6. januar 2017.9 god. comment_265002 Ne znam Igi odakle ti to, tj. koji su kriterijumi da bi se nečija titula tako opisala. Meni je nekako apsurd reći da je neko ligu poput PL ne samo PL nego bilo koju ligu osvojio ni kriv ni dužan, ipak je to 38 utakmica ne dvije. To "ni kriv ni dužan" se možda može tako opisati ako su npr. favoriti podbacili pa u tom smislu se tako opisati, ali ipak neki rad, trud, kvalitet stoji iza osvajanje te titule tako da sumnjam da se sve može svesti pod "ni kriv ni dužan". Pa me zanima ko je to po tebi posljednji "kriv" osvojio PL :D City 2014. Kriterijum je da nisi toliko dobar koliko su ostali jadni, to se vidi i po tome gde je sad Leicester. Čak i Junajtedove titule iz 2013. i 2011. bih opisao tako. Prijavi
6. januar 2017.9 god. comment_265003 A vala ove sezone ako uzmemo titulu, ne mozes je nikako svrstati u takav kos. Prijavi
6. januar 2017.9 god. comment_265004 Kako kad nam je glavni konkurent retardirani Liverpul HEHEEHHE Prijavi
6. januar 2017.9 god. comment_265013 Hipotetički, ako osvojimo titulu sa recimo 90 bodova, kao drugi završi Liverpool sa recimo 87, a City bude treći sa 80, ko je nama glavni konkurent? :P Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265037 Spominje se opcija da bi mogli Akea vratiti sa posudbe da bi igrao wing beka. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265039 Što se tiče ovih mladića iz Monaca..Sidibe je zvijer,gledo sam ga i stvarno igra odlično.Bakayokom nisam previše impresioniran ,čak mislim da bi vrlo lako mogo bit mačak u vreći ,nešto kao Kondogbia koji u Interu igra bijedno. Sumnjam da mi u zimskom roku dovodimo top pojačanje,to su bila druga vremena kad smo mi za Torresa u prvom mjesecu davali velike pare. Conte zasad kupuje pametno, ako on smatra da Batshuayiu treba više igre zašto nebi pošao na posudbu? ako je stvarno dobar pokazat će se, a ako se pokaže nismo idioti da ga se riješimo. A Llorente mi se nesviđa nikako,a ako ga Conte dovede za backupa i da zabija 2 gola u ovom drugom dijelu sezone to je u redu. Šteta je da Michy trune na klupi radi odličnog Coste,jeftini i stari Llorente moze trunut,ko ga jebe. Istina je da je Alonso prosječan igrač koji se u ovom sistemu uklapa i ovaj sistem sakriva njegove nedostatke . Ali sve dok on ne radi neke početničke greške i gluposti meni ne smeta,naravno treba dobrog backupa. Mislim da bi se on i Baba mogli borit za tu poziciju, i u rotaciji njih dvojice to bi moglo ispast dobro za nas. Za mene je veliki problem centralni vezni..realno Kante je jedan od najboljih zadnjih veznih na svijetu,ali jednostavno nije playmaker.Uz njega treba igrač koji zna proigrat ali da je opet dovoljno čvrst da pomaže u defanzivi. Matić je dobar u defanzivi ,a playmakerske sposobnosti mu se javljaju na dane,tu i tamo nešto proigra onda sljedeće dvije utakmice ništa. Cesc je vrhunski playmaker ali je mlohav ljudi moji nevjerojatno,duela u stanju dobit nije. Opet ponavljam Veratti je idealan igrač za nas,ali eto izgleda da nećemo lako do njega. Radja u Romi glumi čak nekog playmakera otkad nema Pjanica ali nije to to. Izvlači ga odličan šut i dobro ubacivanje iz drugog plana ,nama ipak treba nešto drugo. Bolje je možda da ovako izguramo ovu sezonu i da onda na ljeto krenemo po nekog ozbiljnog za tu poziciju. Moses je defanzivno loš,i to je činjenica. Teško je na toj poziciji naci igrača koji je u stanju bit konkurentan i naprijed i nazad. Opet se vraćam na Antonia iz west hama ,on mi se čini kao jako dobro rješenje za to desno krilo iako se više i ne spominjemo puno u vezi sa njim. I zaboravite Van DIjka,barem za ovu zimu.. On je sve sto taj Southampton ima i neće ga lako pustit usred sezone. Ni tu se netreba zaletit i dovest nekog poluigrača, može veliki Gary izgurat ovu sezonu. Luiz je zasad jako dobar , a Azpi je za mene i dalje jedan od najpodcjenjenih defanzivnih igrača u ligi. Jer ako se on ovako snalazi već godinama na pozicijama koje realno nisu njegove prirodne, on je kompletan defanzivni igrač. I za mene jedno od naših boljih pojačanja u zadnjih par godina, ako stavimo na stranu ove kapitalce (Hazard ,Costa) Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265043 ne bih imao ništa protiv Akea nek me neko podseti, igra li on levom nogom?? ako igra, onda bi nam to baš značilo Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265045 Ja ne bi imao ništa protiv povratka Akea sa posudbe, dečko blista ove sezone u Bournemouthu, igra hrabro i borbeno zna i iznijeti loptu, mislim da bi se on mogao uklopiti i u tu zadnju trojku i na mjestu lijevog wing beka. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265046 https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/817742863316451328 i ovo od danas što je king gore već pomenuo https://twitter.com/liam_twomey/status/817711179359518720 https://twitter.com/liam_twomey/status/817714104760532992 Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265047 Voleo bih da uspe, samo se pitam gde bi gq Konte koristio. Uglavnom igra na poziciji štopera u Bournemouthu, kada bi i kod nas tu igrao umesto koga bi igrao? Verovatno bi u tom slučaju zauzeo Azpilicuetinu poziciju, a onda bi Azpili prešao na desnog beka umesto Mosesa (ili dalekobilo levo). Sumnjam da bi na štoperu igrali i Azpili i Ake jer bi zaista tu falilo visine. Nisam ga pratio u Watfordu nešto prošle sezone, kada je igrao i na levom beku. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265048 Ne, nego na mesto Kejhila zato što je levak, zato sam i pitao da li igra levom nogom, onog Romanjolija je tražio upravo zbog toga(isto levak) da igra tog levog štopera a Alonso je doveden i kao backup za tu poziciju a ovo oko visine, jbg, tu se slažem samo što kod Azpija nije problem tolko visina, nisu ni svi štoperi preko 190, prosto čovek ne zna da igra glavom i to je to svakako bih Akea vratio zato što može i na DM da uskoči po potrebi samo što ja ne verujem da će on njega i koristiti, vidite da slabo rotira, kontam da će majstor sedeti na klupi tako da se ne treba mnogo opterećivati oko toga Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265049 Evo nema ga ni na klupi protiv Millwala, dal što ga odmara ili zbog opoziva, ne znam. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265050 ma Ake je Azpilkueta volume 2 u najavi, mnogo zahvalan igrač iako bi ga verujem mnogo prozvali ograničenim Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265051 Ja mislim da je njega u ovom sistemu najbolje koristiti na mjestu lijevog wing beka pa onda u zavisnosti od tipa protivnika nekad da upadne u tu zadnju trojku, nadam se da će Zouma sutra pokazati sigurnost jer bi sa Zoumom dobili i visinu i brzinu plus smatram da je Zouma naš najbolji defanzivac u igri 1 vs 1, ali naravno pitanje je u kakvom je on stanju. Tako da Akea bi najviše volio vidjeti na mjestu lijevog wing beka, jer takođe veliko je pitanje da li mi možemo dovesti boljeg igrača od Akea u januaru, Rodriguez je odličan igrač ali očigledno da on ne gleda prema Premiershipu. Iskreno naježim se od pomisli da Azpi igra wing beka.. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265052 Na desnom beku je Azpi predobar, samo ga nemoj lijevo :D Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265053 Ake je izuzetno dobar igrac, krase ga eksplozivnost i borbenost, takodje je i relativno brz i za niega sam oduvijek mislio da ce uspjeti i zaigrati kad-tad u prvom timu kod nas. Srdacno pozdravljam njegov povratak u klub. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265054 Totenhemu vrhunski leži isto 3-4-3, moguće da oni nastave sa tom formacijom a njihova zadnja linija Volker-Vertongen-Adervild-Daer-Rous je možda i bolja od naše to ti je jedan od dokaza da igrač ne mora biti klasa sve dok se uklapa u dati sistem, kod nas je sad problem taj što jedino Luiz zna sa loptom, on je od suštinske važnosti kod nas, dok kod Totenhema gotovo cela ta trojka Vertongen, posebno Adervild i Daer svi lagano mogu da igraju visoko i da iznesu loptu neću ni da zamišljam šta bi se desilo ako se Luiz kojim slučajem povredi Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265055 previše se spominje Llorente, ne vidim smisao tog transfera, mogao bi on bit solidan backup ali jednostavno nema potrebe za njim, imamo Michya, pa i Solankeu bi rađe dao šansu nego dovodio tridesetogodišnjaka koji nije ništa posebno... Nadam se da će u kupu Michy razvalit i zabit par komada i time zadobit povjerenje Contea i otklonit pomisli na dovođenje ovog čovjeka Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265056 Nije možda nego je sigurno Tottenhamova ta zadnja linija u formaciji 3-4-3 znači 3 štopera + 2 wing beka bolja od naše. Ta tri štopera sasvim solidna i znaju sa loptom, a Walker i Rose su im zlata vrijedni, dva odlična beka, brzi, eksplozivni, prodorni, za mene najbolji par bekova u ligi ubjedljivo. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265060 Lorente potpuno nepotreban, ne vidim smisao dovodjenja ga, komotno su mogli ostati Remy ili Pato koji nisu nista losiji. Prijavi
7. januar 2017.9 god. comment_265062 https://twitter.com/nizaarkinsella/status/817793759186485248 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.