potrazimo, najbolje medju veteranima. I hvala Bogu da je zavrsilo, valjda se nece vise zalopojke morati citati.
A ko nas je to jebo? Dogovoreno sa Leicesterom, dogovoreno s Arsenalom i dogovoreno s Evertonom. Jedino nas je Juventus ohladio za Sandra, ali i tu smo poslali nenormalnu ponudu za jednog bocnog igraca. 7 novih igraca (ukljucujem Drinkwatera i Christensena). Opet kazem, igraci koji ne pokazuju ambiciju da igraju za ovaj klub nam i ne trebaju. Da se tu radi o svjetskim klasama tipa Sanchez ili Hazard onda ok, mozemo reci da nas je odbio neko bitan. Ali zalopojke i kukanja tu radi Oxa i Barkleya, mislim nemojte biti smijesni. Oni su imali svoje sanse da igraju za Chelsea, to su odbili i zdravo. Tako se mora postaviti. Sto se prodaje tice, jedino nismo trebali tako lako dati Matica Unitedu. Nije do para, nego sto se radi o iskusnom i kvalitetnom igracu. Pogreska, valjda nam se nece osvetiti. I nadam se da cemo izvuci neki pristojan novac za Costu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.