8. januar 2017.9 god. comment_265084 A kada sam pred utakmicu rekao da je tottenhamova startna ekipa po meni jedna od boljih u ligi i da bi prije uzeo tottenhamovih startnih 11 nego od uniteda ljudi su se smijali..Ta ekipa je definitivno dobro izbalansirana i meni se svida, fizicki vrlo mocna... Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265086 To sam ja već rekao da Tottenham ima najbolji stoperski par u ligi. Plus kad spustiš Diera u stopersku liniju,a Walker koji nije nešto kvalitetan i Rose igraju te wing bekove,kvalitetniji su od naših. Tottenham je definitivno jači i od Liverpoola i Arsenala,pa i Uniteda. Da imaju još jednog pravog centralnog veznog tipa Fabregas,najkvalitetnijih prvih 11 lige.Samo što nemaju klupu. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265116 Iskreno,radije bi gledao Loftus Cheeka ili Pašalića nego Kessia. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265118 From Duncan Castles in the Times - United keen on Bakayoko and Lindelof in this transfer window https://twitter.com/BroadcastMoose/status/818149144585965569 Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265120 To sam ja već rekao da Tottenham ima najbolji stoperski par u ligi. Plus kad spustiš Diera u stopersku liniju,a Walker koji nije nešto kvalitetan i Rose igraju te wing bekove,kvalitetniji su od naših. Tottenham je definitivno jači i od Liverpoola i Arsenala,pa i Uniteda. Da imaju još jednog pravog centralnog veznog tipa Fabregas,najkvalitetnijih prvih 11 lige.Samo što nemaju klupu. Tottenham je samo prgava ekipa i puno trče kao i mi,osim što mi imamo Hazarda i Costu koji su WC igrači. Kažeš imaju najjači štoperski tandem kako su(Vertogen i Toby) onda protiv Walesa ispali smiješni,Wels ih popišo.Walker i Rose isto smiješni bili na EP.Imaju samo dobrog trenera koji zna motivisati igrače i koji je dobar taktičar. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265121 Ne možeš se uhvatiti utakmica za reprezentacije da bi nekog spustio, šta je Costa odigrao za Španiju, realno ništa, Hazard toplo-hladno za Belgiju. Pa dovoljno je da pogledaš Messija čovjek je pola Messija od onog iz Barcelone, Walker i Rose su najbolji par bekova u ligi.. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265123 To je stvar trenera,nije stvar da li se igra za repku ili klub.Isto što je Conte motivisao Italijane i samo zato što su pobijedili Španiju ja sam trebao reći Italija najbolja reprezentacija.Ulažu mnogo truda i to je oke i zaslužuju pohvalu,ali ne možemo reći da su najbolja ekipa.Citya su pobijedili na pressing,na trku,nas na dobar scouting Poketina.Ne kažem da je sve do trenera,ali od ekipa iz top6 Tottenhamova igra ovisi najviše o pristupu trenera. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265125 Ja se ne bi složio,mislim da bekovi puno zaostaju za stoperima,bekovi su im slabi,a općenito nema ni jedan klub neke bekove. Liverpoolu igra Milner jer je Moreno komedija od igrača,United neću ni komentirat,City ima polovnjake kao i Arsenal. Najbolje bekove po meni ima iznenađujuće Everton,Bainesa i Colemana. Ma da Baines polako zalazi u mirovinu. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265127 Rose i Walker bi bili veliki upgrade bilo kojoj ekipi u Premu. Rose je bukvalno malo slabija verzija Marcela. Lik leti po terenu a cak je i u defanzivi dobar. Rijetko koji danasnji bek je dobar u oba pravca. Prijavi
8. januar 2017.9 god. comment_265128 Tottenhamu fali širina na klupi sto se tice prvih 11 jako jako dobra ekipa, stoperi odlicni sto je najbitnije odlicno se razumiju, tu je i mali Dier koji od EP-a sve vise napreduje Walker i Rose dobri ne sad toliko savrseni ali dobri Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265143 Definitivno su najbolji par bekova u ligi kao sto King kaze. Za mene je Rose sigurno najbolji lijevi bek,a od Walkera je jedino Clyne bolji.. