14. august 2017.9 god. comment_273996 Simon Johnson iz Standarda tvrdi da je klub poslao ponudu od 35 miliona funti za Oxladea Chamberlaina, da su pregovori u toku te da je velika mogućnost da će se transfer realizovati. Eh sad, koliko je pouzdan, ne znam stvarno. Također čitava ova situacija oko Sergi Roberta mi se itekako sviđa. Odličan igrač kojeg priželjkujem u našoj momčadi. Roberto, Chamberlain i recimo Cancelo do kraja prijelaznog roka... To bi bila fantazija. Prijavi
14. august 2017.9 god. Autor comment_273999 Toliko je dobar da u ovako oslabljenoj Barseloni nema mjesta :fantom: :fantom: Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274000 Nisu ni Fabregas ni Pedro, no već dve godine igra redovno, a i Katalonci ga baš cene, bolje nego Drink mrtvi Water. Postoje i dalje klubovi čiji bi se rezervni igrači lagano ušetali u prvi tim. Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274005 Simon Johnson iz Standarda tvrdi da je klub poslao ponudu od 35 miliona funti za Oxladea Chamberlaina, da su pregovori u toku te da je velika mogućnost da će se transfer realizovati. Eh sad, koliko je pouzdan, ne znam stvarno. Također čitava ova situacija oko Sergi Roberta mi se itekako sviđa. Odličan igrač kojeg priželjkujem u našoj momčadi. Roberto, Chamberlain i recimo Cancelo do kraja prijelaznog roka... To bi bila fantazija. Po čemu je Sergi Roberto odličan? Ima na vagone takvih igrača u Primeri. Ovo su samo novinarski plasirane priče kako bi se skupo prodao, a ne vrijedi ništa. Polomili bi ga malo jačim faulom ovdje. Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274006 Toliko je dobar da u ovako oslabljenoj Barseloni nema mjesta :fantom: :fantom: Tko kaže da nema mjesta u Barci, možda ima ali su im trener i uprava glupi? Ja čitam da Barcini navijači i nisu baš oduševljeni dolaskom Paulina pogotovo ako to znači odlazak Sergi Roberta kojeg ne žele da se proda. Prijavi
14. august 2017.9 god. Autor comment_274008 Hoćete borbu za naslov i da budemo konkurenti u Europi a sa Roberton bi bili zadovoljni X_X X_X Nisu ni Fabregas ni Pedro, no već dve godine igra redovno, a i Katalonci ga baš cene, bolje nego Drink mrtvi Water. Postoje i dalje klubovi čiji bi se rezervni igrači lagano ušetali u prvi tim. Fabregas je uvijek u Barci bio redovan starter (prodali su ga uz obrazloženj da padne u formi u drugom dijelu sezone), Pedro je bio član najdominantnije i najmoćnije ekipe koju sam ja gledao, kasnije pao u formi i također nisam bio za njegovo dovođenj kao ni 85% foruma. Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274012 Wow, a koga bi od ponuđenih igrača? Još uzmi u obzir da ne tražimo prvotimce, budući da je Kante zacementiran, a Bakayoko bi trebalo da bude u paru sa njim. Bio bi treći izbor verovatno na sredini, osim ako ne bi baš impresionirao, a može i da igra na mestu Mosesa. I obojica su se pokazala kao dobra pojačanja koji su odigrala veliku ulogu u osvajanju trofeja. Prijavi
14. august 2017.9 god. Autor comment_274013 On mi prvi pada na pamet, ima tu i Leon Goretzka pa čak i Florenzi (po meni su sve to realne mete a kvalitetnije od Roberta). Fabregas je i došao kao Top5 veznjak svijeta tako da je to i bilo za očekivati a Pedrova prva sezona smiješna (druga mnogo bolja ali svejedno plačemo za krilom koje će biti pa približno opasno kao Eden). Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274015 Rekao sam od ponuđenih, ako ćemo tako, ja bih onda Verattija, Alabu, Modrića, Kokea, Matuidija... Da je Fabregas bio u top 5 veznjaka, ne bi ga Barcelona pustila. Prijavi
