Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ima 20 godina, teško da se dovodi da unaprijedi ekipu, možda se dovodi kao još jedna naša čuvena posudba

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ima 20 godina, teško da se dovodi da unaprijedi ekipu, možda se dovodi kao još jedna naša čuvena posudba

Ne vidim onda potrebu za ovakvim transferom. Imamo mi mladih igraca trenutno u ekipi, kao i na posudbama. Ili nam treba neko da nas isntantno unaprijedi ili nemoj ni dovoditi. Radije bih dao priliku Chalobahu i drugima.

Pratite malo pa onda sudite, mali je zvijer. Za 5-6 godine jedan od najboljih na svojoj poziciji. Ima apsolutno sve , bas kao Yaya iz najboljih dana.
Pratim talijansku ligu i bas je nevjerojatno vidjet da on tako mlad nosi tu jednu atalantu , koja ove godine igra jako dobar nogomet.
Recimo za onog bakayoka iz monaca sto se spominje je izmislio nogomet. Ako ga Conte želi već koristiti bio bi odličan ta rotaciju, a da negovorim koliko tek može napredovati.

Dobar dan Plavci,evo da se i ja uključim.

Pratim ovaj portal kao i strane,no evo slučajno vidim da ima forum pa da se i ja uključim.

Najzanimljivije rasprave su u vezi transfera naravno,tu ću najviše djelovati.

Kessie dobar za rotaciju,nadogradnja na Chalobaha,ali tu imamo i mog idola Pašalića za kojeg se nadam da će osvojit ligu prvaka sa najdražim klubom.

Moja tiha patnja za ovaj prijelazni rok je Alexis Sanchez,bilo je govora o tome,nadam se da će se i ostvariti.

Što se tiće stopera tu nebih dovodio nekog mladog jer nam treba vrhunski svjetski igrač koji može odmah uskočiti i osnažiti ekipu.Moj pick nakon Bonuccia je Boateng.

To je za sad to od mene.

Uzmimo realno,pravih pouzdanih stopera u današnje vrijeme je teško naći.

Thiago Silva i Kompany su već odigrali svoje,Chiellini neće iz Juventusa,Boatenga treba suhim zlatom platiti,napravili smo izvanredan posao sa Luizom što smo ga doveli,a od ostalih stopera koji mogu igrati na najvišoj razini,a da su dostupni ostaje Godin te možda malo podcjenjeni Tottenhamov dvojac Alderweireld i Vertonghen.

Najbolji stoperski dvojac u ligi,po mom mišljenju,a ako išta pratim to je Engleska Premier liga.

Ne slazem se da nam treba iskusan stoper, ostalo sve u redu.

Imas tu iskusne igrace, Cahill, Luiz i vala sada i Azpi. Na klupi Zouma i treba jos jedan, moze i mladji sto da ne, ala Gimenez ili neko takav koji btw. je na klupi Atletica kojem je uzeo nekom debilnom odlukom Savic :D

Nisam za ovog kessija, kao prvo ruzan je, a kao drugo ici ce na posudbu ako dode. Mislim da imamo vlastitih talenata i da kroz nasu akademiju trebamo proizvoditi talente jer smo puno ulozili u nju. Sto se tice naingolana lik je ruzan i iskreno nije mi neki veliki upgread u odnosu na Matica tako da ne bih ni to. Doveo bih jednog stopera umjesto cahilla, tu sigurno mozemo napredovat, i mozda nekog umjesto mosesa/alonsa za rotaciju.. I naravno uvijek sam za nekog wc winga da imamo vrhunski trojac naprijed, iako pedro igra sve bolje proda bih williana i doveo nekog wc i rotirao

Istini za volju,na poziciji stopera imamo kvantitetu,a kvaliteta bi mogla biti bolja. Ivanovića otpisati,Terry nek odsluži još ovu godinu,ostaje nam sadašnja početna trojka i Zouma i Christensen.

Umijesto Cahilla se može dovesti pravi stoper,opet spominjem,šteta što to neće biti Bonucci.

