Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Al smo krenuli na ove Rodrigeze, daj da uzmemo i Rikarda i Jamesa, vec imamo Pedra. Moze i onaj i Sotona pa da ih imamo cetvoricu :D

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Od igraca za koje se spominjemo su James Rodriguez, Verati, Ricardo Rodriguez, Van Dijk. 

Treba obratiti paznju na Kuyatea dobar igrac.

Ma od njih samo Ricarda Rodrigueza koji je trebao doći na lijeto,a ne Alonso i Verrati ako nam izađu u susret sa cijenom od maks 45 milijuna eura.

Trebalo bi za ovaj prijelazni rok gledat da proširimo ekipu,ali ne trebaju nam igrači sa visokom odštetom,to na lijeto kad bdemo slagali ekipu za ligu prvaka,sad za PL i FA kup treba pojačati malo di smo tanki,to je na wing beckovima,možda vezni i centarfor.

Ricardo Rodriguez na jednog,na drugog idealan bi bio Florenzi iz Rome,ali on može biti skup,zato možda Coleman iz Evertona ili Liechsteiner,možda Verratti ako bude dobra cijena i neki target man na centarfora.

Pa da,od početka su trebali uzeti Rodrigueza,a ne Alonsa.

Ali dobro,nije ispalo loše koliko sam mislio s Alonsom.

Mislim da kolega nije mislio na to već da se ne piše (a ni ne kaže) lijeto već ljeto

Možda i ne dovedemo nikog, što i nije tako loše, nije da nam baš treba nešto pod hitno, možda je bolje čuvati novce za ljeto pa kupiti pravo pojačanje jer većina takvih nisu dostupni tijekom zimskog transfer perioda

Ja se nadam da će doći konkurencija Alonsu, tipujem na Ricarda Rodrigueza, to mi je nekako prioritet. Naravno odlično bi nam došao i recimo Van Dijk, neki novi napadač mislim da neće dolaziti, neki veznjak možda. Teško je u januaru dovesti kvalitetnog igrača..

Došao nam je Torres pred par zima,promašaj je bio,ali svejedno takav transfer veliki je moguć na zimu.

Tako da se ja i dalje nadam Sanchezu,makar nam ta pozicija nije primarna za pojačanja.

Primarno je podebljat wing backove.Moses i nije wing back,ali igra odlično,pa može proć.Alonso dobar,ali najslabija karika u prvoj postavi.Također se nadam Rodriguezu,Ricardu naravno.

Za desnog beka moj prvi izbor bi bio Coleman,ne gledam Everton ove sezone,jer su slabi,ali prošle i pretprošle je bio odličan.

A i u Evertonu igra isto na poziciji wing beka,tako da mu nije strano.Ili Liechsteiner kojeg se Juventus rješava,nama bi za rotaciju bio odličan.

Ne bih se složio da je alonso najslabija karika, po meni je to cahill iako i on realno nije nešto loš, svi igraju dobro

Ja se nadam da će doći konkurencija Alonsu, tipujem na Ricarda Rodrigueza, to mi je nekako prioritet. Naravno odlično bi nam došao i recimo Van Dijk, neki novi napadač mislim da neće dolaziti, neki veznjak možda. Teško je u januaru dovesti kvalitetnog igrača..

Ja nesto mislim da cemo bas dovesti napadaca, ona prica da Michu nece na poaudbu ne pije vodu nikako. Lik dobija sanse na kapaljku, tako da ce vjerovatno na posudbu kao Lukaku prije u zadnjim trenutcima prelaznog roka.

Kod ostalog se slazem, mada bih ja Alonsu dao sansu, jer vjerujem da ima napretka u odbrani, u napadu je solidan.

Po Van Dijka treba ici svim silama, da se rijesimo Cahila, s ovim bi dosta popravili odbranu.

