7. august 2017.9 god. comment_273762 Van Dijk zvanično na transfer listi. Sad ko prvi do njega. Nije, on je samo zatražio transfer,ali Southampton ga i dalje ne mora prodat. Ja ga na njihovom mistu ne bi sad namjerno prodava, ima 5 godina ugovora i ima da igra, ako neće nek trune na tribinama... Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273782 Ma VVD u Liverpool, Aurier u Utd, mi ćemo Drinkwatera, Llorentea i još nekog možda u tom rangu da popunimo kvotu igrača, barem za njih nemamo konkurenciju. Dobro su nas išamarali svi redom ovaj rok, doveli igrače samo za koje nismo imali pravu konkurenciju Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273801 Imamo priliku sve popravit sa VvD i još jednim top pojačanjem. Ne zanima me da imamo 10 stopera, hoću van Dijka jer je trenutno najbolji dostupan stoper i ima potencijala postati najbolji na svijetu. Atletičan,brz,skok igra,zna s loptom. Odličan igrač. I njegovim dovođenjem postoji opcija da Azpi igra wing beka. Prijavi
8. august 2017.9 god. comment_273802 Navodno smo zainteresirani za Cancela, svakako sam za, velik potencijal, puno talentiraniji od mosesa http://www.skysports.com/football/news/11668/10980418/chelsea-interested-in-signing-joao-cancelo-from-valencia Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273807 Svakako sam za Cancela,a spominje se i Sidibe i Danny Rose. Danny Rose je precjenjen igrač,a Sidibe za cifru od 17 mil. funti koja se spominje je jackpot,ali naravno nije ispravna. No u svakom slučaju ako je iole jeftin dovesti Sidibea,ako ništa onda Cancelo. Naravno i Soares mora bit opcija. I uz njih VvD,tako da Azpilicueta ima opciju igranja na wing backu,no u startnih 11 je na stoperu uz Luiza i van Dijka. Pa ako zatreba rotirat wing backa ulazi Cahill na stopera,a Azpi na WB. I ostaje nam vezni i krilo/polušpica,to bi doveo Seri-a iz Nice,nemamo baš prostora za velike odštete i Keitu Baldea iz Lazia. Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273817 Na nema sanse, Dailymail je ko Avaz kod nas, nisu pouzdani kao Sky ili Telegraph mada bi volio da dodje. Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273818 ne, mislis vjerovatno na daily star daily mail ima dobrih novinara Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273820 Ako Van Dijk dodje Azpi ce na LWB i RWB. Mislim da mu je to ideja pa bi imao Luiza, Cahila, Van Dijka, Rudigera i Azpija po potrebi. Po meni je veci problem veza, Fabregas u defanzivi nula, za kreaciju slab jer ga svi oduvaju u duelu i uvek je daleko od gola, a da bude iza spica u ovoj formaciji je prespor. Da smo njega prodali a Matica ostavili razumeo bih ovako em prodali bitnog igraca em zarada nikakva. Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273822 Cancelo, Chamberlain i Drinkwater ne bi bio los posao. Takvi nam igraci i trebaju.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273823 Zaboravite na Chamrlena i Drinkwatera zajedno, treba Englez i doce jedan od njih. Prijavi
9. august 2017.9 god. comment_273825 Po meni je veci problem veza, Fabregas u defanzivi nula, za kreaciju slab jer ga svi oduvaju u duelu i uvek je daleko od gola, a da bude iza spica u ovoj formaciji je prespor. Da smo njega prodali a Matica ostavili razumeo bih ovako em prodali bitnog igraca em zarada nikakva. Fabregas moze da bude koristan i da unese nesto novo u igri u poslednjih 15-20 minuta protiv antitalentovanih ekipa poput WBA i Burnleya, Matic nema nista u svom repertoaru sto ostali nemaju. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273828 https://twitter.com/TrustyTransfers/status/895426972343521281 Odlična prilika,da li vjerujem da će je naša uprava iskoristiti? Ne. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273829 Logicno je da odemo po njega, znaci pisi propalo, vjerojatno u Unitedu Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273830 Navodno je Cancelo naš još danas !?!?. On na desnu i Ox na lijevu i bekovi su nam popunjeni. Onda nam ostaje vezni i to može biti 4. opcija,neki za malu odštetu i krilo/polušpica. Spominje se Dembele iz Celtica. Ali ja bih Keitu Baldea. Ima ono nešto Hazardovsko u sebi,odličan dribler a i zna zabiti gol. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273831 Navodno je Cancelo naš još danas !?!?. On na desnu i Ox na lijevu i bekovi su nam popunjeni. Onda nam ostaje vezni i to može biti 4. opcija,neki za malu odštetu i krilo/polušpica. Spominje se Dembele iz Celtica. Ali ja bih Keitu Baldea. Ima ono nešto Hazardovsko u sebi,odličan dribler a i zna zabiti gol. To za Cancela su objavili samo neki random portali, tako da sumnjam Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273837 Di Marzio počeo pisati za Auriera. Moglo bi biti ozbiljno. Prijavi
10. august 2017.9 god. comment_273840 Aurier je vec stara vijest. Ceka se sedmica-dvije da pocnu pregovori, da vide mogu li izbjeci kaznu zatvora. Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273847 Mi i liverpool, ne zna se tko gore odrađuje ovaj prijelazni rok, vjerojatno oni pošto im možda coutinho odlazi jer je predao zahtjev za transferom al ga oni vjerojatno neće pustiti, što je još gore jer bi moglo doći do raskola.. Biti će panic buy opet od strane nas zadnjih dana roka, kakve sreće da opet pogodimo sa istim kao prošle godine.. Ne znam, vidjet ćemo kako će ovo završiti al pitanje je kakvu poruku mi šaljemo našim najboljim igračima, jer se svašta obećavalo za iduću godinu, samo da i Hazard ne digne sidro Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273850 Uprava ničim izazvana pravi katastrofu, nisu u stanju odraditi ni jedan extra potez ovo ljeto i to im se dešava već drugi put da nakon titule ne urade nista. Costa odstranjen iz ekipe i nije dovedena zamjena, Morata nikada neće moći zamjeniti Costu, Matića prodati Unitedu, pa to je bruka. Cjenkaju se u 2 miliona u vrijeme kada neko plaća igrača 222 miliona a hoće neku LP, pa ne može to tako, Alexa Sandra su trebali platiti suhim zlatom ali jbg. Slabiji smo nego prošle sezone i to je činjenica.. Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273853 Ito mnogo slabiji, Traore je trebao dobiti šansu i ubjeđen sam da bio bio mnogo bolji od Williana možda čak i od Pedra. Zouma je tata za Christiansena pa i za Rudigera. Ake je trebao biti naša budućnost plus može igrati na više pozicija, Chalobahova prodaja je takođe katastrofalan potrez uprave. Isto važi i za Matića, Chelsea je klub koji je dva puta prodao Matića zaista iz apsurda u upasurd se ide. Morata nije nikakvo pojačanje i to će se vidjeti u predu koji slijedi. Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273858 Zato sto je povrijedjen. Mi smo poslali samo jednu ponudu i to od 15 mil funti, tako da nema nista od njega izgleda... Prijavi
11. august 2017.9 god. comment_273859 Alex Oxlade Chamberlain je jebena igračina. Fenomenalna partija večeras. Uprava mora krenuti još jače po njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.