Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Gdje ćeš vijesti od Suna prenositi,pouzdaniji sportsport.ba.Ali volio bih da ostane da struhne u rezervnom timu,majmun amazonski.
costa treba zakovati za drugi tim.
takvim igracima koji nepostuju klub treba rigorozno kazniti.

prvo kosta, pa van dijk, pa i onaj dembele iz dortmunda. sve bezobrazno.

ako zelis ici iz kluba, to se vrlo lako rijesi, ispadnes profesionalac i zatrazis odlazak, a ne to kroz medije praviti scenu ili produzis ugovor pa onda zelis na silu napustiti klub, ili kako ode onaj pravo za paris.

Hocemo mi vise kupiti nekoga i nesto pametno? jer smo prodali svasta, zadnjih dana mrkla tisina

Kupice Emenalo novu kucu u Dubaiu.

Očekujem najmanje 3 igrača poslije ove utakmice, Nigerijca čekaju pune ruke posla

Pa ne mora ni dovesti sada, svakako će im trebat mjesec dana uigravanja u tim a nama raspored sada tottenham, everton, leicester i arsenal mislim, to se odavno trebalo riješit

Neka nam je Bog na pomoci ako dovedemo Drinkwatere i slicno a igramo i ligu prvaka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Neka nam je Bog na pomoci ako dovedemo Drinkwatere i slicno a igramo i ligu prvaka.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I logicno je da smo se raspadali u prvoj tekmi kad ti ne igraju 5 standardnih id prosle god i jos azpi na drugoj poziciji, sta da ocekujes. Sve moze doci na svoje mesto ali pitanje je imamo li vremena.
Ovom timu je trebao jos jedan igrac koji pravi razliku a mi doveli igrace za klupu.
Jednostavno Emanuelo ne zna da odradi prelazni rok i to je to.

Vidim Martial opet nije u sastavu Uniteda, očito ga Mou ne voli i mogao bi ovaj postat ne zadaovoljan uskoro, pogotovo ako dovedu novo krilo koje traže.

Šta kažete na Martiala? Možda bi ga se dalo probat dovest. Po meni dobar igrač i veliki talent, ne bi imao ništa protiv da ga dovedemo...

• Autor

Koja je jebena igračina ovaj Sergej Milinković-Savić. Kad bi naši bili pametni pa njega pokušali dovesti ali naravno ništa od toga, puste želje.

Barcelona dovela Paulinha (onaj debil kog je AVB doveo u Tottenham) i piše se da je Sergi Roberto spreman da napusti klub, kao i da smo mi i United zainteresovani. Bio bi dobro pojačane, pokriva i vezni red i desni bek.

Barcelona je po pitanju transfera postala gora od nas. Opet će gledat u leđa Realu... A ni u LP više nisu neka veličina...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.