Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Majku jebali, Kolasinac ode u Juve za dz, a oni po Hectora idu.. Nevjerovatno. Samo zato sto igra za Njemacku, a nikakav upgrade na Alonsa nije.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ja sam lično apsolutno protiv Antonia, uopšte ne dovodim u pitanje to da bi bio vrhunsko pojačanje jednostavno ne vidim logiku u tom transferu

prvo što bi izašlo papreno skupo, ne verujem ispod 30m funti, i šta onda dobijamo tim transferom, dva jaka igrača na istoj poziciji, gde to ima, samo kad igraš Master ligu na Pesu, 100 % bi jedan bio nezadovoljan što bi na kraju dovelo do odlaska jednog od njih, a Konte je inače poznat po rotacijama iz nedelje u nedelju

Antonio nije mlad, ima 26 godine, treba stvarno lud da bude ako dodje u klub na 50-50 %

na drugu stranu imamo Olu koji ima fantastične fizičkre predispozicije kakve godinama nisam video kod tih defanzivaca iz akademije, ako neće sa njim da radi onda ništa nismo napravilo, kad tad onda mora da dodje do nekog raskola koji će završiti sa otkazom Kontea

i treće možda i najvažnije što nam te pozicije nisu goruće, dolaskom Akea imamo neku širinu, plus Pedra za koga sam siguran da može odgovoriti na postavljene zadatke

prioritet mora biti CM i to baš specifican tip igrača i do skora se i pisalo o tome a sad ništa 

Pa Kolasinac je od Alonsa jaci u apsolutno svakom segmentu izuzev tehnike. Brzi, jaci, cak iako je nizi ima bolju igru glavom, takticki obucen u Njemackoj, igrao na vise pozicija i mladji je.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Trea nam vezni igrac koji zna da zabije iz drugog plana, koji je dobar s loptom i iznosenju iste pod pritiskom i pressingom, a isto tako je vrlo dobar u defanzivi. ma ko je uopste takvih karakteristika dostupan? jao da smo samo pogbu doveli nekim cudima

ili da nas skauting dovede neki kvalitet a da nije tako veliko ime

Žao Mutinjo bi po mom mišljenju bio dobro kratkoročno rešenje, ne znam zašto se sa njim ne povezujemo

dao bi nam instant kvalitet i poguranac ka tituli što se i traži a ne bi dugoročno izbacio nikog iz tima 

Lik  je blijeda kopija Fabregasa. Ne bi nam nista novo ponudio, u trku je slab, u duelu takodje. Nije los igrac ali osim kvantiteta, ne vidim kako bi kvalitet ekipe podigao.

Pa dobar je on, ali nama treba neko mnogo bolji. Naravno govorim u smislu da ofanzivno napredujemo a da ne trpi toliko defanziva. Nazalost takvih igraca nema mnogo, barem ne onih koji su dostupni. Po meni kad bi doveli jednog takvog igraca, mi bi instant napredovali barem 20%. 

Zbog nedostatka takvih igraca, mnogi treneri mijenjaju "prirodne" pozicije svojim igracima, pa su u ne tako davnoj proslosti, malo se ko vjerovatno sjeca, jedan Svajstajger koji je igrao krilo vracen u vezu, ili Ze Roberto koji je u 35-oj godini tek otrkio svoju pravu poziciju vracanjem u vezu sa krila. Isto tako Dembele iz Totenhema je skoro citavu karijeru igrao na pozicjiji desnog krila. 

To je jedna od kljucnih figura svakog tima, i blagoslovljene su ekipe koje imaju takve igrace. Pa jedan Carick sa 35 godina u guzici je i dan danas alfa i omega ovog Uniteda, samo sto to mnogi ne vide jer gledaju ugrubo samo statistiku. ( ne mislim chiba na tebe :) )

Po meni trenutno nema boljeg igraca na toj poziciji od Modrica. 

Weigl iz Dortmunda je prilican talent, prica mi jedan drug sto prati Bundesku, a i koliko sam uspio sam gledati BVB ove godine ostavio je prilican utisak na mene.

Vidjecemo, nasi opet gledaju neke lijeve igrace.. Pa nema hljeba u jebanom Llorenteu, bez obzira sto je back-up, dosta je tih takvih igraca. Prodefilirali su nam kroz klub Demba Ba, Eto, Drogba onu jednu sezonu kad se vratio, zatim Remy, pa Michy.. Znam da igramo formaciju sa jednim napadacem, al hajmo malo vjerovati i u druge momke, pa ne daj Boze evo Amazonac se povrijedi ili dobije suspenziju u kljucno doba, sta onda? Hocel Llorente nosit ekipu? Ustvari, hoce li iko moci uskociti, a prethodno presjedio doslovno pola godine na klupi i od takmicarskih utakmica ima smijesne minute sa development squad. Hoce al u qrcu.. Jednostavno ne postoji nikakva strategija u klubu kako se ponasati na trzistu, kako razvijati igrace, da li kombinovati jednu svjetsku klasu sa veteranom i jednim mladim spicem, koliko minuta im raspodijeliti, koga slati na posudbu, u kojem trenutku i u koji klub, koliko potrositi na back-up napadaca... 