Van Dijk je nedavno potpisao novi,dugi ugovor,te on neće nikuda.Ako će se tu dovoditi igrač nek onda bude osjetno bolji od Cahilla,jer igrača imamo,treba nam kvaliteta.

Za Alonsa sam od prvog dana bio skeptičan jer sam ga gledao u Fiorentini i ni tamo mi se nije svidio,no on igra čak i bolje nego što sam mislio,no svejedno najslabija karika u prvoj postavi.Ako tu ima povoljnih rješenja tipa Bernat,Hector ili Rodriguez čiji je Wolfsburg katastrofa ove sezone moglo bi se i tu investirati.Razmisliti i o Liechsteineru jer Moses je jedina opcija na Wing backu.

• Autor

Meni nije jasno zasto se ne spominje Laporte iz Bilbaa, vrhunski talenat, samo 22 godine.

Zato što je imao tešku povredu i poslije nje nije ni na 70% stare forme. 
Inače je bio u TOP3 mlada štopera Europe..

Istini za volju,na poziciji stopera imamo kvantitetu,a kvaliteta bi mogla biti bolja. Ivanovića otpisati,Terry nek odsluži još ovu godinu,ostaje nam sadašnja početna trojka i Zouma i Christensen.

Umijesto Cahilla se može dovesti pravi stoper,opet spominjem,šteta što to neće biti Bonucci.

Van Dijk je nedavno potpisao novi,dugi ugovor,te on neće nikuda.Ako će se tu dovoditi igrač nek onda bude osjetno bolji od Cahilla,jer igrača imamo,treba nam kvaliteta.

Za Alonsa sam od prvog dana bio skeptičan jer sam ga gledao u Fiorentini i ni tamo mi se nije svidio,no on igra čak i bolje nego što sam mislio,no svejedno najslabija karika u prvoj postavi.Ako tu ima povoljnih rješenja tipa Bernat,Hector ili Rodriguez čiji je Wolfsburg katastrofa ove sezone moglo bi se i tu investirati.Razmisliti i o Liechsteineru jer Moses je jedina opcija na Wing backu.

pa gdje baš nick uze od Maria Pašalića

Navodno Conte hoće Llorentea kao zamjenu za Costu.

Nebih pisao glasine,jer od njih 50 jedna je točna,ali Llorente je nešto u intervjuu spominjao Chelsea i Contea,pa je zbog toga moguće.

Ako ne vjeruje Batshuayiu,odobravam ovaj potez jer Llorente je iskusan napadač,kao stvoren za Premier ligu,u očajnom Swanseu ima dobre brojke što pokazuje da mu nije teško palo privikavanje na ligu,mislim da je kao stvoren za back-up centarfora. 

Samo je problem što sumnjam da bi Swansea u borbi za ostanak dala svog najboljeg igrača jeftino.

Iako bih ja neopisivo htio da tu ofanzivnu trojku pojačamo sa Alexisom Sanchezom.

Iz ostalih glasina spominje se Toni Kroos i neki mladić iz Serie B

Eh što bi volio Kroosa,više volim jednog pravog,svjetskog igrača tipa Kroos,nego 3 upotrebljiva,tipa Ramires,Mikel i Van Ginkel.

Još kad lovimo tog središnjeg veznog i kad smo Oscara za te novce prodali,ovo je ekspresno pojačanje. A navodno Kroos nebi imao ništa protiv da dođe.

Real Madrid's World Cup winning midfielder posted photos from the capital on Instagram and has previously expressed a desire to join Chelsea.............

But a move to Stamford Bridge could be a possibility, with Kroos previously expressing an interest in joining the club before ultimately choosing Real Madrid.

In 2014, he told Die Welt that Chelsea were one of the biggest clubs in the world and the only English side he would consider moving to.

He said: "[Real] Madrid, Bayern [Munich], Barcelona and Chelsea are the four biggest clubs at the moment, so I would only have swapped one for another."

Ako je Ljorente Conteova želja, bolje da mu ne dovode igrače koje traži. Čuj Ljorente, još jedan napadač kog bismo doveli 5 godina nakon što je trebalo.

