31. august 2017.9 god. comment_274671 https://twitter.com/Football__Tweet/status/903250848070983680 Mi:Morata,Hazard, Batshuayi,Willian,Pedro,Musonda.Conte kriv za sve jel tako.Šta ima Conteu goriti guzica on je na pres konferenciji reko da on ne dovodi igrače i da on samo predloži,a nema utjecaja na dovođenje,tako da si glup ispo. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274673 Nek nam je Bog na pomoci. Ovo je toliko zalosno da zalosnije ne moze bit. Ispadamo predmet sprdnje. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274675 Sta li mu ovo znači? Boje Barçe , Arsenala ili Chelsea? Sent from my SM-G935F using Tapatalk Najbolija solucija za nas je da kupimo Mahreza a Debilliana trampamo za Alexisa. :)Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274676 Dobar je ovi zappacosta davide Moze igrat i u obrani s 4 i u obrani 3 od iza ka desni bek Ubacaji su mu jaka strana vecina stae beloti da golova glavom je njegovo dijelo Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274684 Vrh ce ovo biti na kraju, barkley, mahrez, zappacosta i mozda drinkwater. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274694 Vrh ce ovo biti na kraju, barkley, mahrez, zappacosta i mozda drinkwater. What? Pa nitko od ovih neće doći :D Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274696 What? Pa nitko od ovih neće doći :D Zappacosta i Mahrez uskoro, za ove druge cemo vidjeti :D Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274697 Očekujem da će još samo doć dmc - drinkwater ili barkley. Sve ostalo bonus... Mahrez, ako stvarno dolazi, nek mu je sa srećom, ali već sam gore objasnio zašto me taj transfer nešto posebno i ne usrečuje... Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274703 Barkley nije dmc, vec srednji vezni, kreator. Kreator sa ukupno 19 asistencija u karijeri. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274705 Barkley se ubio za box to box, kakav crni kreator. Nit jest, nit bi ikad mogao biti... Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274718 Svaka cast upravi, na koju foru vi dobijate te plate. Smejurija. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274723 Kreator sa ukupno 19 asistencija u karijeri. Onda je i modric destruktor :D Nisu sve asistencije moj whispere. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274724 Onda je i modric destruktor :D Nisu sve asistencije moj whispere.Ima nesto i u predasistencijama Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274725 Ima li još neko da se naguzimo dok nam je šupak razvaljen. Navalite majku vam jbem.Ross Barkley travelled to London and began his #Chelsea medical, but during the medical changed his mind. [Sky Sports]Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274727 Ne znam da li da sa radošću čekam vijest da smo potpisali Drinkwatera ili sa žalošću.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274729 Evo malo i sale na njegov racun iako ce nas poslije svi prcati.Medical examiner changed his mind when Barkley pulled his pants down and they saw a vagina.Sent from my SM-G935F using TapatalkNastavak sezone bi trebali igrati pod imenom Rejection FC.Super nam pristaje.Sent from my SM-G935F using TapatalkEvo ga 00:00.KRAJ, hvala Bogu. Sad se konacno mogu ko covjek okupati, obrijati i aBd ujutro na Bajram.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274738 Onaj osjećaj kad skontaš da su Swansea i WBA doveli bolje pojačanje od Chelseaja zadnjeg dana. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274739 Onaj osjecaj kad skontas da su nas odbili prosjecni igraci.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274740 To je to, ako prodje Drinkwater do kraja ok. Na kraju dogovoreni poslovi za Barkleya i Oxladea, oni odbili i takvi nam iskreno igraci ni ne trebaju. Zamjerka ide jedino sto se trosilo vrijeme na ove likove koji ocigledno ne zeli braniti boje naseg kluba. Ima ih dovoljno koji zele i takve treba da ciljamo. Eh sad propust je veliki manjak iole kvalitetnog lijevog wb, jer ocekivati da Alonso sve sam iznese je suludo. Kenedy je nezreo za taj nivo, al nadam se da ce makar odigrati pokoji mec da rastereti Marcosa. Isto tako i za Batsuhayia, ne zalim mnogo za Moratom ali cinjenica je da cemo morati jos nekog spica da potrazimo, najbolje medju veteranima. I hvala Bogu da je zavrsilo, valjda se nece vise zalopojke morati citati. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274741 Zvanicno: Jebo nas je ovaj prelazni rok ko god je htio. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274742 A ko nas je to jebo? Dogovoreno sa Leicesterom, dogovoreno s Arsenalom i dogovoreno s Evertonom. Jedino nas je Juventus ohladio za Sandra, ali i tu smo poslali nenormalnu ponudu za jednog bocnog igraca. 7 novih igraca (ukljucujem Drinkwatera i Christensena). Opet kazem, igraci koji ne pokazuju ambiciju da igraju za ovaj klub nam i ne trebaju. Da se tu radi o svjetskim klasama tipa Sanchez ili Hazard onda ok, mozemo reci da nas je odbio neko bitan. Ali zalopojke i kukanja tu radi Oxa i Barkleya, mislim nemojte biti smijesni. Oni su imali svoje sanse da igraju za Chelsea, to su odbili i zdravo. Tako se mora postaviti. Sto se prodaje tice, jedino nismo trebali tako lako dati Matica Unitedu. Nije do para, nego sto se radi o iskusnom i kvalitetnom igracu. Pogreska, valjda nam se nece osvetiti. I nadam se da cemo izvuci neki pristojan novac za Costu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.