Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa sve i da nema tu klauzulu treba ga dovesti, kvalitetan igrač dobili bi nešto sasvim novo po lijevoj strani, odličan centaršut nema baš mnogo bekova koji izvode sve prekide. Plus ne govorimo o klubu koji je na vrhuncu već o Wolfsburgu koje se od odlaska De Bruynea ne može sastaviti, možemo mi to završiti samo da hoćemo. Opet kazem sve i da nema tu klauzulu ja nešto sumnjam da bi oni odbili 21-24 miliona funti, a takav igrač u januaru je premija..

Sjetite se Felipea Luisa kojeg smo doveli kad je bio cijenjen kao top igrač na toj poziciji i jednostavno se nije snašao.

Ako nije skup,jako kvalitetan je i Bernat koji je rezerva u Bayernu.

A za desnog beka je možda najbolji izbor Florenzi iz Rome.

Koliko znam Florenci je ozbiljno povredjen, ko zna kad ce se vratiti i koliko ce mu trebati da proigra dobro, a inace je igracina gledao sam ga prosle sezone 6-7 puta i Romi i u reprezentaciji i super je igrac moze i sredinu i bocno da igra i beka pa i krilo klasicno, ali pod ovakvim okolnostima on uopste nije opcija.

Sto se tice Rikarda Rodrigeza apsolutno sam za jer je ekstremno kvalitetan igrac a Volfsburg je trenutno u govnima tako da i on verovatno zeli da ode. I da cena nije 22 miliona nebitno je jer vredi dati puno kinte za ozbiljnog igraca.

Ako ne ima jos par dobrih igraca na koje treba obratiti paznju Bernat, Vendel, Gaja iz Valensije...

Sjetite se Felipea Luisa kojeg smo doveli kad je bio cijenjen kao top igrač na toj poziciji i jednostavno se nije snašao.

Ako nije skup,jako kvalitetan je i Bernat koji je rezerva u Bayernu.

A za desnog beka je možda najbolji izbor Florenzi iz Rome.

Mislim da je više do Moua koji mu nije dao prilike i imao povjerenja u njega nego što se on nije snašao...

jedini bek koji se ozbiljno povezuje sa Čelzijem do ovog trenutka je Sidibe iz Monaka, pretposavljam da nije Konteova nego Emenalova meta 

Tamnoputi francuski bekovi mi ulivaju poverenja, znam da sam skoro pročitao negde da se povezujemo sa njim. Može da igra na pozicijama oba beka, i visok je 182cm.

https://www.youtube.com/watch?v=HU3ZBydkLlM

Inače, u tom Monaku ima dosta mladih i rekao bih kvalitetnih igrača, poput Bernarda Silve (desno krilo), Fabinja (zadnji vezni koji je do skora igrao kao desni bek), Bakayoko (vezni, povezivali smo se i sa njim), Lemar (levo krilo). Dali su čak 56 golova u polusezoni! :O

pa taj Bakajoko je upravo meta, verovatno za koji dan pošaljemo ponudu od 40m za njega, to je le parisien javio, oni su prvi preneli da je Kante završen, no nije isti novinar, ali on je meta 100% pošto su i naši preneli to, Konte traži dva igrača pre svega i to box to box i štopera 

pa taj Bakajoko je upravo meta, verovatno za koji dan pošaljemo ponudu od 40m za njega

Dodaš 20 milki, i dobiješ Verrattija...

da be, možda pre 10 godina :D  ne bih da vas razočaram ali Čelzi više nije najkrupnija riba u akvarijumu :D

slabo se ovde piše ali mnogo se mučimo sa transferima, Kante je maltene jedini igrač gde smo pomeli konkurenciju a čak ni on nije bio prva meta što je najveća ironija, doduše i tu nam se mnogo toga poklopilo, majstor je prosto imao posebnu vrstu otkupne klauzule koju je Čelzi aktivirao, verujem da to nije bio slučaj da bi se tu vozali i verovatno bi neko uleteo sa većom kintom

Konteu tu idu zasluge isto

jedini igrač koga je Čelzi tražio i odma doveo je Alonso pa ti vidi kakva je onda situacija 

da be, možda pre 10 godina :D  ne bih da vas razočaram ali Čelzi više nije najkrupnija riba u akvarijumu :D

Znamo, ali pogledaj na koliko smo igrača prethodnim godinama bezveze bacali po 20-30 miliona jer su bili povoljni i nisu ništa uradili (Salah, Cuadrado, Luis, Rahman itd. na dobro putu je i Batshuayi, a plaćen je skupo), ovako na jednog proverenog igrača uložiš pare i rešiš probleme. Verrattijeva cena iznosi 68 miliona funti.