Kakav crni llorente..reko sam ja davnih dana da je Conte cudak sto se transfera tice.
A ovo sto se vrhunskog stopera tiče, ja sam nekako više da se dovede neki igrač koji je mladi a postat će world class.
Za mene je luiz u trenutnoj formi jedan od jačih stopera u ligi .Kad pogledam obrane citya , uniteda , liverpoola , arsenala mi smo prejaki obrambeno.
Nadam se da ce i zouma doc u svoju formu jer mislim da je vrhunski talenat

Što kažete na Vidala? Bez sumnje odličan igrač, ali nisam baš siguran da nam je potreban tip takav igrača, po meni nama je potreban kreativan igrač sposoban iznjet loptu i kreirat napade iz pozadine tj. upgradani (u smislu defanzive i trke) Fabregas, dok mi je VIdal uvijek bio asocijacija za tipičnog defanzivnog veznog, ponajprje životinja jaka u obrani. Doduše nisam ga previše gledao, možda sam u krivu...

Llorente dao 2-3 gola protiv Palacea i to je to od njega neće se više javiti, nije on nikakva opcija. Vidal, Kroos, Sanchez, Veratti sve su to nerealne(teško ostvarive) mete pogotovo za januar...

Negdje sam pročitao da smo zainteresovani za Chicharita.

Što kažete na Vidala? Bez sumnje odličan igrač, ali nisam baš siguran da nam je potreban tip takav igrača, po meni nama je potreban kreativan igrač sposoban iznjet loptu i kreirat napade iz pozadine tj. upgradani (u smislu defanzive i trke) Fabregas, dok mi je VIdal uvijek bio asocijacija za tipičnog defanzivnog veznog, ponajprje životinja jaka u obrani. Doduše nisam ga previše gledao, možda sam u krivu...

Voli piti alkohol i nije poznat po disciplini, dobar igrač, ali problematičan karakter. 

Kažete vi Conte i transferi hahaha. Jel vi shvaćate da je uprava Juventusa radila sve umjesto njega i da čovjek blage veze o transferima nema, ko trener je koliko toliko dobar........Uprava je ta koja je npr. Vidala njemu dovela kao najboljeg igrača Bundeslige za 11 milijuna eura ili Pogbu zabadava, dok su njemu pojačanja nekakvi Nainggolani i ostali panjevi na koje se normalan čovjek grozi. 

Evo npr. Curtois ode nekamo i meni je recimo Kasper Schmeichel logična kupnja, Conte bi doveo drugog golmana Juventusa koji je 10 puta lošiji.....Bolje da ne kupuje na zimu ako misli dovoditi tko zna kakve igrače. Llorente je druga klasa igrača, prosječan igrač. 

Ako cemo vec tako gledat moze se rec da je Conte od Vidala i Pogbe napravio top igrače.
Ako ce nama uprava za sitniš dovest nekog a Conte napravit od njega igracinu odma potpisujem

Navodno nudimo 60 miliona funti za Van Dijka !!

U ovo ne vjerujem ni 2%,ali čisto zbog tih 2% molim se da će netko imat razuma u klubu.

Za Costu je valjda stigla ponuda od 80 milijuna funti iz Kine.

Conte potvrdio da će u slućaju odlaska biti velik udarac na šanse za titulu.

Kakav Costa i Kina ne treba biti smješan, to je igrač koji se neće prodati kinezima i tako zaboraviti na ozbiljan fudbal, igraš za lidera PL prvi si strijelac lige i sad ćeš ti ići u Kinu. Znate koliko njega boli kurac da se jurca sa kinezima za ne znam koje pare, to je opcija za igrače na zalasku karijere i Paulinha i slične.

Bajo moj kad ti nude pola miliona funti sedmično, dakle 26 miliona godišnje, moraš ipak razmisliti da li prihvatiti ponudu. Posebno što je i Costa kao većina brazilskih fudbalera odrastao u siromaštvu pa i dan danas pomažu svoje velike porodice i naselja... S ovim parama bi osigurao sve do desetog koljena.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.