22. august 2017.9 god. comment_274274 Navodno Lille traži Michya za 40 milijuna. Nosio bih ga na leđima u Francusku da stvarno toliko ponude. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274275 I tko će nam onda bit backup Morati? Michy odličan za rotaciju, nikako ga ne treba prodavat. I šta ste toliko upilali s tim Drinkwaterom, ko prvo nigdje se ni ozbljino ni ne spominje da ga dovodimo. Ko drugo, sigurno ga ne dovodimo ko prvotimca i neko veliko pojačanje, već za rotaciju za što je sasvim solidan. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274282 Za te novce se može Barkley kupiti. Drinkwater je smeće. Eto. I polomljen je bolji igrač. Drinkwater je ništa kvalitetniji od Stevea Sidwella i Unitedov škart igrač. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274283 Za te novce se može Barkley kupiti. Drinkwater je smeće. Eto. I polomljen je bolji igrač. Drinkwater je ništa kvalitetniji od Stevea Sidwella i Unitedov škart igrač. Otkljucana je tema za Totenam jos uvijek, nema te nesto. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274284 Drinkwater i Barkley nisu slican tip igraca. Ako cemo ih tako porediti onda ni Barkley nema izdrljivost, workrate, oduzimanje lopte itd. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274287 ČUDAN smo klub postali. Sve nam se svelo na to "Ako Chelsea ne uspije dovesti tog i tog pokušat će dovesti..." Alternative su dobile alterntive. Priče da tržište nema igrača ne stoje jer neki su nemilice kupovali evo i Everton npr ne govorim samo o Machesterima ili PSG-u. Stvar je da Chelsea štedi. A onda krhne 80 mil za Moratu. Nije to normalno. Ovo ljeto je trebalo pljunut 200 mil i dovesti Draxlera i Mbappea il vratit Lukakua i ne mozgat previše. Sranje nam je politika. Prijavi
22. august 2017.9 god. comment_274290 Draxler i Mbappe ne mogu u istu rečenicu. Draxler je još gore pojačanje od Morate. Lukakua smo probali,ali nismo se mogli financijski borit s Unitedom. Ali to i dalje ne opravdava katastrofalan prijelazni rok. Svejedno i sa ovo novaca što smo potrošili i još planiramo potrošiti mogla se sastaviti puno kvalitetnija ekipa. Prijavi
23. august 2017.9 god. comment_274302 http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/arsenal-transfer-news-alexis-sanchez-latest-manchester-city-arsene-wenger-pep-guardiola-a7908076.html City nudi 70 miliona za Sancheza..znaci mi smo otpali definitivno Prijavi
23. august 2017.9 god. comment_274311 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/900470626934300672 Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274333 Izgleda da ce Monako prodati PSZu Mbappea, a navodno morace prodati Di Mariju ili Draxlera ili obojicu. Ne znam sto tamo ne pokušamo nešto. Po meni, obojica su bolji od Pedra. Pedro klupa. Ne BiH imao nista ni protiv Jovetica kao joker napadača. Inter hoće da ga proda, a navodno Sevilla nudi samo 8 miliona za otkup. Jbt Jel moguće da je ova uprava toliko retardirana. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274334 Vidio sam prije nekoliko dana da smo pitali PSG koliko traže za draxlera,telegraph je izvor bio. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274337 Izgleda da ce Monako prodati PSZu Mbappea, a navodno morace prodati Di Mariju ili Draxlera ili obojicu. Ne znam sto tamo ne pokušamo nešto. Po meni, obojica su bolji od Pedra. Pedro klupa. Ne BiH imao nista ni protiv Jovetica kao joker napadača. Inter hoće da ga proda, a navodno Sevilla nudi samo 8 miliona za otkup. Jbt Jel moguće da je ova uprava toliko retardirana. Nudi Newcastle 17 miliona za Jovetica. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274340 Ma bre treba da se otvore i kupe Di Mariu i cao. Azar i Di Maria bi kidali zajedno. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274341 Nudi Newcastle 17 miliona za Jovetica. Za 25 bi ga dobili kontam. Za danasnje cene, a solidan napadač. Ili Di Mariju ili Drakslera pokupiti.. Ali ne vredi. Na kraju nikoga nećemo dovesti. Proći ćemo grupu LS, onda ispasti. A u Pl daj Bože LS da se izbori sledece godine. Prijavi
24. august 2017.9 god. Autor comment_274346 Ne bi bilo lose trgovati u PSG-u, ima tu jako dobrih igraca koji su visak. Aurier, Di Maria, Draxler, onaj Krykhoviak (sto je iz Seville dosao), mislim da bi bilo ko od njih bio pojacao za trenutni roster. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274355 Na Auriera se moze zaboraviti, dogovorili se bili iz PSG sa Totenhamom, ali on ima zabranu dolaska u Englesku. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274367 Bože dragi,kakav Jovetić. Polako se bliži kraj prijelaznog roka,sad cijene rastu jer znaju svi da nam je,pa usudim se reći alarmantna situacija. Idemo se pojačati s onim što sigurno možemo dovesti. Chamberlain,Mahrez i neki solidni centralni vezni za male novce. Možda bi mogli Witsella. Nije neka vrhunska kvaliteta.ali je dobar i relativno jeftin. A i njega bi poziv iz Chelseaja spasio,jer nije baš zadovoljan u Rusiji. Možda sam malo pre ambiciozan,ali probao bi napraviti steel za Hendersona. Karakteran igrač,vođa Liverpoola,a takvi igrači su korisni. Ne trebaju biti posebno kvalitetni,ali taj njihov karakter vođe pomaže na terenu. Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274368 Spominjan je kao backup, ili normalno pisi na komentare i mišljenja ili me preskoči. Sa tim načinom ne možeš pisati, bar meni, ostalima kako hoćeš. Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274380 Ja vodje i kuraca, cuj henderson, prvo sto se ne spominjemo, drugo hvala bogu sto se ne spominjemo, trece, retardiran igrac. Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274383 A i da se spominjemo ne bi ga mogli dovesti cus,pa oni njega smatraju za gerrardovog nasljednika😂 Prijavi
25. august 2017.9 god. comment_274385 Sve dok oni njega smatraju gerrardovim nasljednikom, bit ce super, jer ce biti u kanalu kao i dosad. Prijavi
26. august 2017.9 god. comment_274394 Ma ovaj Mahrez je igracina i za Williana i za Pedra, nije mi jasno nikako zasto ga nismo pokusali dovesti.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. august 2017.9 god. comment_274395 Možda zato što smo već prodali jednog igrača koji nema desnu nogu? :D Prijavi
26. august 2017.9 god. Autor comment_274396 Možda zato što smo već prodali jednog igrača koji nema desnu nogu? :DNjegova ljevica vrijedi vise nego Willianove obe noge ✌ Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.