Kiksevi Arsenala nam takodjer idu u prilog, ako postoji vec interes za Sancheza, zasto ne i njega pokusati dovesti, mada bi to vec bilo previse pojacanja za januar.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Sánchez je sjeban psiholoski, tacno se to vidi po reakcijama nakon utakmice.. Prosto covjek se ubija, satra se ziv na terenu, daje od sebe 120%, igra ko zmaj ali ne moze onakvu ekipu povuci prema tituli jer je ostatak tima i trener pogotovo ispod njegovog nivoa.
Da dodje kod nas pa da napadnemo Ligu Sampiona dogodine. Uz Sáncheza i jos 2 extra pojacanja + malo sirine, sa Conteom na klupi, mogli bi krenuti u boj sa najvecim bez imalo straha, ko u stara dobra vremena.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Mi upravo pokazujemo da smo jako ozbiljna momčad,dogodine sa 3 pojačanja smo opasni konkurenti za ligu prvaka,ako je taj Sanchez pametan ne bi imao ništa protiv dolaska,a baš i mislim da mu je dosta Arsenala,pa zato i neće produžiti ugovor.

Verratti,Sanchez i stoper,maštat ću pa ću reći Godin i mi smo top 4 u Europi sigurno po invidualnoj kvaliteti. A sustav igre i trenera da ne spominjem.

Još malo podebljat klupu,da možemo igrat na 2,3 kolosjeka i to je to.U Engleskoj nikad ne možeš reći da će jedna ekipa zavladat jer vidimo da United ima 300 milijuna eura svako lijeto za pojačanja,City isto troši,Klopp nema neke igrače,ali je najopasniji,pa onda Tottenham koji se ravnopravno bori,barem sa dva Manchestera.

Ljudi malo ste se zaletili haha o čemu mi pričamo sanchez, veratti, van dijk haha pa nećemo dovesti ništa od tog, budimo realni. Mislim da sada na zimu možda dovedemo 1 pojačanje tipa 20-30 mil ili niti jedno, a na ljeto možda jedno zvučnije, to je realnost. Daj odmah i griezmanna i bonuccija kad se kupuje^^

• Autor

Ljudi malo ste se zaletili haha o čemu mi pričamo sanchez, veratti, van dijk haha pa nećemo dovesti ništa od tog, budimo realni. Mislim da sada na zimu možda dovedemo 1 pojačanje tipa 20-30 mil ili niti jedno, a na ljeto možda jedno zvučnije, to je realnost. Daj odmah i griezmanna i bonuccija kad se kupuje^^

A de nam reci jedan razlog zašto na ljeto ne bi doveli par pojačanja?

A de nam reci jedan razlog zašto na ljeto ne bi doveli par pojačanja?

Misliš da samo mi kupujemo preko ljeta? Pa ova 3 pojačanja vrijede 200 mil, ja ne znam šta vas navodi na to, al mi već par sezona kupujemo pametno i ne bacamo pare, nego nastojimo držati 0 što se tiče izlaznih i ulaznih transfera

- backup Mosesu

- backup ili bolji igrač od Alonsa (makar je meni sasvim dobar i Alonso)

- top MC tipa Verrati

- top desno krilo

- stoper

znači, kroz iduća dva prijelazna roka dovest gore navedane igrače i osvajamo lp

Uz situaciju u klubu kakva je sada za nas je 99% igrača realna meta, eh sad to da li ćemo mi ići na to da kupujemo kapitalce je druga priča. Recimo Veratti i Van Dijk sasvim realne mete..

Ja bi izvršio pritisak na Arsenal i Sancheza, čovjek je već pomalo frustriran Arsenalom pokazuje to i na utakmicama, zato ih treba stisnuti.
BBC Sport ‏@BBCSport
Southampton club captain Jose Fonte has handed in a transfer request.

Znaci nema sanse da pusti i Van Dijka.
Jeste spomenut Ricardo Rodriguez od igrača koji bi bili konkurencija Alonsu, u principu teško je i naći igrače za tu poziciju, Antonio je se takođe povezivao sa nama on bi pojačao desnu stranu ali sve na nivou prosječne spekulacije ništa konkretno. Konkurencija Alonsu se mora dovesti jednostavno mora..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.