Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ako je tako,hvala Bogu što je tako,jer ni jedan od njih ne može igrat u Chelseaju.

Malo mi je nategnuta ta priča oko tih igrača,prije da mi njih nismo htjeli,kao što je bio slučaj sa recimo Morenom,kao Liverpool nas izbacio iz utrke,to je sad jedan od najgorih lijevih bekova u ligi,a cijena mu je bila 30 milijuna eura.Ima još primjera kojih se ne mogu sjetit.Recimo Mangala itd.

Sumnjam da je ovaj Kessie bolji od Mikela.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Moš mislit želi u Inter,da se bori za 3. mjesto u bijednoj italijanskoj ligi.

Što se tiče Llorentea i to je glupost čista pa i kad je tek došao Conte povezivali su nas sa Lichsteinerom,Asamoahom i ostalim njegovim bivšim igračima pa ih nismo doveli.Conte samo troši pametno,neće kao klubovi iz Manchestera da se razbacuje.
Ma nama je najpametnije da ne kupimo nista sada sto mislim da ce i biti na kraju. Bolje da cuvamo pare za ljeto nego da dovodimo sad tu neke polovnjake, jer pravi kapitalci ionako u ovom roku nisu dostupni. Eventualno sam za ricarda ako je moguce, ako nije nista
Celsi uglavnom propusta takve prilike. Cim se nesto osvoji ljudi u klubu pomisle da smo dovoljno jaki i ne obracaju paznju na konkurenciju.
Karlova ekipa je mogla da vlada jos par godina da je ulozeno 100ak mil u osvezenje igrackog kadra posle prve sezone. Klub je bio lenj na trzistu, kad im se to obilo o glavu pokusali su sa panicnom kupovinom Torresa da gase pozar, i to se zavrsilo spektakularno.
Opet ista prica posle osvajanja LS. Tada je morao biti ulozen novac u par kapitalnih pojacanja tipa Azar, ali nije.
Murinjova treca sezona, drugi mandat. Opet ista prica.
Ako se ovaj i sledeci prelazni rok ne odrade kako treba, sve i da osvojimo titulu bice sve isto kao i ranije.
https://twitter.com/ChelsTransfer/status/817378787667181568

Telegraf takodje javlja nesto slicno.

Ljorentea sam jako cenio u vreme kada je bio Kralj lavova.
Sad nam jednostavno ne treba.
Konte izgleda ganja drugacijeg napadaca, nekoga ko se dobro snalazi u kaznenom prostoru i moze da hvata centatsuteve.

Roman je nerealan, traži od trenera da radi sa mladim igračima a postavi mu minimum TOP4, pa čekaj malo, eno Pocha, napravi, unapredi kolko igrača u Sautemptonu i Totenhemu al brate ne ide to preko noći

što je najjače, mi pljujemo taj skam svakog dana a čak i oni bi dali treneru prostora da stvori tim

Još insajderi pišu kako je bordu dokurčilo više od Murinja pošto je večito tražio skupe transfere, evo nek dodje neko da mi objasni kako se Konte razlikijuje po tom pitanju, jedino što ovaj za razliku od one fukare ne traži fensi imena ali i njegove mete su paprene

pa majstor je ubedio Romana da na Bonućija izdvoji 60m funti, ej 60m funti na igrača koji ulazi u 30, da lik nije potpisao novi ugovor sad bi slali ponudu 

Miču je bio tek treća opcija, pre toga su nas za Moratu odbili 3x, zadnja ponuda oko 55m funti, Everton ispali za Lukakua

Llorente je teski promasaj iskreno taj covjek nema mjesta u Chelsea-u, bolja je opcija Michy kao drugi napadac deset puta od mrtvog Llorente-a.  =;

Treba trošiti, treba preplaćivati jer samo se tako može dolaziti do top pojačanja, jer ćemo inače gubiti svaku bitku za "A opcije". U ligi imamo dva Manchestera koji su "bezobrazni" na tržištu, platit će bilo koje obeštećenje. United želi vratiti titulu na Old Trafford i što više čekaju više su bijesni i više troše siguran sam da će kupiti i Grizmanna, City ne želi da projekat sa Guardiolom prođe bez uspjeha i zato će platiti sve i svašta. Gubimo previše duela za potpise igrača, evo ove pare od Oscara ja bi sve uložio u jednog igrača. Ekipa je se polako počela "čistiti" od višak igrača, igrača koji su u pada i ne mogu više mnogo toga pružiti, igrača koji nemaju kontinuitet i to je pozitivno. Otišli su Ramires, Oscar, Mikel, Ivanović otpisan, Terry na odlasku, zato sada treba ulagati i zbog toga ali i zbog toga što smo u dobroj situaciji na polusezoni.