Ma apsolutno nista.

Fali nama ta povezanost uprave i struke, imali smo stvarno neke vrhunske transfere, ali mnogo losih. Sto kaze jedan jaran, ne mozes ni manageru vjerovati 100%, da je tako Scolari bi onomad zamijenio Drogbu Adrianom ili Mourinho bi doveo raspalog Rooneya na veliki ugovor i slicno. Najljepse je kad ubodes sa igracem tipa Azpilicueta, Ivanovic, Moses.. Nadam se da ce i iz akademije izici neki prvotimac majku mu jebem, pa vrijeme je vec.

Problem je pre svega bio u startu taj što smo uzeli trenera koji je ima obaveze na EP, tu nema greške, na to je dosta vremena otišlo, nama je brat bratu ruku na srce plan bio da igramo tu famoznu 4-2-4 formaciju pa se radilo u skladu sa tim :D

Onda nas analno devastiraju Arsenal i Liverpul pa se to napusti :D  pa ni to nije bilo dovoljno nego vežemo 13 pobede i odjednom postanemo umesto kandidati za top4 favoriti za titulu :D

sa jedne strane, sve to stoji da nema nekog plana ali ne mogu da kažem sad da je loša osobina ta što je klub fleksibilan 

iako bih lično u svakom trenutku potpisao to da se rizikuje sa nekim klincima pa makar nas to koštalo i titule

prosto znaš da bi neko drugi, recimo Arsenal ili Totenhem kod kojih je baš jasno izražen odredjenji pravac kretanja samo nastavio jednom pravom linijom

Ma dobro je imati tu ludost, nikad ne znas na cemu si s ovim klubom.. Evo ni Mikel, jedina konstanta u ovome svemu, nije prezivio zimu. :D

Po meni logicno je da jurisamo sada na igrace tipa Sanchez, Van Dijk, Veratti, pogotovo ako dodjemo do titule, vec sada treba pokusavati. Ako ne, dovesti nekoga gdje nam fali sirine i pokusati odrzati prednost do kraja. Titula bi bila ogromna, nemam rijeci da opisem koliki bi znacaj bio vratiti trofej nakon prosle sezone. A iskreno, pozelio sam se i FA kupa, nismo ga klepili vala odavno. Siguran sam da ce sljedece sezone Mourinho i Guardiola zadati strasan tempo, uvjeren sam u to. A mi ako je uzmemo sada necemo biti pod velikim pritiskom, moci cemo se malo posvetiti i Ligi Sampiona ponovo. Plus kao sto rekoh otvorila bi se prilika za neke jake transfere.. Velikih je nekoliko mjeseci pred nama. :D

fazon je u tome što mi nismo razmeženi, siguran sam da se ovo pitanje ne bi ni postavljalo da je Konte malo bolje odradio te izmene, eto to je ta tanka linija, nijansa 

lupam, da je Miči umesto 15 sekundi, dobijao po 20-25 minuta, da je Loftus dobio koji minut više ćutao bih sad

niko ne može da me ubedi da sve ovo nije bilo moguće ostvariti i uz koju izmenu ranije/više

no ljudi smo a ljudi nisu savršeni a Konte je i pored toga uradio posao ne za ocenu 10 nego za 11, čovek je vodio računa o detaljima da je to nešto neverovatno, praksa u top klubovima jeste da se spremi kakav video i to pusti osoblju kluba na božićnom ručku a on je toliki značaj dao tome da ceo tim, ceo klub digne iz pepela da je majstor lično otišo i jeo zajedno sa recepcionarima, redarima, čistačicama i ostalim zaposlenima, rekoše da je to jedino veliki Karlo uradio pre njega

organizovao je i kao neke lagane večere na koje je vodio ceo tim kako bi digo atmosferu, setite se samo tekstova Nila Eštona o tome kako Azar prvi trči kući sa treninga a sad Pedro otkriva  kako su druženja pod palicom Kontea zbližila ekipu kao nikad do sada

a  ljudi se pitaju kako odjednom ceo tim igra kao jedan, zato je Konte veliki, zato što je doneo nešto što novac ne može da kupi a to je da ponovo dišemo ko jedan što je i sam u više navrata naglasio, kad izgubimo, gubimo svi a kad pobedjujemo to nije samo pobeda igrača nego i svih koji rade u Čelziju, pa čovek je svakom zaposlenom u trening centru napisao posebno poruku i zahvalio se na trudu 

ako uzmemo titulu na kraju biće to veliki uspeh, ali titula je samo slovo na papiru, to što se ceo klub oporavio pod Konteom nakon onog fijaska sa Murinjom je zapravo udarilo temelje za neku svetliju budučnost, bar se ja tome nadam

No Payet! Na pozicijama koje može igrati Payet u formaciji 3-4-3/3-4-2-1 imamo nedodirljivog Hazarda a na drugoj strani Pedra koji je u trenutnoj formi usuđujem se reći bolji od Payeta

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.