Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Malo se previse ovdje igra FMa, fife ili cega vec, pa se misli da je to sve tako jednostavno, ponudis, oni prihvate i predstavis ga.

PSG doslovno tako funkcionira. Tko je kriv nama što imamo Emenala i Contea koji su obojica bez ikakvog respekta kod igrača. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kako Everton ?

Traže Pickforda,Keana i Sigurdsona i ne pitaju za cijenu.

Zašto mi ne možemo tako ?

Kad je Everton igrao ligu prvaka ili bio prvak Engleske ?

Mi i jedno i drugo pa oni dovode,usudim se reći bolje igrače nego mi.

Trošimo i mi novce,samo na pogrešne igrače.

Kad se sjetim da smo htjeli Danila dovesti.

Baš bi onda bili pravi.

Morata,Danilo i Rudiger,tri najveće precjenjene klaunčine u nogometu.

Everton je dobio jednog od najboljih mladih golmana za mnogo novca, ali vrijedit ce svaku paru. Nama ne treba. Keana nisu puno platili, a sto se tice Sigurdssona, mozda jeste velika cifra, ali mogli su, jer je gilfy prerastao Swansea odavno, ni on nije trebao nikome osim Evertonu i jos par manjih klubova koji su sekundu iznad Swanseaja, pa nije bilo zanimljivo liku.

Opasno visimo, cak i nije toliko stvar u kvaliteti prvih 11, koliko u manjku dubine. Prošlu sezonu smo odigrali luđački dobro sa 13 igrača , što je skoro nemoguće ponoviti. Kako se bliži kraj prijelaznog roka sad već pristajem na sve i svašta samo da dobijemo neke dodatne opcije.

Ox bi bio ideala u ovom trenu,ali prije ce doc Candreva. Mislim da smo pre nesposobni za završit Draxlera u par dana.

Drinkwater najrealniji nakraju, ja sam generalno za to..samo kad bi uspjeli spustit cijenu to bi bila dobra i pametna kupovina pouzdanog back up igrača.

Cancelo ode u inter, neznam zasto se nismo borili tu, kao skrojen za nas sustav.

Naši transferi su usporedivi s Unitedom: Rudiger, Bakayoko, Morata- Lindelof, Matić , Lukaku.

Nemogu se oteti dojmu da je jedino Lindelof rizicna kupovina od te njihove trojke, Matić i Lukaku teško da mogu biti mačke u vreći. S druge strane moguć je scenarij da ova naša trojica budu failovi. iako mi se Morata sviđa sve više.

Stvar je u tom da smo imali odličnu poziciju pred ovaj transfer rok Prvaci smo, novca imamo koliko oces, Roman ima veze i predstavlja neki ugled u svijetu nogometa, imamo trenera s kojim bi mnogi htjeli raditi.. Svejedno nam se opet događa da nemožemo konkretno krenut po nekog igrača i nadjačat sve zainteresirane klubove.

Trebaju nam minimalno dva igrača , i to dobra, da bi bili konkurentni.

Zasad kad gledam na koji nacin klubovi s manjim budzetom i reputacijom odrade prijelazni rok, ovo je horor . Nadajmo se boljem finišu

Sad smo navodno poslali upit za Llorentea iz Real Madrida,22 godine veznjak.

Što bi nastavilo ovogodišnju tradiciju katastrofalnih poslovanja,jer je RLC bolji igrač i usto naša škola i svakome bi bilo puno draže da on igra nego taj Španjolac,a i kvalitetniji je.

Ali našoj školi se ne vjeruje,a vjeruje se školi Real Madrida.

Prvi uvjet za dobit otkaz.

Neki igrač je veliki igrač samo zato što je iz Real Madrida,pa makar bio zadnja rezerva tamo,ali to je ipak Real Madrid pa ćemo platiti 25 milijuna eura za igrača koji u Engleskoj ne može meda napravit.

