19. decembar 2016.9 god. comment_264184 Koliko fudbalski treba biti nepismen da kazes da je De Rosi doktor za Naingolana... Dva potpuno razlicita igraca na potpuno razlicitim pozicijama. Kao da se kaze na primer Buskets bolji od Vidala . Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264187 Radja bog i batina u Romi, on pa 10 mjesta prazno, pa Dzeko xD Cuj De Rossi, kad si pogledao decko zadnji put Romu ili njihovu ligu uopste... vidi se da nisi Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264188 Daj ne zajebavajte, kakav mrtvi Nainggolan, taj belgijski cigan se vucarao po posudbama cijelu karijeru i vi meni kažete da je on u Romi netko i nešto????????? Bezvezan igrač Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264190 Kazem i odgovorno tvrdim da je Radja trenutno najbolji igrac Rome.. a ja licno bih takvog ratnika volio u svojoj ekipi To da li je bezvezan igrac ili nije, to je ukus :D Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264193 Naingolan je trenutno najbolji igrac Rome. Inace De Rossi u najboljim godinama je zaista bio klasa za pomenutog. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264208 De rossi? Sada ? U ovim godinama ? Haha ma dajte.. Nainngolan je dobar igrac ali ja se jos uvijek nadam Verratiju. James kao Kaka? Sto je taj decko dosad napravio u svojoj karijeri ? I gdje bi ga vi stavili kad bi ve dosao ? Na krilnom napadacu apsolutno ne, ako willian carini loptu sto bi tek ovaj radio..a u vezi , Matic je jaci defanzivac , a budimo realni Cesc je trenutno (kad se uzme u obzir iskustvo, i to da zna Premiership u dušu) bolji playmaker od njega.tako da, mislim da nije realno dat tolike pare.. Sto se Contea tice on je uvijek imo cudne transfere sto je je ,ali treba uzet u obzir da je vodio klubove koji nisu davali neka velika sredstva za dovodenja.Juveu je u Conteovo doba bilo zao za bilo koga pare dat..A vidjet cemo , opravdao je sve za sad i zasluzio da mu se daju koliko toliko otvorene ruke za zimski rok Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264211 može se pokušati s njim na krilu ali isto tako i promjena u 3-5-2 gdje bi bilo mjesta za njega u vezi Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264212 Tesko je ocekivati da bi ovakav Chelsea mjenjao formaciju sad u 352 cisto radi Jamesa. Ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja drasticno, samo nadograđuje Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264213 Slažem se, nisam ni ja za njegov dolazak, pogotovo ne za 75mil ako je istina, ali vjerujem Conteu i mislim da bi bio sigurno upgrade u odnosu na williana/pedra bez obzira u kojoj formaciji igrali Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264214 E da je nama sada Salah , napravio bi Conte od njega avion Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264219 RUMOUR: Chelsea ready to make bit for Vidal. Goal prenosi. Spominje se 50m ponuda.. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264220 RUMOUR: Chelsea ready to make bit for Vidal. Goal prenosi. Spominje se 50m ponuda.. Nisi pročitao da se ovo odnosi na ljetni prelazni rok. Al sve u svemu treba bit pjan ili budala pa platiti 50 miliona za 30-godišnjaka. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264223 Sad ce da dodje Champiom da kaze da je Humels bolji od Vidala :D Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264224 Naravno da ima boljih igraca i boljih transfera koji se mogu pokusat napravit, ali ja bih ovaj podrzao bez dileme jer volim ovakve igrace, koji na kraju svake utakmice pljuju krv, sto u prevodu znaci da su veliki ratnici, a sem toga Vidal moze pruziti jos 3-4 sezone na vrhunskom(trenutnom) nivou bez problema. Mada ne vidim razlog da ga Bayern pusti... Al ne vidim ni razlog njegovog dovodjenja, sem mozda promjene formacije, jer zadnjih dana s kim god da se povezujemo, barem po meni se ne uklapa u to. Mi jednostavno na ovoj poziciji koju trenutno igra Matic nemamo bas sjajne opcije. Barem sto se tice zvucnih i provjerenih imena. Spominje se Verrati sto je naravno odlicna opcija, ali pored njega ko je jos "dostupan". Za top pojacanje cemo morat bit spremni izdvojiti minimalno 70tak miliona, jebiga cifre su otisle u kurac. Ja bih licno volio vidjet Kroosa u paru s Kanteom, al kurcina... Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264225 Nainngolan definitivno, ako vec nemoze Verrati. Podcjenjuju ljudi Radju, odnosno gledaju ga iskljucivo ko sjekiru ,defanzivnog veznog. On je igrač koje može dat puno i prema naprijed. U Cagliariju je bio sve ,apsolutno sve u veznom redu je on radio godinama. Naravno da je otad napredovo , ove sezone u Romi otkad nema Pjanića dosta se uključuje naprijed i bitan je u napadačkim akcijama pa sad.. Ali evo zadnjih dana samo je o Jamesu priča. Meni sve to miriše na veliki veliki promašaj ako dođe,nadam se da griješim Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264226 Ma meni je Radja igrac iskljucivo za defanzivnog veznog i tu ce pruziti svoje najbolje. To sto Spalleti izvodi s njim za mene nema nikakve logike... Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264227 Mene interesuje zašto više niko ne spominje Thorgana Hazarda, jer imamo još samo 10 dana da ga dovedemo za 15 miliona... Očiglednom se on Conteu ne dopada. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264228 Procitah danas da je menadzer od Jamesa Rodrigueza menadzer i od Josea Mourinha, pa ako Manchester Utd bude zainteresovan postoji mogucnost da ode tamo. Ja sam misljenja da nam treba veznjak umjesto Matica, ali veznjak tipa Verati ili Naingolan. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264229 SCUM je dogovorio transfer nekog stopera iz Benfice za 50 miliona eura, ako pored toga imaju još 75m funti da potroše u ovom prelaznom roku onda nek i njega dovedu i nek ide fudbal u kurac. Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264232 A o njemu svi živi pišu i pričaju i onda sam namjerno gledo Benficu par puta samo da to vidim. Vrhunski je stoper, ali opet ko zna kako ce se snac u PL Prijavi
20. decembar 2016.9 god. comment_264240 SCUM je dogovorio transfer nekog stopera iz Benfice za 50 miliona eura, ako pored toga imaju još 75m funti da potroše u ovom prelaznom roku onda nek i njega dovedu i nek ide fudbal u kurac. to onog retarda lindelofa, sto je htio kod nas dovesti ? hahahhaha, cuj 50 miliona :D Prijavi
21. decembar 2016.9 god. comment_264243 Sad ce da dodje Champiom da kaze da je Humels bolji od Vidala :D Vidal ima problema sa alkoholom i disciplinom kao i Pato nekad, takvog igrača ne treba dovoditi, žele ga se riješiti u Bayernu i uvaliti ga nekome. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.