31. august 2017.9 god. comment_274644 Haha. Točno sam predvidio da će ovako ispasti sa Conteom i upravom. Na kraju, od transfera će biti daj šta daš i ne pitaj. Kupit će se par igrača za rotaciju i moliti boga da svi budu zdravi. Jedino vrijedno spomena je Bakayoko Llorente? Drinkwater? Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274645 Nisi ti ništa predvidio.Koliko nam je uprava u krcu, koliko Contea postuju i njegove zelje govori i to sto smo kupili Kyliana da bi Eden bio sretan u klubu. Valjda misle da ce on tako ostati u klubu i narednih sezone bez da se puno zamaraju oko drugih vaznih transfera.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274646 Nema šanse da ovi klubići Everton,Liverpool mogu više i financijski i rezultatski ponuditi od nas,samo imamo do bola nesposobnu upravu na čelu s Emenalom i tom ženom kojoj je bolje da se ostavi nogometa,nek se uhvati heklanja i metle. Sramota teška. Drinkwater je loš transfer,ali za nas u ovom trenutku je odličan jer dobro da nismo Sidwella vratili. Pod broj jedan nemaju želju se pojačat,što je odmah otkaz po meni,jer ne žele dobro za klub. Pod broj dva nemaju znanja jer dovesti Moratu,Rudigera i boriti se za Danila,to može samo onaj koji nema znanja. To su igrači koji igraju u novinama,a ne na terenu. Koliko ima igrača boljih od Danila,pa jedan Azpilicueta dok nije došao kod nas niti zvijezda u medijima,nije se za njega ni znalo i onda boom. Igračina. A takav je koštao 7 milijuna eura,a Danilo košta 37. Zašto ? Zbog medija. Treba biti pametan pa ne čitati u medijima tko je igrač nego gledati po terenu. To smo odlično radili dok i naša uprava nije počela medijske zvijezde dovoditi. Azpilicueta,Courtois,Lukaku,De Bruyne,Mata,Hazard,Ivanović,Cahill sve te igračine smo doveli neotkrivene i debelo ispod cijene. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274648 i Lorentea nećemo dovesti izgleda, pitanje je samo hoće li u Tottenham ili Everton Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274649 Prije će Llorente preći u Chelsea zbog Contea gdje god da ode biće na klupi,a bolje otići u Chelsea i osvojiti nešto.Samo boli koga briga toliko za Llorentea,ako dovedemo Mahreza,Michy neće dobiti priliku više nikad.Za desnog beka se spominje Sagna hahahah,samo izvor je Daily express,ali ne bi me čudilo da ga fakat i dovedemo. https://twitter.com/cfc_wale/status/903161660935897088 Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274650 Jebes Llorentea. Mahrez bi bio transfercina, ali i dalje fali u veznom redu igraca. Tesko da ce se ista desiti sada, previse kasno su ostavili da urade ista. Treba pozvati na odgovornost ljude iz Uprave, ko je vec zaduzen, nakon ovog prelaznog roka jer su odradili vrlo los posao.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274651 Jebo majku sada nas i tottenham sjebe, na sta smo mi spali u pm, uvijek smo mi njima krali mete Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274652 Jel se mogu vratit igraci s pozajmice Tipa loftus pasalic... Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274653 Mahrez nepotreban, i po mom mišljenju lijen igrač za naš sistem igre. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274654 nemojte se nadati previse tako su za danila pisali isto i oksa i lukakua pa sta bi dok ne bude zvanicno nista Leicester have had NO contact with Chelsea over Riyad Mahrez, reports of a bid are false, according Toliko o ovome Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274655 Nisam posebno oduševljen Llorenteom. Mislim da se razumijemo odličan je on igrač za backup opciju, ali ja bi rađe da to odradi Michy. Ako on dođe vjerojatno ništa od Michya a ja i dalje mislim da ga ne treba otpisat već mu dat vremena uz kvalitetnu rotaciju. Što se tiće Mahreza, nisam nešto ni s njime oduševljen, mislim da nam je nepotreban. Nekako mi se čini kao one season wonder, realno od one sezone u kojoj je Lester osvojia nije nešto ludo odigra. Ako ga dovedemo lako moguće da će ispast još jedan Pedro/Willan, dobar igrač ali ne i top klasa, a takvi nam ne trebaju, već imamo Pedra i Willana a za neku treću opciju bolje dat šansu Musondi. Kao što sam već jednom napisao za desno krilo nam treba ili WC igrač ili nitko. (a mahrez po meni nije taj WC igrač kakav nam treba) Vidim ne spominju se nikakvi wing-backovi, a to nam je puno potrebnije od krila i napadača gdje smo solidno pokriveni. Nadam se da će ipak uletit kakav wing-back u ovih dan dva... Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274656 Spominje se Cedric Soares,ali to naši nisu sposobni dovesti za ovo vrijeme. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274659 Mahrez nepotreban, i po mom mišljenju lijen igrač za naš sistem igre. Precijenjen veznjak. Odgovarao je Ranierijevom sistemu igre i nakon toga ništa posebno. Čisti sistem igrač koji nema previše individualne kvalitete, tj. kad igra u dobrom sistemu, mane mu ne dolaze do izražaja. Nešto tipa Pedro u napadu Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274660 Još samo 10 sati. No i to će proći kao i prošla 3 mjeseca. Sprdačina od uprave. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274662 Da hoce vise i proci samo da ne citam ove zalopojke od Pasalica. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274663 Znači Liverpool koji je ismijavan zbog svojih transfera nam krade igrače. Majko mila,ovo je došlo neko novo vrijeme. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274664 https://twitter.com/EPLBible/status/903227952518836225 izgleda da će biti kurac odnosno ništa. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274665 What I don't get is Leicester keep saying they've had no bids but we know Mahrez has left the Algeria squad and travelled to London.Guillem Balague @GuillemBalague:- Barça say they not interested in Mahrez. That kills that one then.Sent from my SM-G935F using TapatalkNe znam ko je ovaj ali evo da i to podijelim. Buduci da nas je izvisio i Ox, alternativa mu je vkerovatno ovaj Italijan. Ja iskreno, nemam pojma ko je i prvi put cujem za njega.http://www.gazzetta.it/Calciomercato/31-08-2017/mercato-torino-chelsea-zappacosta-25-milioni-220230830914.shtmlSent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274666 Aurier 23 miliona,Zapanešto 25 i mi idemo za ovog drugog lika za kojeg je malo ko čuo,bogovski odrađeno.Dobro je neko rekao da nas Marina pretvara u klub Evertonovog ranga.Da smo pametni,da nismo čekali zadnji dan mogli dovesti Florenzija. https://twitter.com/EmaGiulianelli/status/903247177274843137 Ja ne mogu,ali stvarno ako ga opet dovedemo za 40 miliona ja gasim internet. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274667 Novinari Skysports na terenu, Chelsea nije zainteresovan za Mahreza ali zato ZipaCosta direktno iz Italije nam dolazi.http://www.talkchelsea.net/transfers/riyad-mahrez-leicester-have-had-no-contact-from-chelsea-for-winger/Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274668 Bolje i on nego Cuadrado pa bi još veća smijurija postali, ispalo bi da nam je Juventus uzeo 20 miliona onako bezveze. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274669 City poslao ponudu. :( Alexis close to sign for City for £55 + £5. Arsenal asked for few hours to sign Thomas Lemar, which they confident they are going to do. Prijavi
31. august 2017.9 god. comment_274670 Osim Bakayoka, užasan prijelazni rok. Mislim da će Conteu goriti guzica cijele sezone Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.