26. august 2017.9 god. comment_274397 Mi mozemo samo kur*inu da jos dovedemo, ni Drinkwater ni Candreva, ma niko se vise ne povezuje s nama.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274398 Još 4 dana. Mahreza definitivno možemo dovesti. Idemo i Oxa i Goretzku i onda smo spremni. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274399 Povezujemo se ozbiljno sa Oxladeom čak i dajemo koliko Arsenal traži 35m funti i sa Barkleyem,za oboje izvor telegraph,ne daju mi se sad tražiti tweetovi. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274400 Rossa Barkleya moramo dovesti. Dobit ćemo vrhunskog igrača za sljedećih 5-10 godina. Za ovakve novce bih klečao pred njim da dođe. Ako ga Tottenham zgrabi, nek se uprava propuca. Nezadovoljan je u klubu i loše igra jer je Koeman idiot koji ga ne voli Možemo dobiti igrača kalibra Lamparda u najboljem slučaju, a u najlošijem Joe Colea Uz Allija nema boljeg igrača na Otoku od domaćih. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274401 Ja bi doveo malog Vlašića. Za 5 godina world class igrač. Cijena 7 milijuna funti. Pokazao da može protiv Evertona. Nama 4. izbor iza Hazarda,Pedra i Williana. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274402 Ja bi doveo malog Vlašića. Za 5 godina world class igrač. Nama treba igrac koji je vec WC ako zelimo osvojit sta ove sezone Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274403 Ja bi doveo malog Vlašića. Za 5 godina world class igrač. Cijena 7 milijuna funti. Pokazao da može protiv Evertona. Nama 4. izbor iza Hazarda,Pedra i Williana. S pozicije Chelsea, zašto ne. Cijena sitnica a dobio si jednog od najvećih talenata u hrv. Ako uspije super, ako ne koga briga... S pozicije Vlašića, nikad ne bi došao u Chelsea kao ne izgrađen igrač, jednostavno nismo dobar klub za razvitak mladih. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274404 Delac i Pasalic su dosli kao talenti i igraci koji obecavaju i evo gdje su sada. Nije isto igrati u HNL-u i u premiershipu. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274405 Koji ce klub dovesti Mahreza kad covjek konstantno zajebe kad je najbitnije.. Ubija ga potez viška a desna noga je već opjevana.. i kome će biti koristan takav igrač, nekome ko lovi nesto vise od top4 EPLa sigurni ne.. Ross Barkley siledzija bez mozga, sve na snagu i ho-ruk ako takav može biti kalibar Lamparda onda ili sam ja malo udaren ili ti.. Jednostavno treba malo razgraničiti igrače koji nikad nece biti WC upotrijebicu tu rec mada je prejaka.. Ti ljudi ti mogu biti samo backup Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274406 Chelsea je klub koji će takvog igrača poslati na posudbu. Nikad ne bih došao da sam mladi igrač. Koliko je takvih u Vitesseu i sličnim klubovima jer ne mogu dobiti minute....... Barkley je druga priča, želi u veći klub jer mu je motivacija pala. Svi na Otoku kao govore prosjek ovo, ono, a jedini problem koji ima je taj u glavi. Takvog allround veznjaka nećemo nikad više moći kupiti. Može igrati svaku poziciju u vezi i ima odličan zadnji pas, može trčati do besvijesti. To nam fali u sredini Koji ce klub dovesti Mahreza kad covjek konstantno zajebe kad je najbitnije.. Ubija ga potez viška a desna noga je već opjevana.. i kome će biti koristan takav igrač, nekome ko lovi nesto vise od top4 EPLa sigurni ne.. Ross Barkley siledzija bez mozga, sve na snagu i ho-ruk.. Jednostavno treba malo razgraničiti igrače koji nikad nece biti WC upotrijebicu tu rec mada je prejaka.. Ti ljudi ti mogu biti samo backup Mahrez je precijenjen igrač. Čisti igrač sistema koji će isporučiti samo kad se sve poklopi. Ne bih ga nikad dovodio. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274407 S pozicije Chelsea, zašto ne. Cijena sitnica a dobio si jednog od najvećih talenata u hrv. Ako uspije super, ako ne koga briga... S pozicije Vlašića, nikad ne bi došao u Chelsea kao ne izgrađen igrač, jednostavno nismo dobar klub za razvitak mladih. Vlašić je sam igrao protiv Evertona. Znao je nanizati i po 3 igrača,Baines,Schneiderlin,Bešić. Pratim Hajduk,tako i tog Vlašića,ove sezone je eksplodirao i to bi bio pravi steel jer njega za 5 godina vidim sa reputacijom kao danas,pa u najmanju ruku Pedro. Dovedimo ga sad jer kasno će biti kasnije. Fizikalije su mu fenomenalne,pogotovo za igrača od 19 godina. Ma kažem u dvoboju sa Evertonom pokazao da definitivno može igrati Premier ligu. Za razliku od Odegarda,Halilovića,Mastoura i te kompanije nije razvikan po medijima zato ga možemo dobiti jeftino,a za navedenu ekipu je 3 klase bolji igrač. Barcelona je platila Dembelea 100 milijuna funti,a mi Vlašića za samo 7. Nadam se da su ga uočili naši skauti dok su skautirali Everton sad protiv Hajduka. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274408 Nijedan igrač iz nhl-a ne može bez par sezona prilagodbe odma uskočiti u neki PL klub jer je jednostavno razlika u ritmu koji se igra u te dvije lige nebo i zemlja. A Chelsea, nema strpljenja za čekat igrača. I ja pratim Hajduka, i za dobrobit Vlašića ne želim da dođe u Chelsea. A i općenito, za mlade igrače iz slabijih liga mislim da je pogreška odma otići u top klub jer takvim igračima su potrebne utakmice da ih igraju, što im top klubovi ne mogu osigurati. