17. decembar 2016.9 god. comment_264106 Defanzivni vezni. Medjutim krasi ga veoma dobra tehnika za igraca te pozicije ali i visine (184cm) . https://www.youtube.com/watch?v=CTkmPS5r-Fk Prijavi
17. decembar 2016.9 god. comment_264110 Pa bio bi sigurno upgrade za ekipu posebno u odnosu na Matica. Nevjerovatno je pokretkjiv za svoju visi i dobro barata loptom. Medjutim, vise bih volio da dovedemo kreativnijeg igraca u vezu, Verratti bi bio idealno rjesenje. Prijavi
17. decembar 2016.9 god. comment_264111 Ma ne znam, sto ce nam defanzivni vezni... ili nam daj kreativca ili nam daj box to box igraca, sto bi po meni bolje bilo... Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264115 Verrati, weigl, keita(leipzig), takvi nam igraci trebaju. Bakayoko ili Chalobah, slicni igraci. Bolje imati Chalobaha u ekipi, a dovesti nekog ko nam stvarno treba i koga nemamo trenutno u ekipi, a to su gore nabrojani igraci. Iz Monaka bi ja Sidibea ili Mendya doveo,eventualno Lemar. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264119 Monaco ima super ekipu ove sezone, Nice isto, svakako treba pogledati tamo koga dovesti, materijala ima Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264146 Što kažete na ponovne glasine o dolasku Rodrigueza? Ja nekako nisam za njega, ne radi cijene, nego ne vidim ga u ovoj formaciji. Ako je zamjerka i razlog zašto Fabregas ne igra manjak trke i defanzivne kvalitete onda ne vidim kako je ovaj u tome puno bolji... Jednino eventualno na desnoj strani umjesto Pedra/Willana samo ne znam je li ikad igrao takvu poziciju i kako bi se snašao? On je po meni ponajprije 10-tka, a nama treba igrač tipa Modrić koji je kreativac ali je opet i defanzivno dobar i trkački s jakim work ratom da igra u paru s Kanteom. Mislim da bi se tu Verratti sjajno snašao... Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264147 Ako ga Conte traži, onda sam itekako za njega jer Conte zna gdje će ga i kako koristiti. Naravno da je dobrodošao, mogao bi postati velika zvijezda našeg kluba rame uz rame s Hazardom. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264148 I ja sam za Rodrigurza svakako. Ako ne uspijemo dovesti Veratia, treba opet pokusati sa Naingolanom, slican tip igraca. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264150 On je meni precjenjen pedercic i jos kako ne igra u realu cilo se vrime tetovira postat ce ka rađa Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264153 Ako ce doc za 25-30 miliona da, sve vise od toga je bacanje novca. U Realu svakako nije prva opcija, a nije vala ni jedini dostupan na trzistu, tako da nas nemaju cime ucjenjivati. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264155 On je ime i za 25 miliona nece doc ni na posudbu. Toliko nas je ispao anonimac alonso. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264156 To bi bio vrlo čudan transfer, ne vidim u ovom sistemu kako on nam može išta pomoći, ako upada umjesto williana, to nij njegova pozicija po meni. Međutim ako conte ga želi, ne sumnjam kako i zna što i kako s njim Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264157 Ne shvatam zasto bi ogromnu lovu davali za Jamesa, prosto ne vidim razlog za to, ove cifre koje se spominju 75 miliona i slično je ludost dati za igrača koji koji ne igra. Njemu treba sloboda u igri da bi došao do izražaja kod nas tu slobodu već ima Hazard, da li u našoj ekipi ima mjesta za još jednu "slobodnu ulogu" ja sumnjam. Prijavi
18. decembar 2016.9 god. comment_264158 Ma jebe mi se za ime, on vise sjedi na klupi tamo nego sto igra, a mi smo u pobjednickom nizu vec sa postojecom ekipom tako da ne trebamo sebi dozvoljavati nikakve ucjene. Hoces neces burazeru, kao sto rekoh ima i dosta drugih igraca koji dolaze u obzir. Mada ne bih bio nesto odusevljen tim transferom, nisam ljubitelj Rodriguezove igre.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264159 Ako postoji i najmanja sansa treba iz sve snage krenuti u kupovinu Aleksisa. Siguran sam da nece ostati u Arsenalu, bas se danas video koliko je se maksimalno trudio ali ne ide sa smesnim saigracima i glupim trenerom. Sto se Jamesa tice mislim da je igracina sto je pokazao u Portu i Monaku i u prvoj sezoni u Realu kod Ancelotija, a posle je ispao zbog svega i zbog promena trenera i sistema igre i svega, prosto nije bilo moguce istovremeno imati BBC napred i Krosa i Modrica u vezi a da ima mesta za njega. Ali svejedno nisam za kupovinu jer ce Real traziti ogromnu sumu tipa 70ak miliona sto je previse, ne zbog para jebe mi se ne placam ja nego prosto moze bolje da se kupuje za tako ogroman novac. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264160 Što se Jamesa tiče ponavljam se po stoti put,precijenjen igrač užasno. Skroz sam protiv njegovog dovođenja ali eto, vjerujemo Conteu.. Gledo sam malo ovaj vikend Rudigera, dečko je panjina teža. Je da je glumio na beku nešto ali brate mili duela jednog nije dobio. Čak mi se od svih tih silnih Rominih igrača koji se spominju u vezi sa nama najviše sviđa Manolas, imam osjećaj da bi on mogo i u Premiershipu bit dobar. Sad kad krene rok sve snage usmjerit na Verratija! Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264161 U romi samo valja Nainggollan i to je to. Bilo bi prelijepo kada bi doveli Alexisa, ako nista, Mahreza za nekih 25 miliona bi se moglo dovesti, i opet bi ojacali tu desnu stranu strasno. Na zimu naravno treba svim snagama na Van Dijka i mozda jos jednog stopera ako nam Zouma zakoci, jer ne izgleda dobro nikako poslije ove povrede, izgleda k'o amater. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264162 Zašto ne pokušati dovesti Alexisa ako ništa bar da malo nerviramo Arsenal :D Protv Citya čučnuo a pogled "sta ja ovdje radim i s kim igram". Grizmann, Alexis, Payet, Mahrez sve su to igrači koje bi mogli "napasti" za to formiranje udarnog tria sa Hazardom i Costom. Već u januaru krenuti po Van Dijka, bio bi vrh pojačanje, vidjeti kakva će biti situacija za kupovinu veznjaka. Uglavnom imamo dosta prostora za poboljšanje igračkog kadra a Conte zna šta mu treba, ne sumnjam u to. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264163 Moja prva zelja je Gricko, no opet mislim da bi nam stoper prvo dobrodosao, da se rijesimo Cahilla i da Ivanovica zauvijek zakucamo za tribine. Sent from my E6653 using Tapatalk Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264175 Conte: “We must be very pleased for the achievement we have reached now, but it is logical that I look with my club for a solution to arrive in a good position at the end of the season. I don’t know what will happen in January but in this situation it is important to talk with my club – we have a fantastic relationship – but I have my idea and I prefer to discuss this with the club.†Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264179 U romi samo valja Nainggollan i to je to. . De Rossi je za njega doktor nogometa. Ne mogu vjerovati da netko ima nešto za reći nešto loše o Jamesu............Zidane je genij od trenera i ne može sve igrače uklopiti niti svi mogu igrati u Realu, James je jednostavno višak. to što ne igra ne znači da je loš. Mi ovdje pričamo o igraču koji mene podsjeća na Kaku iz najboljih dana, koji je i više nego svestran, odličan atleta. Ne postoji igrač sa toliko godina koji je toliko dobar i toliko podcjenjen. Conte neće njega dovesti jer ne radi nikad dobre transfere, vjerojatnije u United ide. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264180 što se tiče jamesa, tu nešto opasno smrdi, čak mi se i čini da bi mogao doći kod nas, mediji su se raspisali i povezuju nas s njim, cifra navodno 75 milki... Ovo bi mogao biti flop tipa torres, ali ajd vjerujem conteu da ga može iskoristiti ako ga baš toliko želi.. Inače i čudno mi je to jer imam osjećaj da on nije profil igrača po conteovom ukusu, al ajd vidjet ćemo. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264181 De Rossi je za njega doktor nogometa. Ne mogu vjerovati da netko ima nešto za reći nešto loše o Jamesu............Zidane je genij od trenera i ne može sve igrače uklopiti niti svi mogu igrati u Realu, James je jednostavno višak. to što ne igra ne znači da je loš. Mi ovdje pričamo o igraču koji mene podsjeća na Kaku iz najboljih dana, koji je i više nego svestran, odličan atleta. Ne postoji igrač sa toliko godina koji je toliko dobar i toliko podcjenjen. Conte neće njega dovesti jer ne radi nikad dobre transfere, vjerojatnije u United ide. Prijavi
19. decembar 2016.9 god. comment_264182 Zato I sink I am a special one dovede Salaha I Cuadrada pa mu pomenuta dvojica ne igraju nikako. Isti je slucaj sa Felipeom Luisom I mnogim drugim igracima. Zato I sink I am a special one dovede Salaha I Cuadrada pa mu pomenuta dvojica ne igraju nikako. Isti je slucaj sa Felipeom Luisom I mnogim drugim igracima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.