29. novembar 2016.9 god. comment_263339 Pf, koji luzer još igra fudbal sa štoperima, gurneš nekog beka i zadnjeg veznog (Matića i Čalobu) tu, dovedeš Grizmana koji je "broj golova protivnika + 1" igrač, Veratija da popuni rupu u sredini i završiš posao. Prijavi
30. novembar 2016.9 god. comment_263343 Necemo mi sad na zimu nista puno dovest , a ni potrosit na nekog top igraca.eventualno nesto sitno za rotaciju,imam takav osjecaj Prijavi
30. novembar 2016.9 god. comment_263349 Pa dovest ga necemo na zimu, osim ako neko drugi ne bude zagrizao za Griezmanna, citaj United. Samo stopera, jednog ili dvojicu dovesti, lijevog beka, ili vratiti babu, i to je to za zime. Prijavi
30. novembar 2016.9 god. comment_263351 Top igrač treba stvarno biti bolid pa otić u ovakav Manchester United. Evo ja da igram u Atletico Madridu i da me traži neki engleski klub otišao bih isključivo u Chelsea. Ne zato što navijam za Chelsea nego mi smo definitivno najperspektivniji klub i slijede nam trofeji ako nastavimo ovako raditi i vjerovati Conteu. Arsenal je luzerski klub kojem je sudbina 4. mjesto u ligi i osmina finala u Ligi prvaka, Liverpool ima kompleks to što već 20 i kusur godina nije osvojio ligu i što ih je Manchester United daaavno prestigao u trofejima. Oni igraju dobro Klopp je uradio lijep posao ali oni ne mogu neki uspijeh ostvariti s ovakvom obranom, pa ljudi to su prosječni igrači ako izuzmemo napad. Ako baš ne bih mogao u Chelsea gledao bih u Manchester City da idem. Ali United je tragedija i atmosfera u svlačionici im je loša kao i u svakom klubu kojeg je Mou vodio u zadnjih 5 godina. Jednostavno lik je prolupao. Prijavi
1. decembar 2016.9 god. comment_263364 Sve se vise spominje napolijev ghoulam kao moguce pojacanjr.mislim da bi taj igrac bio jako dobar , imat njega i alonsa na toj poziciji sljedece sezone bi bilo idealno. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263497 Kupice ga Arsenal umjesto Cazorle, vec se pocinje pisati o tome. Prijavi
3. decembar 2016.9 god. comment_263506 Samo se nadan da eden nece ic ca ako osvojimo epl Nama tribaju obrambeni Prijavi
4. decembar 2016.9 god. comment_263509 Venger izjavio da ima dovoljan broj igraca na raspolaganju i da nece kupovati. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263633 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/806673616112861184 Sancez? Moze a? :D Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263634 Haha izgleda nerealno ali naravno da bi bio top pojačanje, ubio se za 3-4-3 i formiranje napada Hazard-Costa-Sanchez, iako nevjerujem da će biti od ovoga nešto. Uvijek sam se pitao zašto kada smo kupovali Fabregasa nismo kupili u paketu i Sancheza jer je bila bagatela. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263635 Djeluje nerealno ali jbg fino je sanjati.. Inace Sánchez mi je strasna igracina, imali bi napad spreman za pohoda na novu Ligu Sampiona. :PGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263636 Mislim da je to nemoguc transfer, osim ako Arsenal ne osvoji nijedan trofej ponovo... Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263637 Pa i neče osvojit ni jedan trofej... Ali sve jedno mislim da je nerealno, ali svakako sam za, igračina... Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263638 Apsolutno nerealno, prije svega što smo rivali i kao drugo morali bi oborit svjetski rekord u visini transfera. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263639 Sumnjam da bi morali oboriti svjetski rekord,ali sigurno da ukoliko ga želimo nećemo proći ispod 60 miliona. O tome kakvo bi pojačanje bio ne treba trošiti riječi.3 igrača iz Arsenala koja cijenim i smatram da valjaju su Cech,Ozil i on. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263640 Ma nema od toga ništa, to bi bilo isto kao kad bi mi njima prodali Hazarda, Arsenal ako ga proda nekome u Premiershipu to će biti City. Iako najrealnija opcija je da će on ostati u Arsenalu.. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263641 Cuj rele sa svjetskim rekordima, kada bi Arsenal bio stvarno spreman za prodati ga, to bi bilo za nekih maximalnih 70 miliona. Koje bi Arsenal potrosio na Hajrovica, Di Santa i Giovinca. Pored toga bi dali u istrazivanje novih rajfeslusa za jakne, da se Wenger ne pati. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263643 Za razliku od Sančeza,Hazard je osvojio i osvojit će nešto sa Chelsea. Ne računamo seoske kupove. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263645 The Times tvrdi da smo usli u trku za Van Dijka iz Southamptona kojeg zeli vecina top klubova u ligi. Savrsen igrac da uleti u prvih 11 umjesto Cahilla, trenutno igra u izvanrednoj formi a cak se spekulira o nekoj otkupnoj klauzuli od 25 miliona funti. Danas nevjerovatan dan glasina, cuj Sánchez i Van Dijk, pa jbt moze li ikako bolje od toga haha eh da je sta od toga istina. Fali jedino Seo Kolasinac kekek Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263646 Konačno da se bar spominjemo u vezi Van Dijka, igračina i kompletan štoper, bez obzira da li je istina to za klauzulu od 25 miliona funti treba se svim snagama uključiti u tu trku za njega. Inače nadam se da se Conte neće ograničiti samo na igrače iz Serie A kada su pojačanja u pitanju. Prijavi
8. decembar 2016.9 god. comment_263649 Ako je istina o klauzuli onda nemamo što čekat, za relativno male pare dobili bi vrhunskog stopera. Ako se ne umješaju neko od trojca Real, Barca ili Bayern mislim da imamo velike šanse, s obzirom na trenutne igre i Contea mislim da smo od engleskih klubova možda čak i najpoželjniji, samo treba brzo reagirat... Prijavi
9. decembar 2016.9 god. comment_263661 Ma kakva Seria A, spominju se stalno igraci iz te lige, a Conte nije kupio nijednog. Sto znaci da se moze ocekivati nastavljanje kupovine iz francuske i engleske. Prijavi
9. decembar 2016.9 god. comment_263662 Ma kakva Seria A, spominju se stalno igraci iz te lige, a Conte nije kupio nijednog. Prijavi
9. decembar 2016.9 god. comment_263667 Ma Alonso oduvijek englez, on je za mene kupljen iz Boltona :P Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.