Ne znam šta tražimo sa Llorenteom..

Opet ista prica posle osvajanja LS. Tada je morao biti ulozen novac u par kapitalnih pojacanja tipa Azar, ali nije.

Sećam se da se tada pisalo da smo odradili najbolji prelazni rok do tad, došli su mnogi igrači tog leta, Azpilicueta, Oscar i još nekoliko njih, takođe smo imali nekoliko dobrih igrača na pozajmicama, tako da smo u suštini imali dobru podlogu za budućnost, čak smo i napadača Staridža imali, ali to je bilo vreme kada se verovalo da će Torres da proradi. Mnogo je pogrešnih odluka doneto od strane kluba kada je u pitanju izbor igrača za prvi tim.

Elem, chiba, za Moratu jesmo ispali, ali ne verujem u onu priču da smo zaista jurili Lukakua. Koliko se sećam, prvo je došao Michy pa se onda pričalo još nekoliko nedelja o Lukakuu.

Sećam se da se tada pisalo da smo odradili najbolji prelazni rok do tad, došli su mnogi igrači tog leta, Azpilicueta, Oscar i još nekoliko njih, takođe smo imali nekoliko dobrih igrača na pozajmicama, tako da smo u suštini imali dobru podlogu za budućnost, čak smo i napadača Staridža imali, ali to je bilo vreme kada se verovalo da će Torres da proradi. Mnogo je pogrešnih odluka doneto od strane kluba kada je u pitanju izbor igrača za prvi tim.

Oskar kako je odigrao na Olimpijadi tada, mnoge je zavarao, ukljucujuci i mene.
Ali ipak je on bio samo mladi talenat iz Brazila, nikako kapitalac. Saradnja sa kljucnim ljudima, ebiga :P
Secam se da je Azar izjavio da je birao sampiona Evrope, tako nesto. Uglavnom svaka prilika da se privuku kvalitetni igraci je odlazila u nepovrat.

Ma mi dobro kupujemo,imamo grešaka ali puno manje od Citya,Liverpoola,Tottenhama a pogotovo Uniteda.

Svi jači igrači vrijede 40 milijuna eura danas,samo treba znat koga kupit.United sa svakim desetim igračem pogodi.

Neko je rekao da su oni jači od nas po kvaliteti.Jači su sad bi rekao šta.

Ekipa kojoj igra Jones,Smalling,Blind i Valencia u obrani može imat Messija i Ronalda,nije jača od Chelseaja.

Sa dvije popune,ne nekim velikim igračima,mi smo invidualno najjači klub u ligi.

City prvi pratioc,imaju Aguera,De Bruynea i Silvu koji nisu puno bolji od našeg napadačkog trojca,a po svemu ostalom smo mi bolji i kvalitetniji.

veruj mi da ej sa Lukakuom situacija bila ozbiljna, no problem je bila cena, Real prosto nije hteo da proda Moratu i to je kraj a Everton je tražio 70m za njega, to je Konteova želja bila, on je hteo da ga dovede i u Juventus a klub je u njemu video neku šansu da ispravi greške pod Murinjom koga inače krive zato što na njegov savet nije bila uneta buy-back klauzula, to i transfer KDB ne mogu da oproste Murinju

onda se situacija brzo razvijala sa Mičuom i kako Konte ima samo titulu trenera a ne menadzera klub je završio igrača koga Konte nije tražio 

zapravo, čak je plan bio da se dovedu Lukaku/Morata plus Miču pošto smo trebali da igramo 4-2-4 ali kako smo pukli sa transferima i posle onog tamburanja od Liverpula i Arsenala od toga se definitivno odustalo 