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265145 Neki misle da Pochettino radi sa idiotima, ali to sve su jako dobri igraci, nema nekih oscilacija u prvih 11.. Definitivno je to prvih 11 odmah iza citya i mozda nas, ne bih se dvoumio izmedu startnih 11 tottenhama ili npr arsenala, uniteda.. Naravno i Pochettino radi super posao ali i ima dobre igrace, ono sto im fali je sirina sa klupe kao sto aguero kaze, tu su tanki dosta Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265146 Nesto razmisljam, mozda uopste nije lose za Bacuaija da ode u Swansea jer ce se tu sigurno naigrati. To je za njega itekako dobro, s obzirom da je i sad relativno mlad, jedna polusezona igranja u drugom klubu moze mu samo goditi a nikako naskoditi. Postavlje se pitanje, sta nasoj ekipi znaci njegov odlazak a dolazak Llorentea. Iz ugla progresa i napretka Bacuaija, mnogo. Iz ugla dolaska Llorentea, ne mnogo. Iako Llorente kao neki backup napadac je sasvim solidno rjesenje. Ponajvise mislim u situacijama kada ganjamo rezultat a nema mnogo vremena, pa bi njegovo prisustvo u sesnaestercu moglo biti korisno jer njegova konstitucija to dozvoljava. Medjutim, u slucaju povrede (nedo Bog) Diega Coste, jadni mi u toj situaciji. Jedino se nadati da bi opet zaigrali sa Hazardom kao isturenim napadacem i da on ima svoj show kao sad protiv Bormuta. U toj situaciji, ne zelim ni pomisljati kako bi to izgledalo da nam Llorente igra u prvoj postavi. Znaci, odlazak Bacuaijia u Swansea u vidu njegovog progresa i napretka nije uopste lose ideja. Dolazak Llorentea bi moglo biti korisno, ali samo u gore opisanoj situaciji. Nikako drugacije. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265147 u tome i jeste problem hamco super bi bilo bacit njega na posudbu on da tamo startuje svaku tekmu od prve minute a mi Llorentea posadimo na klupu i gledamo ovamo kako Kosta kara, ali šta ako se desi povreda kud onda u kurac sigurno neće Solankea gurati a Pedro i Willian imaju problem jer nisu konstantni Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265149 Meni je Azpilicueza najbolji bek u ligi.I lijevi i desni. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265154 Chelsea are plotting an €18 million bid for Fenerbahce defender Simon Kjaer, according to Gazzetta dello Sport Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265155 Imamo Remya na posudbi ne znam koji kurac dovoditi igrača koji ima 30+ godina,radije vratiti Remya ili Traorea sa posudbe,ako ti se već Michu ne sviđa.Ne shvaćam retardirane medije,samo zato što Conte je radio s nekim u Juventusu ne znači da će ga dovesti i u Chelsea. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265166 I po meni je dobar potez da Bacuai ode na posudbu. Costa ce svakako izgurat sam sezonu, sa ili bez Bacuaia. A ovaj ce da se naigra ako igdje ode i samo moze bit dobro za nas. A ljo sigurno moze odradit back up za polusezonu. Samo kako oni planiraju izvest to, posudba za posudbu razmjena ili Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265170 Conte je rekao da neće dovodit stopere,ne znam kako mediji i dalje šire glasine o stoperima. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265173 I ovih talenata imamo fakat koliko hoces, a nikad isklesat igraca makar jednog za prvih 11. Pa Chalobah, Loftus, Aina, Baker, Boga, Solanke, Christensen, Musonda, Ake, ima tu i ovih sto su jos klinci ko Abraham, Colkett, Palmer ili Da Silva... Evo vec 2017., a mi nijednog da izbacimo da bude standardan, haman ce opet Terry ostat jedini i kad ode u penziju prica zavrsena. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265174 Ne ide to preko noći, možemo mi forsirati mlade igrače,ali onda ne bi imali uspjeha bar 3-4 godine, doduše jeste prošla sezona bila katastrofa,ali evo ove se već borimo za titulu. Chalobah i Loftus su standardni u kup utakmicama.Chalobah dobije i u ligi po 10-15 minuta.Ti momci tek imaju 20-22 godine,a nisu megatalenti da igraju odmah i u ligi. Uostalom i Conte je pod pritiskom i sigurno će sljedeće sezone davati više minuta.Ovo s posudbama je dobra stvar samo što je puno igrača na posudbama,trebalo bi prodati bar pola.I od tih mladih trenutno niko nije za prvih 11. Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265190 Fernando Llorente wants to link up with his old manager Antonio Conte at Chelsea as long as he is promised he is next in line to Diego Costa. Chelsea, who have appealed John Terry’s red card against Peterborough, are aiming to tie up a deal for Llorente but Michy Batshuayi would rather go on loan to West Ham United than head to South Wales. Conte is keen to sign Llorente, who he managed for a season at Juventus, to boost Chelsea’s Premier League title bid. The 31-year-old is understood to be keen on the prospect of a move to Stamford Bridge this month, but does not want to find himself third choice behind Costa and Batshuayi. That increases the likelihood of Batshuayi leaving on loan once an agreement for Llorente is finalised, even though Chelsea would prefer that he stays at Stamford Bridge for the remainder of the season. Swansea have shown an interest in taking Batshuayi on loan as part of a deal for Llorente, but the Belgian favours a move to West Ham who remain interested. The Swans are also interested in Batshuayi’s brother, Aaron Leya Iseka, who has been on loan at Marseille from Anderlecht. West Ham are closing in on the signing of forward Scott Hogan from Brentford for £12.5 million, but would still take Batshuayi on loan as well if they can. Meanwhile, it has emerged Chelsea activated the recall clause of Nathan Ake from Bournemouth with just 24 hours to spare. Ake joined Bournemouth on a season-long loan, but Chelsea inserted a clause that allowed them to recall the defender during the first seven days of the transfer window. Chelsea only notified Bournemouth late last Friday night of their intention to recall Ake with the clause set to expire at midnight on Saturday. Ake has been told he will compete for a place on the left side of Conte’s back three and the left wing-back position, and his return is seen as a ground-breaking move for Chelsea who have only previously recalled players when a loan has not been working out. Terry was dismissed for fouling Lee Angol in the 67th minute of Chelsea’s FA Cup third-round tie, but the club have appealed and should find out on Tuesday whether or not they have been successful. http://www.telegraph.co.uk/football/2017/01/09/fernando-llorente-keen-reunion-antonio-conte-chelsea/ interesantno da nema nikakvih vesti o igraču sredine terena a pisalo se do juče da baš to traži il smo ga već izduvali ili je došlo do promene planova Prijavi
10. januar 2017.9 god. comment_265197 Antonio top of Conte’s Chelsea wish list exclusive Antonio Conte wants Chelsea to sign two wing backs this month despite his side’s outstanding defensive record during their 13-match winning run. West Ham United’s Michail Antonio and Jonas Hector, of Cologne, are Conte’s targets for the right and left wing-back positions respectively as the Chelsea head coach seeks to improve a squad that is five points clear at the top of the Premier League. Chelsea have conceded only six goals in their past 14 Premier League games, with their club-record 13-match winning running ended by Tottenham Hotspur on Wednesday, but Conte believes that more improvement is required if they are to regain the title that they won under José Mourinho in 2015. The Italian believes that Victor Moses and Marcos Alonso performed at their peak during the winning run before playing poorly in the defeat at White Hart Lane and with few other wing-back options in his squad, he wants more competition for places. Conte is also planning recruitment in other positions. Chelsea have edged closer to a deal with Swansea City for striker Fernando Llorente, although Michy Batshuayi, who was wanted on loan by Swansea City for the rest of the season, has ruled out a move to the Liberty Stadium. The London club may bring forward a planned summer move for Monaco midfielder Tiemoué Bakayoko, while recruiting another centre half has long been viewed as a priority. Chelsea — who said yesterday that they would appeal against the red card shown to John Terry in the FA Cup victory over |Peterborough United on Sunday — may struggle to prise Antonio from West Ham because he is their top scorer this season. Hector, who has 25 Germany caps, is a more realistic target. Chelsea considered moving for him last summer before signing Alonso from Fiorentina. Matt Hughes, Deputy Football Correspondent Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.