Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kako stvari stoje: - Za Oxladea 35 miliona funti, ponuda prihvacena, preostalo da se dogovorimo sa igracem - Za Drinkwatera ponuda od oko 30-ak miliona funti, nije jos prihvacena ali pregovori u toku, ceka se dok Leicester ne potpise neku zamjenu a navodno igrac zeli doci u CFC - Za Barkleya ponuda od 25 miliona funti (sasvim realno s obzirom da je povrijedjen i u zadnjoj godino ugovora koji ne zeli produziti), nije prihvacena jer Everton ceka ne bi li Tottenham takodjer poslao ponudu i tako da poraste cijena ovom igracu - i jos smo u pregovorima za Llorentea, tu je najmanje detalja poznato (spominje se cifra od nekih 15 miliona funti) mada treba napomenuti da imamo dobre odnose sa Swanseajem Vidjecemo koji ce sve transferi proci do cetvrtka u ponoc, ali cinjenica je da nas opet ceka ludnica zadnja 2 dana. Ako potpisemo sve ove igrace mislim da cemo imati i tu zeljenu dubinu a dodatni plus je sto se radi o home-grown igracima jer sramota je da smo npr. u nedjelju imali jednog Engleza medju 18. Jedino ce na kraju faliti jedan dobar back-up za Alonsa.

Ne znam kako Chelsea stoji sa zaradama i tim glupostima za transfere, al vidim da šeici PSGa i Citya proguravaju nekako novac u klub jer oni nema teorije da više zarađuju od Chelsea, ako i da onda ne značajno puno. 

Izgleda da je Abramović zavrnuo pipu, cijene su već otišle u kurac a milijarda ti sad kupi par igrača, i to upitnog kvaliteta.. A poletili su odma da uvale Matića da izvuku koji dinar, koji realno ne znači puno spram takvog igrača i šta donosi / odnosi... 

Mada je sad i belaj što je Chelsea na sve zakasnilo, i mora se potezat za hitnim kupovinama, i onda naravnog svako gleda da te bolje nategne.

Eto izgleda Oxlade hoce u Liverpool i odbice prelazak u Chelsea. Navodno zeli igrati u veznom redu a ne RWB. Jebem ti ja takvog igraca. Ide se dalje. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Imali su 3 meseca da nađu nove wing backove. Tri meseca. TRI. MESECA. I predzadnjeg dana prelaznog roka saznaju da njihova meta ne želi da igra tu.

Jbga tako je to kada se ceka zadnji dan, nista bas me zanima na koga ce sada prijeci, tko je iduca alternativa
Sve bi to bilo normalno da je jedan igrac ostao do kraja prelaznog roka nego 4 igraca. Toliko smo sposobni da do kraja prelaznog roka nismo uspjeli dovesti jebene prosjeke koje kupujemo samo da ispunimi kvotu HG igraca, od jebenog Drinkwatera kojeg cemo platiti masno a ne vrijedi, grijat ce klupu, povrijedjenog, neatraktivnog, sporog, nekreativnog teškaša u sredini kao što je Barkley. Svi znaju da smo sada ocajni i svi nam mogu odbijati ponude dok ih ne zadovoljimo prevelikim sumama. I Boga i RLC i Brown i Chalobah, svi su oni mogli grijati klupu kao sto bi i ovi skupi prosječni igrači koje zelimo kupiti. Bacanje para a trebali smo kupiti dva prava pojacanja a ovu djecu ostaviti jer nista nisu losiji u odnosu na ove sto zelimo dovesti i platiti ih kao da su svjetske zvijezde. Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To je problem kada ostavis sve poslove za posljednje dane. Prosle godine su imali itekako srece s Luizom i Alonsom, ali cinjenica da vecina tih kupovina u zadnji cas ne pokaze se uspjesnom.

Ipak od ovih svih nejasan mi je totalno Everton, potrosili su masu novca, imaju igraca koji ne zeli produziti ugovor a koji je uz to povrijedjen, imaju sasvim korektnu ponudu na stolu i opet je odbijaju.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Država Katar je dala ček Neymaru da otkupi svoj ugovor od Barcelone. On je nakon toga kao slobodan igrač prešao u PSG. Da su dali za njega 222 milijuna eura, već sada bi im iz UEFA-e sprašili kaznu. Činjenice ljudi moji :D. Nijedan euro sa računa PSG-a nije otišao u Barcelonu

e0ec1811099345bf94f19dfe0e99f804.jpg

Molim se da ovo prođe sa Barkleyem

A ljudi platili porez drzavi francuskoj za taj iznos od 222 miliona.Ti stvarno vjerujes u neke slike nekog ceka, daj ne budi lud... Neymar je "sebi" platio klauzulu, jer se tako mora u spaniji, tamo svi otplacuju sebi ugovore, a daju klubovi. Ne moze k'o u engleskoj.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/902922506104971264?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FFabrizioRomano%2Fstatus%2F902922506104971264

Još jedan igrač sa kojim smo se povezivali.

A da smo doveli Renata Sanchesa (na posudbu naravno jer je to jedina moguća opcija bila, jer su to svi iz Bayerna čitavo ljeto govorili) krenule bi salve komentara tipa: "Zar smo postali klub koji će dovoditi tuđe igrače na posudbu, bla bla bla". Koga boli kurac za nekim Renatom Sanchesom ? Frajer koji je evidentno preplaćen a nije opravdao ni eura uloženog za njega, sada u potrazi za animiranjem karijere i žarko potrebnim minutama na terenu, što se nikako ne uklapa u tip veznjaka koji je nama potreban. Nama je isključivo potreban squad igrač na toj poziciji koji će biti spreman za znatno smanjenu minutažu,čisto da uskoči kad bude trebalo. Sanchesu naravno to nimalo ne odgovara, a u ovom trenutku ga ne vidim ni blizu nivoa Kantea, Bakayoka i Fabregasa da bi imao veću minutažu od nekog iz navedene trojke. Drago mi je što smo ga preskočili.

Gregorz Krychowiak ? Klasični destruktivac, bez ikakvog smisla za napadačku igru. Ne vidim kakvo poboljšanje on može donijeti u veznom redu sa dva čovjeka. Uostalom, da je išta valjao ne bi završio u WBA. 

Brace yourself dolaze nam alternative alternativa alternativa,Lee Catermole iz Sunderlanda,Boby Zamora u špicu i neki kreten kojem ime nećemo znati izgovoriti.

Konte ako ikad produži ugovor s nama ja ću staviti Mikela u avatar doživotno.Sprdaju se likovi sa njim ko da im je samo neka privremena zamjena na mjestu trenera.Kad mu dovedu Parola,Polija i Montoliva i kažu mu hajd sad nešto osvoji ako možeš.
Sutra je nama ,daj šta daš, da imamo samo nekoga na klupu staviti.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Chelsea star Eden Hazard has urged international teammate Michy Batshuayi to quit Stamford Bridge ahead of Fernando Llorente’s proposed move to West London, reports the Metro.

Još nam i ovaj tjera igrace a i on ce sljedece sezone kada dodje ponuda Real Madrida.
Ko ce da igra u klubu koji dovodi igrace za koje nisu ni bili zainteresirani jer su ih svi izvisili.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.