1. januar 2017.9 god. comment_264700 To je moje mišljenje, možda je Oscar igrao u Chelseaju za kruške i jabuke pa otišao u Kinu da mu ne bi struju isključivali, stvar je u karakteru i prioritetima. Svi oni uzimaju veliku lovu koju ne mogu potrošiti, evo Costa ako potpiše novi ugovor bi trebao dobijati 10-11 miliona po sezoni, to je ogroman novac plus svi ostali prihodi, može da pomaže kome god hoće i opet da ne zna šta sa parama. Kina još uvijek neće biti u mogućnosti da kupuje koga hoće.. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264701 Naravno da se i Costu pita,ali treba uzeti u obzir da je to ogromna odšteta. Za te novce se i može pregovarat. Za tu odštetu imamo Lukakua i još jednog dobrog igrača. Ja sam 50-50.Naravno ako je cijena od 80 milijuna funti,za 70 nema šanse. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264702 Ja ga ne bi dao za bilo koje obeštećenje, Chelsea nije nikada prodavao igrače koji su bili bitni za ekipu u tom određenom trenutku. Tu se vidi veličina i ambicija kluba, šta sada trebamo umjesto da Hazardu i Costi dovedemo još jednog ubicu i formiramo pakleni trio mi trebamo da prodamo najboljeg strijelca i trenutno najboljeg špica da bi doveli Lukakua koji nije ta klasa niti ima konstantnost. Kakvih crnih 80 miliona pa Real za rezervu Jamesa traži 65 miliona.. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264703 Treba razmišljati unaprijed. Diego Costa - 28 godina. Romelu Lukaku - 23 godine. Costa na ovom nivou može igrati mislim još 3 sezone, a Lukakuom bi mogli dobiti svog Rooneya... + da nam ostane para od Costine prodaje. Costu, kako trenutno igra, ne bih ni ja dao, ali opet kažem gledajmo unaprijed. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264704 Kakav Lukaku ne budite smijesni, taj nema kvalitet da bude u reprezentaciji prva opcija a da ne pricam o Chelseaju. Costa je trenutno napadac broj 1 u europi, nosi ekipu. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264705 Moze se gledati unaprijed, poslije ove sezone, a trenutno kada smo u ovom momentumu, nema sanse. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264706 Ma lukaku uopce nije neka klasa, ja neznam sta gledaju ljudi koji kažu da je on svjetski napadač Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264707 Pa hajde daj mi nekog 23-godišnjeg špica koji je bolji od njega. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264708 Nije mu 23, ali jedinstveni Lacazette, mozes tu staviti i Aubameyanga... Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264709 Mi kad smo trebali gledati unaprijed sa Lukakuom mi nismo htjeli.. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264710 Sad ce ti relo doci i reci ko nije htio da gleda u buducnost :P Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264712 Lacazette je pre rizična kupovina. Eventualna zamjena za Costu je Aubameyang,Sanchez,Lukaku ili Benzema. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264713 Neznam meni se nesviđa . Možda je to do evertona jer tamo cijela igra ide preko njega, uhvati me slabost kad vidim da se on onako trapav vraća na centar po loptu. A lopta mu u nogama stoji ko kravi sedlo. Naravno ima on talent,osjećaj za gol je tu, ali jednostavno mislim da u ovom trenutku nitko u europi nebi mogo radit ovo što Diego radi. Ako planiramo nešto veliko i ozbiljno s ovom ekipom odjebat ćemo te kineze bez razmišljanja. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264714 Ma koja prodaja Koste, nema nista od toga, a svakako ne postoji adekvatna zamena. Kostu bih jedino mozda zamenio za Saureza ali njega bi bilo nemoguce kupiti tako da ne treba ni razmisljati o prodaji Koste. Kakav Lukaku, uozbiljite se. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264715 Smiješno mi je da netko uopće to oko coste uzima za ozbiljno, ništa od tog Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264716 Ne vjerujem da Costa igdje ide, u Kinu se ide ili na zalazu karijere ili zbog pohlepe za parama, čini mi se da Diego nije takav da ga isključivo pare zanimaju i da se neče radi toga odreć kompetativnog nogometa... A i to da treba prehranit porodicu, ono lik zarađuje 150 000 funti TJEDNO, neka ima 100 čalanova porodice opet svakom od njih može tjedno dat više od mjesečne prosječne hrvatske plače... Ali ako i dođe do te prodaje, ne smije ić za ispod 100M, ako je Pogba moga toliko koštat može i Costa koji je bolji igrač, osim toga treba vodit računa i to tome da su kupci Kinezi koji imaju brdo para i spremni su preplatit igrače, tako da ponude ispod 100M odma odbacit... Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264718 Ako Costa ode dovesti velemajstora Girouda. Kakvu je golčinu danas zabio! WC igrač. Prijavi
1. januar 2017.9 god. comment_264721 Lacazette je pre rizična kupovina. Eventualna zamjena za Costu je Aubameyang,Sanchez,Lukaku ili Benzema. Lacazette je najbolji napadac na svijetu ! :D Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264725 Chelsea boss Antonio Conte has made Southampton centre-back Virgil van Dijk his number one target this January and Blues chiefs have launched a £60 million deal to land him, according to the Express. Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264727 Što se tiče Coste mislim da nema šanse da ode iz jednog prostog razloga,Diego se voli gurati,trgati sa protivničkim igračima,a u Kini nemaš igrače koji bi mu mogli parirati u bilo kom segmentu igre i tu bi izgubio strast za fudbalom.Ne vjerujem da će otići,nije budala. Što se tiče eventualne zamjene Lacazette ili Aubameyang, uostalom Batshuayi nije loš samo mora da poradi na kretanjima bez lopte.Benzema je odron od igrača kao i Lukaku koji bljesne jednu utakmicu i nema ga narednih 3-4. Mislim da nam Van Dijk nije potreban. 1. Biće jebeno preskup. 2. Imamo Zoumu koji kad se vrati u formu je bolji od Dijka barem po meni.Ja bih prije za te pare tražio zamjene za wingbackove jer Alonso i Moses bukvalno umiru na terenu.Npr Florenzi bi bio dobar squad rotation igrač. Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264732 Lukaku gledanje u budućnost pičke materine ? Alo drogaina malo pod nos previse ? Cuj prodati napadača koji je trenutno u najboljoj formi da bi se doveo Lukaku i da bi ti ostalo malo para od kupovine... Previse menadzera kume, previše... a još bolji su ovi što kao zamijene navode igrače koji su ili stariji od Coste ili godinu mlađi, gledanje u budućnost Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264744 Lukaku je prokockao svoje ovdje, Drogba za sirotinju i upola lošiji od Coste. Čitam malo rumour mill forume i kako se čini, Liverpool će opet nabiti rogove svima sa best buy kupovinama, ciljaju pametno, igrače Monaca, Benfice i Nice, a materijala tamo ima i više nego dosta, garant će dovesti neke braniče za cca 15 milijuna eura. Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264756 Ako ce biti k'o dosad best buyevi, onda ce to biti vrh :D Cuj Klavan, Karius i ostali retardi. Prijavi
2. januar 2017.9 god. comment_264787 Spominje se Ricardo Rodriguez, mislim da je izvor Sun ništa pouzdano ali eto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.