14. august 2017.9 god. Autor comment_274016 Razumijem ja tebe nismo nikog doveli pa daj šta daš a što je najgore na kraju će tako i biti. Zbog nesposobnosti uprave ili šta ti ja znam koga dovest ćemo neke poluigrače koji su kvalitetom za Evertona a očekivat' će se liga prvaka. Ne ide to tako :-q Moje opcije su prilično realne dok su tvoje abnormalno nerealne (osim Matuidija koji bi mogao napustiti PSG). Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274017 Govorim isključivo o opcijama sa kojima smo bili povezani, a Roberto uopšte ne bi bio loš. Prijavi
14. august 2017.9 god. Autor comment_274018 To je tvoje mišljenje, moje je mišljenje da jeste loš. Ko je kriv što se povezujemo s takvim igračima? Zar ne bilo bolje da se piše o Verratiju (banalan primjer dajem). A imali smo sve preduslove da dovedemo igrače koji su nam bili potrebni. Imali smo para, prvaci Engleske, Konteova reputacija (ako ništa barem u Italiji). Baš me zanima da li bi bio zadovoljan da ti je neko prije 2-3 mjeseca rekao da ćemo se povezivati sa Robertom ili Popivodom. Ovo je jedan od gore odrađenih prelaznih rokova, imaju još 20 dana roka, nadam se da će dovesti pojačanja a ne igrače upitne kvalitete. Prijavi
14. august 2017.9 god. comment_274021 ne samo da je los prelazni rok, vec nikad s gorim igracimo se nismo dovodili u vezu. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274024 Milinković Savica bi teško doveli i da hoćemo. Sad bas čitam da su odbili ponudu od 70 miliona za njega, ne pada im na pamet da ga prodaju. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274026 Pa nisu svi indijanci da prodaju svoje najvažnije igrače, a uz to je i mlad. Hoćeš reci da i ne vjeruješ da je Monako odbio 160+ m za Mbappea? Sta je danas 70 miliona na današnjem tržištu? Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274028 Hoćeš reci da i ne vjeruješ da je Monako odbio 160+ m za Mbappea? Iskreno, mislim da ponude nije ni bilo, mediji mu dižu cenu. Bolesno je sve, a 70 miliona je i dalje dosta. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274029 Matuidi se može dovesti za smješno obeštećenje ali koga boli kurac treba juriti Drinkwatera.. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274037 Kakvi Roberti,kakvi bakarači. Na prošlogodišnju ekipu 250 milijuna eura u redom: Van Dijk - 70 milijuna Bertrand - 25 milijuna Soares - 25 milijuna Dybala - 100 milijuna Seri - 25 milijuna I nakon toga smo ako ne najjači,onda prvi iza Reala po jačini. Kakav Emenalo treba se tog klauna riješit je*a ga Rudiger i Morata. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274039 Serija ne mozes dovesti ispod 40 mil... Soares i Bertrand su isto skuplji... A koji ce ti kurac Dybala i gdje bi ga smjestio? Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274043 Ajde dogovorite se da li su Morata i Rudiger Conteove želje ili Emenalov kapric pošto viđam oba, niste konzistentni. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274044 Prva stvar, trebalo se prošle sezone krenuti po Simeonea na mjestu trenera. Bilo je idelano vrijeme nakon debakla u LP. Sada bi imali Costu, Griezmanna i barem jednog braniča odande u ekipi. Na ovo sada, to bi bila bolesna ekipa sa odličnom obranom i jakim napadom. Čovjek je u Primeri uzeo naslov ispred nosa ovim gigantima i igrao dva finala LP zaredom. Od pojačanja koja sam priželjkivao Semedo završio u Barceloni Aubameyang ni blizu, apsolutno nedopustivo da se nije ponuda za njega poslala, kad jedan Dembele vrijedi više na tržištu, moglo ga se za cijenu Morate dovesti Trebalo se potući oko Aguera sa Cityem dok su nemilice kupovali nepotrebne napadače Bakayoko došao i to je ok potez. Prijavi
15. august 2017.9 god. comment_274048 Da jeUprava htela da nudi tolike pare za jednog igraca(Grizman) sad bi imali ako ne njega onda Sanceza ili Lukakua Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.