Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma koja trka, nema tu trke kad ljudi izvale 50 miliona. Mislim, dobar je Van Dijk stvarno ali ne treba ulaziti u to ako ce se krenuti sa pocetne cifre od 50 mil

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Cista glupost je natjecati se sa nekim klubom oko igraca, prosle godine smo se natezali sa Stonsom i na kraju je otisao u drugi klub koji ga je preplatio, vala nisu se ni usrecili sa njim, osim talenta nema nista, trenutno Luiz igra bolje bar dva puta bolje.

Ja recimo ne bi ima ništa protiv da se da 50 miliona za Van Dijka, dobiješ stub odbrane i gotovog formiranog extra stopera za narednih 5+ godina jer mu je tek 25 godina. Takvo je tržište ako hoces da budeš konkurentan velika obeštećenja su neminovnost, evo United daje 50 miliona za Lindelofa stopera iz portugalske lige a Van Dijk jedan od najboljih štopera u PL. Koliko je Napoli tražio za Koulibalya, Juventus za Bonucia, Roma za Manolasa i Rudigera..

Nismo doveli Shawa, Clynea, Stonesa zbog toga što nismo htjeli učestvovati u jakim borbama za potpise tih igrača, nego smo gledali u pravcu Papya, Babe i sličnih.

I ja sam za dovodjenje dobrog igraca po svaku cijenu. Medjutim, mene dusa boli kad vidim da na nekim mjestima mi imamo nasih igraca koji itekako obecavaju, samo da im se prilika da da oni to i pokazu. 

Nije to nikakvo zalijetanje u pitanju je jedan od najboljih štopera lige ne talenat ne potencijal nego gotov štoper, ako se mi nećemo "zaletiti" uvijek ima ko hoće, u našu odbranu se mora uložiti i to mnogo, Terry odlazi, Cahill isto je odigrao svoje najbolje sezone, Ivanović potrošen, Zouma nakon teške povrede i za igrače poput Van Dijka ne treba da pitamo koliko košta. Evo ti primjer Citya koliko su uložili u štopere Mangala, Otamendi, Stones pa evo vjerovatno i Van Dijk sve papreno plaćeni štoperi uglavnom promašaji to da ali su tada bili na cijeni i ovi su to platili, United skupo platio Baillya mlad igrač "mačak u vreći" ali opravdao uloženo sada kupuju Lindelofa za 50 miliona, takvo je stanje više se ne gleda ko koliko vrijedi i da li je srazmjeran kvalitet i cijena. Došlo vrijeme da Oscar koji nije sastavio dvije dobre utakmice dvije sezone ide za 60 miliona nema veze gdje ide, da Real traži 75 miliona za Jamesa njihovu rezervu..
Nemamo mi toliko love da krenemo u trku za Van Dijka koja ce poceti sa 50 miliona a zavrsiti sa 70-80. Nema fiksne cijene, ako uleti City jebani smo a i sada svi znaju da imamo taj kes od prodaje Oscara (abd molim Boga da se to samo ozvanici). Da je do nekih 40 milja pa ajde dalo bi se to podnijeti kao investicija za buducnost al vako je previse.

Inace citam kako Rodriguez zeli doci u Chelsea, a nasi se povlace iz te price jer smatraju da ne vrijedi oko 65 mil koliko Real trazi. Mozda je taktika da spustimo cijenu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ne treba škrtarit, danas je takvo tržište da ispod 50M teško možeš dobit kvalitetnog i već izgrađenog igrača, tako da za igrača poput Van Dijka se isplati pljunit pare. A ako mislimo da će City imat više novaca i da će ga u konačnici oni dobit, to ne znači da se trebamo povuć i niti pokušat uključit se u tu priču, u najgorem slučaju povisit ćemo Cityu cijenu, pa opet dobro :)

I ne treba to povezivat s pričom oko Stonesa, gdje smo se kao natezali i na kraju pojeli govno. Razlog slučaj Stones isključivo u tome što nismo imali plan b i što si je posebni umislio da koga god on zamisli da želi ova druga strana ga ne smije odbit... A ovaj put, nadam se, Conte i uprava imaju nekoliko mogućih imena, pa ako ne uspijemo s igračem a, onda idemo na igrača b, pa na c itd. što nije bio slučaj tada već je Stones bio jedina opcija...

Ma jebem ja nas ako ne zelimo izvalit kes za igraca kakav je Van Dijk. Jebem ja nase transfere. Hajmo mi za 30 milki dovest boga oca.

Jedna losa stvar je sto necemo u tu trku, a druga i jos gora je sto ce ga City uzet. A ja prelose vijesti...

Vi pricate kao da se Van Dijk slikao s dresom citya u rukama. Neki dan se pisalo da ga mi zelimo, sad city, sutra ce Liverpool, do ljeta ce bit svakakvih pisanja. Ne vjerujem da ce ga prodati sad u januaru, isto tako ne vjerujem da nismo zainteresovani za njega.
Kroos proveo božić u Londonu što je naravno odmah potaklo špekulacije o njegovu dolasku... Naravno da nema od toga ništa, ali kakva bi to samo bila perverzija da dođe.
Ne znam sve mi to nesto labavo, nismo vise povezivani bas s nikim, bilo za rodrigueza nesto al menader mu izjavio da ostaje, tako da nista od toga.. Calhanoglu je navodno mozda u igri, sto mislite o njemu?

Ne znam vala ni ja, al po youtube Matic je za njega hibrid Essiena i Makelelea. Djeluje kao neko ko nema dovoljno dobre tehnike i igru sa loptom da unaprijedi ovu ekipu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.