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274409 Postavlja se pitanje jel to Messi ili je Vlašić. Drug shvatas da je kamion talenata proslo kroz Evropu koji su poharali tamo negdje a svaki stoti je uspio.. Dug je put do EPLa, dugogodisnji igraci Bundeslige nisu mogli se navici na EPL, mozes na prste nabrojat one koji su ostali. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274410 Prvo uzmimo Pašalića to je jako dobar posao Chelseaja i da ne zaigra minute službene utakmice,već je dobar posao. Zašto ? Zato što smo ga kupili za 3,a sada vrijedi minimum minimuma 15 milijuna funti. Vlašić će za 5 godina vrijediti 40 minimalno. Bešić mu nije mogao ništa,nije to neki igrač,ali eto,taj igrač igra Premier ligu. Schneiderlin se nije s njime mogao nositi,pa je za tog igrača već isplaćena dobra dobra odšteta. Top 5 talenata u Europi definitivno,samo treba znati prepoznati talenta,a ne čitati po novinama. Nigdje ga se ne gura po The Sun i sličnim novinama pa zato ne vrijedi 30 miijuna funti,da je Englez i iz Arsenalove škole to bi danas bila njegova vrijednost sa istim karakteristikama koje danas ima. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274411 Nije fazon hoce li on biti posao ili ne, gore si naveo da moze igrati EPL sto je van svake pameti. Ti si izvukao iz jedne utakmice sa Evertonom da on moze igrati u EPL jos ga poredis sa Dembeleom koji ima 2 odlicne sezone na najvišem mogućem nivou plus uvijek je dobar za repku. A ni Dembele nije bog zna sta jos uvijek, mnogo ce oscilirati dok ne bude stasao. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274412 Sta ba ima veze sto je vozao u nekoj utakmici igrace koji su igrali sa pola snage. Ljudi su potcjenili Hajduk da vise nisu mogli, nije im se obilo od glavu i to je to. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274428 Michya treba prodati pod hitno. Nikakva klasa,solira kao da je Messi,a dečko treba još puno žganaca pojest da bi bio igrač dostojan Chelseaja. Dovesti Belottia. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274454 JULIAN DRAXLER / ALEXIS SANCHEZ - To trebaju biti mete do kraja prelaznog roka za top klub, a ne igrači poput Drinkwatera i Oxa. A i Draxler i Sanchez su realne kupovine samo da nema Emenala koji je sjebao dovođenje Lukakua, pa su na kraju platili Moratu samo 5 mil manje nego što bi se Lukaku platio. Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274455 JULIAN DRAXLER / ALEXIS SANCHEZ - To trebaju biti mete do kraja prelaznog roka za top klub, a ne igrači poput Drinkwatera i Oxa. A i Draxler i Sanchez su realne kupovine samo da nema Emenala koji je sjebao dovođenje Lukakua, pa su na kraju platili Moratu samo 5 mil manje nego što bi se Lukaku platio. A to što mi tražimo potpuno druge pozicije da pokrpamo ništa? Ta nam pozicija uopće nije kritična Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274457 Kako nije kad ubleha Willian igra na njoj? https://www.youtube.com/watch?v=dK6PVxDL2-U Prijavi
27. august 2017.9 god. comment_274467 Ma treba na kraju prelaznog roka poslati sve moguce ponude za Sancheza jer je on jedan od rijetkih igraca koji nas moze pojacati. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274477 Baš sam htio reći za to Alexisovo smijanje,a danas vidim da nas opet povezuju. Treba nam i ta pozicija da imamo 4 igrača na te dvije pozicije. Hazard i Pedro,a desno Sanchez i Willian. Alexis i dalje pokazuje da je top igrač,kako Arsenal slabo igra to bi bilo ne samo znatno pojačavanje svog kadra nego i pokopavanje rivala. Kako bi nam samo on sjeo. I za to desno krilo i za centarfora. A tek kad bi mogli njega i Oxa u paketu,ali to je malo SF. Iako mu Ox nije do koljena. Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274485 Ovdje pojedinci malo previse igraju igrice. Sancheza oni nisu dali ni ekipama van Engleske a ostalo mu godinu dana ugovora. Nema, tu Wenger ocigledno tjera neki svoj inat, nesto dokazuje ko ce znati matoroj budali. Slicna je situacija i sa Oxom. Realno, mozemo ugrabiti do kraja ovog roka Drinkwatera ali cemo morati pljunuti masnu cifru i pretplatiti tog igraca. Ako nekako izmajmunisemo pa dovedemo i Chamberlaina mislim da bi to sasvim korektan prelazni rok (uz nedostatak jednog wing backa).Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. august 2017.9 god. comment_274487 Mislim da će Ox sigurno doći kod nas do kraja prijelaznog roka. Pojavili su se maloprije neki tweetovi da je odabrao nas ispred Liverpoola, ali ne znam da li im je vjerovati. OX u rukama Contea, moglo bi biti i više nego odlično. Vjerujem da će i Drinkwater doći. Trebao bi tu još jedan wing bek, ali teško, sve je manje izbora. Nekako imam osjećaj da bi i ovaj Barkley na kraju mogao završiti kod nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.