Neće PSG prodavati sad Veratija, stvarno ne razumem zašto bi uopšte klub koji igra LŠ prodavao u Januaru ključnog igrača , mislim nije da sad nešto izmišljam i Telegraf je to potvrdio 

prvo ko prvo i taj Bakajako i ovaj iz Atalante su komplikovani transferi a Vi bi ni manje ni više nego Veratija, pa mi jebanog Naingolana ne mož da dovedemo :D 

Spominjem Verrattija zato što se spominje mogućnost da će otići, Juventus se povezuje sa njim. Ako postoji mogućnost, treba probati, ako ne sad, onda na leto, to je sve.

ma kakav crni Juventus pa oni su najveći oportunisti u svetu fudbala, pogledaj njihove transfere i biće ti sve jasno, oni jedino da prodaju Dibalu ili nekog drugog igrača ali i tad bi imali problem pošto ne mogu da mu ponude veliku platu, druga stvar, verovatno bi u tom slučaju išli po neko drugo krilo, zašto bi jurili Veratija pored Pjanića, stvarno nema logike

Iz Italije jedino da stvarno uleti taj novac Kineza preko Intera ili Milana ali i to je malo verovatno

a majstor ima ugovor do 2021 čini mi se, tako da on i kad odlazi to će verovatno biti Real, Bajern, Barsa, na ostrvu bi ponovo Siti i Junajted mogli da daju više nego mi

evo ovog lika smo skautirali letos, sad se nešto ne pominje ali to je taj DLP, no to sam video samo u dva pasosa 

http://youtu.be/26OAOGLIghA

Jesu škrti u Juventusu, ali su zato sebi dozvolili da odreše kesu za Higuaina, što mi je bilo šokantno i engimatično, tako me ne bi iznenadilo da krenu i po Verrattija eventualno, još čitam da je njemu to omiljeni klub u Italiji. Uz to, Pjanić i Verratti mi baš i nisu isti tip igrača.

Što se tiče kvalitetnih transfera, ljudi malo ne obraćaju pažnju na Ligue 1

Nice i Monaco u samom vrhu, puno talentiranih igrača, pogotovo Monaco, ima materijala dosta, u obrani i vezi najviše. 

Od ostalih ekipa gdje se može kvalitetno kupovati (ljeto ili zima)

Benfica isto ima talentiranu generaciju sada, Sanchesa su prodali, materijala ima dosta

Milan sa Donnarumom, Romagnolijem, Susom i Locatellijem

Tottenham isto sa Kaneom, Allijem (nedostupno za Chelsea)

Dortmund također pun kvalitetnih igrača

Ligue 1 je puna kvalitetnih igraca. Sama cinjenica kakve smo mi igrace svojevremeno dovodili odatle, 99% tih igraca su bili skoro pa nosioci ovog kluba. Cak i u manjim klubovima ima pregrst dobrih igraca. Primjera radi, Mahrez i Kante su igrali ne tako davno u Le Havreu i Caenu. 

Mikel je otišao bez odštete ?

Ne možemo mi dovest najveće ribe u akvariju,ali zato mislim da imamo prednost ispred Liverpoola,Arsenala i Tottenhama. A kad se vratimo u elitno Europsko društvo i ispred Citya i Uniteda.

Prrednost na trzistu nad Junajtedom nismo nikada niti cemo u skorije vreme imati. Jedino da oni zaredjaju godine bez LS.
Oni su globalni brend, slavan i veliki klub, veci od Celsija, mogu na ime da dovode igrace a to je nesto sa cime Celsi jos uvek ne moze da se meri. A i imaju vece prihode pa i mogu vise da potrose.
Sto se Sitija tice oni imaju novca ko blata, time nadoknadnuju manjak slavnog imena, i oni takodje mogu da ponude vise od Celsija i nemaju problem sa tim.

Kante je jedini igrač koga je Čelzi uzeo ispred Junajteda, gotovo svaka meta koju smo jurlili mi i klubovi iz Mančestera je završila u Mančesteru

ADM ponudjen prvo nama, Murinjo ga želeo, klub nije bio voljan tolko da plati, ode u Junajted, Falkao ponudjen prvo nama, ista priča

Šou, prva meta Murinja, oduvao nas Junajted sa platom

Stouns poznata priča

Sterling mi bili voljni da damo do 40, dodje Siti da 10m više, o plati da ne pričamo

Pogba, Murinjova najveća želja, oboren transfer rekord, čak izbačen Real iz trke

od poslednjih, evo ovaj mali Švedja iz Benfike ako završi u Junajted, isto ga Čelzi skautirao, na kraju ga izduvali

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.