25. septembar 2017.9 god. comment_275279 Sitiju ne treba više niko,a opet kupuju,tako da me ne bi iznenadilo kad bi išli i za njim,jer može im se,niko ne jebe ffp osim naših levata.Kud ćeš dalje kad je i Everton počeo da šalje ponude od 66 miliona,za Costu.Toliko mi nismo bili spremni platiti Moratu tj napadača koji nam je bio prijeko potreban.Nadam se da će Abramovič popizdit već jednom i otjerati i Marinu i Emenala. Prijavi
25. septembar 2017.9 god. comment_275280 A Marina ce mu reci da moze da bude kao Cahill. To znaci da ce osvojiti sve, valjda bi bio pametan, pa izabrao to :D Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275549 Od zimskog roka ne očekujem ništa. A i zimski rok je prevara. Kakve fajde dovesti igrača koji ne može da igra u Ligi prvaka? Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. comment_275553 Kako to Cae, pa ako dovedemo nekog iz Wigana, Boltona. Moći ćemo da registrujemo za LŠ. Prijavi
4. oktobar 2017.9 god. comment_275575 Od zimskog roka ne očekujem ništa. A i zimski rok je prevara. Kakve fajde dovesti igrača koji ne može da igra u Ligi prvaka?Moze npr Vardy. Barem je Tito za Mićua. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
16. oktobar 2017.8 god. comment_275755 ja lično uopšte ne verujem da klub može dalje da napreduje pod Konteom gledajući u kontekstu ove i ovakve uprave čak šta više, smatram da je samo pogubno za sam klub da i dalje juri Konteove prve mete koje ne može da dovede da bi na kraju završio sa nekim prosekom koji je papreno plaćen fakt je da smo potrošili 180m na pojačanja a da postoji velika provalija izmedju uprave i trenera što se u poslednje vreme negativno odrazilo i na teren kao da se čovek predao zato što ne može da potroši koliko i ovi iz Mančestera Prijavi
16. oktobar 2017.8 god. comment_275756 U januaru krenuti po Mahreza, moze igrati i ligi prvaka a i bolji je osim od Hazarda od svih nasih krila. Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_275998 Sta mislite je li se pogrijesilo sto ljetos nismo isli po Mahreza? Zelio je otici i bio predao zahtjev za transfer vec krajem juna... I da li bi ga trebalo pokusati dovesti na zimu? Mislim da bi ponudio nesto drugacije od Pedra, a od Williana je sigurno bolji igrac. Plus ne pamtim kad smo zadnji put na toj poziciji imali ljevaka, tako da bi bili raznovrsniji u napadu. Realnost je da je nemoguce dovesti nekog iz same kreme tipa Mbappe ili Sanchez, ali po meni bi ovo moglo biti odlicno pojacanje za nas. Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_275999 Malo rumorsa Conte zeli dovesti u januaru Ciru Immobilea iz Lazia i Saul Nigueza iz ATM-a Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_276001 Meni se Mahrez čini kao one season wonder, sumnjam da će ponovit onakvu sezonu... Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_276002 Meni se Mahrez čini kao one season wonder, sumnjam da će ponovit onakvu sezonu... Pa stavi Williana ili Pedra u Leicester i pogledaj hoce li ikad odigrati takvu sezonu ko sto je Mahrez odradio. A i prosle je godine bio dobar kad su promijenili trenera i proigrali u drugom dijelu. I Kante da nije presao u Chelsea, odnosno da je ostao u Leicesteru, vjerovatno bi djelovao kao one-season wonder. Igracima je potrebno da napreduju u karijeri, a to se radi samo uz vecu i jacu konkurenciju te sa boljim saigracima. Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_276003 Mislim da smo htjeli dovesti Mahreza vec, ali smo zakasnili, naravno da bih zelio da ponovo krenemo po njega u januaru. Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_276004 Od Mahreza ćeš vjerovatno dobiti par poteza viška i par asistencija, da to anulira. Onda će u ključnim momentima napraviti potez viška, tad ćeš ga mrziti iz dna duše. Nikad od njega ništa, kao i Ben Arfe, Nanija i sličnih. Ispratio sam Lester dosta u sezoni osvajanja, puno je imao loptu u nogama i svu slobodu svijeta morao je napraviti fine brojke uz sav user(sreću) i hajde eto dobrog trenera. Zamisli sad u boljem klubu gdje ima pritisak i ni trećinu lopte u nogama kao prije, obično tu nastaju problemi. Jednostanvo ni meni on ne izgleda kao spreman za apgrejd, Lester je njemu mjera i plafon :) Prijavi
29. oktobar 2017.8 god. comment_276010 Mahrez je igrac koji bi se uklopio u nasu ekipu, tehnicki je potkovan sto je dobro, htjeli smo ga u januaru i bila je cifra oko 40 miliona ali smo zakasnili. Prijavi
30. oktobar 2017.8 god. comment_276013 Bolje potez viska, nego dribling u desno (willian) ili trcanje u gol aut (pedro). Taj potez viska znaci da je dosao u sansu neku barem. Prijavi
30. oktobar 2017.8 god. comment_276015 Pedro trenutno nije nista losiji igrac od Mahreza. Od Williana je za dva koplja bolji igrac. Ipak, kao sto neko rece, Mahrez je ljevak i donio bi neku novu dimenziju i kreativnost u vrhu napada. Odavno vec nemamo kvalitetnog ljevaka u napadu, pogotovo na desnoj strani. Pozdravio bih njegov dolazak u svakom slucaju. Prijavi
30. oktobar 2017.8 god. comment_276028 Ma ekipa za džamijskog turnira nije.Samo Sanchez/Dybala/Griezman ostalo nula bodova.Svi ti što ne igraju dobro jer im ne valja ekipa,jer ne igra na prirodnoj poziciji i slično treba odjebati,jer mi imamo 8 igrača koji u napadu ne mogu ama baš ništa stoga nam treba neki WC igrač u napadu. Wingbackovi koji bi trebali biti dodatna 2 igrača u napadu ne služe ničemu.(Osim Alonsovih povremenih bljeskova kao protiv Tottenhama) Prijavi
19. novembar 2017.8 god. comment_276472 Prema sajtu Whoscored.com drugi najbolje ocenjeni igrac lige(8.2),treći strelac lige(11), drugi asistent lige(4). Moze da igra krilo, desetku,lažnu devetku,drugog spica, kompatibilan u svakoj formaciji koju Konte koristi. Ne treba žaliti pare na njega. Dame i gospodo NABIL FEKIR. Prijavi
19. novembar 2017.8 god. comment_276473 Igracina, kako se oporavio poslije one teske povrede igra u formi zivota. Ipak, nas klub je poznat po tome da bas one igrace koje treba da dovede rijetko to kad i uradi. A mislim i da ce ga zacijeniti Lyon na bar 60 miliona. Prijavi
19. novembar 2017.8 god. comment_276475 Dame i gospodo NABIL FEKIR. Spominjao sam ga pre dve-tri godine kada su pojedinci ovde svršavali na Lacazettea. :D Prijavi
19. novembar 2017.8 god. comment_276481 Alex Sandro na lwb i jos jedno pojacanje na poziciji desnog krila, to ocekujem u sledecem roku, ali se ne nadam previse. Prijavi
21. novembar 2017.8 god. Autor comment_276490 https://www.express.co.uk/sport/football/882090/Real-Madrid-Marco-Asensio-Chelsea-La-Liga-transfer-newsMoze, bujrum. Prijavi
21. novembar 2017.8 god. comment_276491 Upravo ovo čitam, kakav bi ovo potez bio. Ima li tu neke istine? Vi uglavnon znate te izvore. Hazard Morata Asensio Ajao napada.. ovo bi bilo vrhunski. Njega bi doveo i pre Grizmana i Sancheza. Prijavi
21. novembar 2017.8 god. comment_276494 jel to onaj sto je cupao dlake s nogu pa dobio infekciju nije mogao igrati jednu utakmicu? Prijavi
21. novembar 2017.8 god. comment_276496 Mislim da jeste. Mali je igračina, sad to što robuje današnjici, to je nešto drugo. Na trenutak sam se ponadao, ali teško će se njega odreći Real, a moguće da ima i ogromnu klauzulu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.