Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Van Dijk zvanično na transfer listi. Sad ko prvi do njega.

Nije, on je samo zatražio transfer,ali Southampton ga i dalje ne mora prodat. Ja ga na njihovom mistu ne bi sad namjerno prodava, ima 5 godina ugovora i ima da igra, ako neće nek trune na tribinama...
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma VVD u Liverpool, Aurier u Utd, mi ćemo Drinkwatera, Llorentea i još nekog možda u tom rangu da popunimo kvotu igrača, barem za njih nemamo konkurenciju. Dobro su nas išamarali svi redom ovaj rok, doveli igrače samo za koje nismo imali pravu konkurenciju

Imamo priliku sve popravit sa VvD i još jednim top pojačanjem.

Ne zanima me da imamo 10 stopera, hoću van Dijka jer je trenutno najbolji dostupan stoper i ima potencijala postati najbolji na svijetu.

Atletičan,brz,skok igra,zna s loptom.

Odličan igrač.

I njegovim dovođenjem postoji opcija da Azpi igra wing beka.

Svakako sam za Cancela,a spominje se i Sidibe i Danny Rose.

Danny Rose je precjenjen igrač,a Sidibe za cifru od 17 mil. funti koja se spominje je jackpot,ali naravno nije ispravna.

No u svakom slučaju ako je iole jeftin dovesti Sidibea,ako ništa onda Cancelo.

Naravno i Soares mora bit opcija.

I uz njih VvD,tako da Azpilicueta ima opciju igranja na wing backu,no u startnih 11 je na stoperu uz Luiza i van Dijka.

Pa ako zatreba rotirat wing backa ulazi Cahill na stopera,a Azpi na WB.

I ostaje nam vezni i krilo/polušpica,to bi doveo Seri-a iz Nice,nemamo baš prostora za velike odštete i Keitu Baldea iz Lazia.

Ako Van Dijk dodje Azpi ce na LWB i RWB. Mislim da mu je to ideja pa bi imao Luiza, Cahila, Van Dijka, Rudigera i Azpija po potrebi.
Po meni je veci problem veza, Fabregas u defanzivi nula, za kreaciju slab jer ga svi oduvaju u duelu i uvek je daleko od gola, a da bude iza spica u ovoj formaciji je prespor. Da smo njega prodali a Matica ostavili razumeo bih ovako em prodali bitnog igraca em zarada nikakva.

Po meni je veci problem veza, Fabregas u defanzivi nula, za kreaciju slab jer ga svi oduvaju u duelu i uvek je daleko od gola, a da bude iza spica u ovoj formaciji je prespor. Da smo njega prodali a Matica ostavili razumeo bih ovako em prodali bitnog igraca em zarada nikakva.

Fabregas moze da bude koristan i da unese nesto novo u igri u poslednjih 15-20 minuta protiv antitalentovanih ekipa poput WBA i Burnleya, Matic nema nista u svom repertoaru sto ostali nemaju.

https://twitter.com/TrustyTransfers/status/895426972343521281

Odlična prilika,da li vjerujem da će je naša uprava iskoristiti? Ne.

Navodno je Cancelo naš još danas !?!?.

On na desnu i Ox na lijevu i bekovi su nam popunjeni.

Onda nam ostaje vezni i to može biti 4. opcija,neki za malu odštetu i krilo/polušpica.

Spominje se Dembele iz Celtica.

Ali ja bih Keitu Baldea.

Ima ono nešto Hazardovsko u sebi,odličan dribler a i zna zabiti gol.

Navodno je Cancelo naš još danas !?!?.

On na desnu i Ox na lijevu i bekovi su nam popunjeni.

Onda nam ostaje vezni i to može biti 4. opcija,neki za malu odštetu i krilo/polušpica.

Spominje se Dembele iz Celtica.

Ali ja bih Keitu Baldea.

Ima ono nešto Hazardovsko u sebi,odličan dribler a i zna zabiti gol.

To za Cancela su objavili samo neki random portali, tako da sumnjam

Mi i liverpool, ne zna se tko gore odrađuje ovaj prijelazni rok, vjerojatno oni pošto im možda coutinho odlazi jer je predao zahtjev za transferom al ga oni vjerojatno neće pustiti, što je još gore jer bi moglo doći do raskola.. Biti će panic buy opet od strane nas zadnjih dana roka, kakve sreće da opet pogodimo sa istim kao prošle godine.. Ne znam, vidjet ćemo kako će ovo završiti al pitanje je kakvu poruku mi šaljemo našim najboljim igračima, jer se svašta obećavalo za iduću godinu, samo da i Hazard ne digne sidro

Uprava ničim izazvana pravi katastrofu, nisu u stanju odraditi ni jedan extra potez ovo ljeto i to im se dešava već drugi put da nakon titule ne urade nista. Costa odstranjen iz ekipe i nije dovedena zamjena, Morata nikada neće moći zamjeniti Costu, Matića prodati Unitedu, pa to je bruka. Cjenkaju se u 2 miliona u vrijeme kada neko plaća igrača 222 miliona a hoće neku LP, pa ne može to tako, Alexa Sandra su trebali platiti suhim zlatom ali jbg. Slabiji smo nego prošle sezone i to je činjenica..

Ito mnogo slabiji, Traore je trebao dobiti šansu i ubjeđen sam da bio bio mnogo bolji  od Williana možda čak i od Pedra. Zouma je tata za Christiansena pa i za Rudigera. Ake je trebao biti naša budućnost plus može igrati na više pozicija, Chalobahova prodaja je takođe katastrofalan potrez uprave. Isto važi i za Matića, Chelsea je klub koji je dva puta prodao Matića zaista iz apsurda u upasurd se ide. Morata nije nikakvo pojačanje i to će se vidjeti u predu koji slijedi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.