Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Spominjo se onaj Antonio iz West hama dosta kao da bi mogo bit odlican na toj desnoj strani u rotaciji s Mosesom. Mada taj igra sve od beka do napadača,danas je bio najofenzivniji protiv Liverpoola.Ali izgleda brz ,jak ,ubojit moguće da bi Conte od njega izvuko čudo na toj desnoj strani

Ja sam mišljenja da bi mi već ove zime trebali kupovati. Jednog solidnog i jednog vrhunskog (world class) igrača. Zašto? Pa ako želimo zabetonirati naš status kao pretendenta na osvajanje lige. Postoje igrači koji nisu zadovoljni u svojim klubovima, a odlični su. Igrači poput Draxlera ili Isca koji baš i nisu u nekim dobrim odnosima sa svojim trenerima u tekućim klubovima. Ima još dobrih igrača. I Atletico je u padu. Ne može se isključiti mogućnost da ne bi prodali Griezmanna za dobru lovu, pa makar to bilo i na zimu. Ne bi valjalo da ne dovedemo nikog ili da opet dovedemo neke debile tipa Đilobođi, Benayoun i tako to.

Nemojte na Williana, on je puno korisniji od Oscara. Neka Willija bar do kraja sezone, iako je i Oscara škakljivo prodavati u slučaju nekih ozljeda, ali ipak 60 milja je 60 milja :D 

Zašto je škakljivo? Kao eto on bi nešto donio klubu da se netko ozljedi pa da igra? Pa bolje igrati s 10 igrača, nego s 11 a da je Oscar u tih 11. Zapravo dođe na isto.

Zašto je škakljivo? Kao eto on bi nešto donio klubu da se netko ozljedi pa da igra? Pa bolje igrati s 10 igrača, nego s 11 a da je Oscar u tih 11. Zapravo dođe na isto.

Ne dođe,bez Oscara lopta brže ide prema naprijed.

"[The release clause] is not true. After this I make no comment about speculation, just to say that Virgil is an important player for the team. For me it’s not a possibility to see him leave."

-Claude Puel; source: Evening Standard

• Autor

"[The release clause] is not true. After this I make no comment about speculation, just to say that Virgil is an important player for the team. For me it’s not a possibility to see him leave."

-Claude Puel; source: Evening Standard

Naravno da neće ni reći:"Istina je za klauzulu, dođite i uzmite Virgila jednog od najboljih štopera lige za relativno malo novca."

Da bi bili konkurenti za ligu sampiona sledece sezone, Pedra mora zameniti neki igrac svetske klase. Ako dodje Griezmman, bice to najbolji trio na svetu posle Barsinog sigurno. 

Da bi bili konkurenti za ligu sampiona sledece sezone, Pedra mora zameniti neki igrac svetske klase. Ako dodje Griezmman, bice to najbolji trio na svetu posle Barsinog sigurno.

To bi bila fantazija, cak mogu parirati i trojici iz barce po meni

Slažem se. Pedro je ok ali treba nam svjetska klasa. Pa naš vezni red je prije 10ak godina znao biti Joe Cole, Lampard, Robben, Gudjohnsen, Drogba. I da svi ti igrači igraju skupa u prvih 11. Sve sami WC igrači. Sada imamo Costu i Hazarda, ali Pedro nije WC igrač. Solidan, nekad dobar, nekad odličan, ali nije vrhunski. Isto mislim i za Matića. Kante je WC definitivno. Ali Matić ne. Također bih volio na Alonsovoj poziciji vidjeti za klasu boljeg igrača. Imamo mi još puno posla oko transfera da se napravi zaista vrhunska udarna 11-orka s dobrom klupon. Ali polako.

Sta ste se uhvatili ofanzivnih igraca, daj prvo da dovedemo stopera i backupi za bekove pa onda da se dovede ako treba neko napred. Ali ljudima je interesantnije da mastaju o Grzimanu nego da se resavaju najveci problemi. Jebes Grizmana i sve WC napadace i krila ako ce Kejhil da nam igra a Bane da bude prva opcija sa klupe za odbranu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.