Ali to je ipak Real Madrid,ali nema veze što nije niti će ikad minute dobiti tamo,bolje dovest njega nego nekog prvotimca nekog slabijeg kluba koji odigra 95% minutaže.

Tipa Milinković-Savić

Llorente je defanzivni vezni, pravi talenat, ti k'o da je kita od igraca. Ruben je drugi tip igraca u potpunosti.

Oriol Romeu No2.

Cancelo se oprostio od navijača Valencije.

Pisalo se da je odbio nas a izabrao Inter. Navodno potpisuje do ponedeljka.

https://www.youtube.com/watch?v=3rJTFMJMOD4

Napokon čitam nešto što mi se sviđa.

Alderwiereild nam je na meti i to je po meni vrhunski posao dostojan Chelseaja.

Ako ne možemo dovesti Van Dijka i ovo je odličan posao.

3 vrhunske sezone u Engleskoj Premier ligi,čini najbolji stoperski par s Vertonghenom.

Vjerojatno nije točno,ali barem da se nešto lijepo piše po novinama.

Izvor: the Sunday times.

Iskreno prvi put čujem za njih.

Od igraca Totenhema mogli bi jedino Rouza da dovedemo, jer je javno izjavio kako je alav na pare.

Ljudi imaju stabilan sistem, trenera koji ima poverenja u igrace, rastu iz godine u godinu, dok je kod nas malo malo pa raspad. Nema ama bas nikakvog razloga da igraci Sparsa prelaze kod nas. A i reputacija im je takva da mogu da biraju gde ce.

Stabilizovali se, i mogli bi najzad da udade nešto, grade uz to stadion, imaju najbolji tim u pola veka, uzbudljivo vreme za ceo klub, dok je Chelsea već maltene 7 godina iz sezone u sezonu u tranziciji, postoje mnogo bolje destinacije za ambiciozne igrače od Chelseaja.

Mene zanima s obzirom da se rok blizi kraju sta ce chelsea ako ne dovede jos kojeg igraca
Golmani rijeseni obrana po meni dobra tu su azpi luiz cahill danac i rudiger supper i dovoljno
Wingbackovi su problem desno su moses po potrebi dave i tomori a lijevo alonso i kennedy koji ce mozda dobivat priliku u kupovima
U vezbom redu imamo trio koji je i jak i kreativan al opet fali backup al aj moze luiz tu zaigrat po potrebi a u napadu imamo azara wilija pedra michija i moratu plus bogu i musondu za kupove
Dali se mozw s tim izgurat sezona i kako?

Što se tiće širine klupe, mislim da nam svakako treba još jedan DMC i tu smo (što se tiće klupe) najkritičniji. Također bi nam trebao i još jedan wing-back. U napadu nam ništa ne treba što se tiće širine klupe, što se tiče kvalitete ne bi bilo loše dovest to top klasno desno krilo, ali premalo je vremena za to...

Sto se tice desnog krila ne znam zasto ne ugrabimo Mehreza? Po meni jedan do zahvalnijih i jako dobrih krila u Ligi, a sto je glavno da se momak adaptirao na ligu. Signo bi nas manje kostao od pola igraca sa trzista za koje bi dali preko 50 miliona.

Vidim ovu vijest za Barkleya, ne treba preplacivati povrijedjenog igraca. Totenhamu bi bolje i legao nego nama, ali opet s druge strane nama treba Englez i doce on ili Drinkwater.

Mi nemamo prvog centralnog veznog a kamoli rezervnog da dovodimo. Ja tu vidim i najveci problem ove ekipe. Jednostavno mi ni protiv jedne ekipe iz top 6 necemo moci da zagospodarimo sredinom terena sa Bakajokoom. Drugi i treci problem je startni stoper i jos jedan ofanzivni vezni.

Ostalo još par dana do kraja a mi se sada čak i ne povezujemo s nikim ozbiljnije, svaki trag se ohladio poprilično, baš me zanima kako će to ispasti na kraju

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.