pa Alonso uopšte nije bio u planu, prosto je doveden kao neka zaloga za budućnost, backup, za klupu

isto, Konte sad pušta priču da je Mozes bio u planovima, nije, Kvadrada je želeo da zadrži al ovaj je hteo u Juventus, pošto nije planirao da igra sa WB onda se nije dalje insistiralo na tom

mi ni krivi ni dužni na prvom mestu, ovo me podseća na onu sezonu kad smo sve žive planove promašili a na kraju uzeli LŠ :D

nije preterivanje, ja pričam strogo iz ugla trsnfera i prvobitnih očekivanja, Siti i Junajted su bukvalno doveli sve što su tražili, ulupali zajedno 300m funti

mi nijednu prvu metu nismo završili, odbranu nam igraju Alonso jbt koji je do juče igrao u Sanderlednu, otpisani Mozes, za Luiza nam se ljudi smejali kad smo ga doveli 

da ne pričam o tome da je Kosta bio na izlaznim vratima a Kurtoa za njim u redu 

evo prvi put se pominje i WB

From this am: Chelsea considering shock move for Swansea striker Llorente. Midfielder and wing-back also wanted

plus potvrda još jednom za Sidibea i problem sa njim

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/817406969585799169

Ako se misli iz ugla transfera i očekivanja onda ok, ipak to bi opisao kao "iznenadili smo sami sebe" nekako mi je to "ni krivi ni dužni smo prvi" previše. Kante je premija, Luiz se ispostavio kao pogodak, Michy potencijal koji ne igra, Alonso je prosječan igrač koji je "sakriven" u uspješnom sistemu.

Meni ono za Lukakua više delovao kao pokušaj agenta da se što više izmuze Everton, ali nebitno sad, svakako nije došao.

Reći da smo ni krivi ni dužni na prvom mjestu nakon pola sezone je ipak pretjerivanje..

Mi i Leicester smo živi dokazi da i titula može da se osvoji ni kriv ni dužan.

Mi i Leicester smo živi dokazi da i titula može da se osvoji ni kriv ni dužan.

Ne znam Igi odakle ti to, tj. koji su kriterijumi da bi se nečija titula tako opisala. Meni je nekako apsurd reći da je neko ligu poput PL ne samo PL nego bilo koju ligu osvojio ni kriv ni dužan, ipak je to 38 utakmica ne dvije. To "ni kriv ni dužan" se možda može tako opisati ako su npr. favoriti podbacili pa u tom smislu se tako opisati, ali ipak neki rad, trud, kvalitet stoji iza osvajanje te titule tako da sumnjam da se sve može svesti pod "ni kriv ni dužan". Pa me zanima ko je to po tebi posljednji "kriv" osvojio PL :D

Nadam se da ce nam biti dovoljno 4 igraca na stoperskoj poziciji, da izguramo ovu sezonu, pa na ljeto ici na Van Dijka. Ako i ne bude, bolje dovesti Van Dijka na ljeto, nego ganjati sada nekog retarda samo eto zato sto je stoper.

Takodjer, nadam se da nema nista od Llorentea, sto se ne bi oslonili na Solankea kao treceg napadaca, u slucaju eventualne povrede Diega, i da Mitchy slabije igra, mislim da je Solanke dosad u svojoj karijeri dosta pokazao i da zna igrati.

piše u tekstu da smatraju da nije spreman, inače svaki put se pominje uz  "contract rebel" , meni to stvarno nije jasno, u više navrata rade intervju sa njima, prave neki cirkus, daju im nekakve zadatke za decu, da obaraju kakve čunjeve, čak su ih pozvali da gostuju u onoj emisji "friday night live" i na kraju šupak 

al bila bi BOMBA stvarno kad bi uzeli Sančeza Arsenalu :D interes postoji 100% Konte ga obožava samo je pitanje dal će potpisati novi ugovor :D

Chelsea are the latest club to join the queue of interested parties monitoring the situation of Sanchez, but it is Ozil who is currently thought to be more expendable if Arsenal are forced to consider cashing in.

telegraph

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.