Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Apsolutno se slažem za Sancheza, čovjek se zalaže maksimalno u reprezentaciji i bilo kojem klubu u kojem je igrao. Od Udinesea isti mentalni sklop. Vrhunski radnik i vrhunski igrač

Chamberlain je trkaća kokoš koja ne zna centrirati loptu, a spominje se kao pojačanje u sistemu u kojem igraju samo dva beka. Bačeni novci, iskreno. Doabr defanzivno, prosječan u napadu. Drinkwater je panjina. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Na jednoj stranici sam video tu sliku, a objavili su i da je haos na Ostrvu, navodno ( ne mogu da nadjem izvor) cim je Sanchez zatražio da bude stavljen na transfer liatu, City je dao ponudu 70 m, a onda smo i mi izjednačili ponudu.
Zamislite napad

.......Morata........

Hazard........Sanchez

Uh, iskipili bi se za sve pojedene živce.

Mada mislim da ce njega maznuti glupi Pep

Ma kakav Pep,on je već svoje potrošio,trebala bi mu UEFA blokirati transfere.

Da dovedemo Sancheza,Drinkwatera i Oxa,to bi bila brutalna ekipa.

I za Europske domete,a pogotovo Engleske.

Courtois,Luiz,Kante,Hazard,Sanchez,naravno uz ostatak i najširu klupu,onda bi stvarno bili jaki.

Ima još nade da ovo ispadne dobar prijelazni rok.

Ne moze UEFA blokirati transfer ali moze kazniti klub u skladu sa odredbama FFPa. A to ce se vjerovatno desiti ako kupe Mbappea.
Zadnje sto sam ja citao je da ce ga dovesti na posudbu a da ga sljedece sezone kupa za min 150mil Eura.

Katastrofa kolike se pare daju za ovakve igrace.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

FFP je najveća glupost. To treba ukinuti. Neka svatko troši koliko mu se ćefne i koliko može. Prirodna selekcija, pa ako takav sustav visokih transfera treba da se uruši neka se uruši sam. Samo FFP treba izbacit.

Onda lagano i City treba izbaciti iz LP. Potrošili 500 milijuna a nisu osvojili ništa.....Čim će oni opravdati uloženo?

PSG ne krši FFP jer nisu dali 222 milijuna za Neymara. Kratko i jasno. Mbappe dolazi na posudbu besplatno. Za dva vrhunska igrača su dali ravno nula eura, a jedini novci koji idu njima su njihove plaće

Tko je kriv Conteu i Emenalu jer nisu sposobni ovako pregovarati......

Što se tiče Sancheza, imam neki filing da će u United na kraju, treba im ovakav igrač

Onda lagano i City treba izbaciti iz LP. Potrošili 500 milijuna a nisu osvojili ništa.....Čim će oni opravdati uloženo?

PSG ne krši FFP jer nisu dali 222 milijuna za Neymara. Kratko i jasno. Mbappe dolazi na posudbu besplatno. Za dva vrhunska igrača su dali ravno nula eura, a jedini novci koji idu njima su njihove plaće

Tko je kriv Conteu i Emenalu jer nisu sposobni ovako pregovarati......

Što se tiče Sancheza, imam neki filing da će u United na kraju, treba im ovakav igrač

Pa valjda zato što Conte nikome ne obećava prvu postavu, ako je istina po glasinama, Ox čeka ponudu Liverpoola navodno jer mu Klopp garantuje mjesto u prvom sastavu.

Sanchez ako ode u City zna da će igrati u prvoj postavi, niko normalan ne bi otišao tamo sa onakvom konkurencijom.

Možda nemamo ekipu od WC igrača, ali ćemo sigurno imati ekipu koja će ginuti na terenu i boriti se za svoje mjesto.

Pozivaš se mnogo puta na Atletiko, isti tim sa ne velikim imenima osim Grizmana, pa su opet znali daleko dogurati u prvenstvu i u ligi sampiona.

E cuj nisu dali 222 mil, kako bolan nisu, to njima ide u minus, pa neymar je mogao otkupiti koliko hoce svoj racun. PSG platio porez na to, platio je i klauzulu isto tako. Evo koliko ce godisnje na njih dvojicu samo trositi:

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/902440820762128384

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/9024408207621283

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/9024408207621283

Država Katar je dala ček Neymaru da otkupi svoj ugovor od Barcelone. On je nakon toga kao slobodan igrač prešao u PSG. Da su dali za njega 222 milijuna eura, već sada bi im iz UEFA-e sprašili kaznu. Činjenice ljudi moji :D. Nijedan euro sa računa PSG-a nije otišao u Barcelonu

e0ec1811099345bf94f19dfe0e99f804.jpg

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/902600351249035269

Molim se da ovo prođe sa Barkleyem

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.