25. novembar 2016.9 god. comment_263156 Iako nam zaista ide fantasticno s ovom formacijom i igracima, ne mogu se oteti dojmu da kada bi umjesto Cahilla i Alonsa, bili brzi, agresivniji i igraci koji su jaci s loptom u nogama (umjesto Alonsa neko brzi i prodorniji, s boljim driblingom), bili bi jos jaci. Takodjer umjesto Matica ili Pedra, Veratia kada bi doveli i ubacili u sastav, to bi perverzija bila vjerujem. Dakle ta 3 pojacanja i spremni smo za velike stvari, ujedno i klupa bi nam bila jaca. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263157 Alonso je odličan, ne treba bolji, za Cahilla se slažem da se ne treba pouzdat u njega i trenutne dobre igre, nego ga zamjenit za jednog top stopera, a i Zouma bi kad se oporavi po meni treba bit ispred njega. Matića se isto slažem, volio bih tu vidjet jedong kreativnijeg i boljeg s loptom... Pedro je zasad solidan i ne treba dovodit zamjenu osim ako bi u pitanju bio stvarno top igrač (tipa Grizman) Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263158 Ma necemo u januaru dovesti nikoga, mozda nekog igraca da bude samo da smo kupili nesto tipa Salah ili Cuardado. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263160 Spominje se da je Smorinjo pripremio 40m funti za Williana u januaru, trebalo bi ga utopit za te pare. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263161 Sad mi djeluje realnija ona Championova da je Murinjo otišao namjerno u Junajted kako bi ih oslabio.Ukoliko bi ovaj otišao i ukoliko bi Grizmana doveli to bi bilo top. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263162 Treba biti realan, Griezmann na zimskom ne ide nigdje to je sigurno, a i na ljeto će biti teško, morat će netko dati bar 70 mil.. James bi se mogao dovesti, ali i to je teško i pitanje je u kakvom je stanju Veratti je definitivno opcija koja je i moguća a i dobra Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263165 Treba biti realan, Griezmann na zimskom ne ide nigdje to je sigurno, a i na ljeto će biti teško, morat će netko dati bar 70 mil.. James bi se mogao dovesti, ali i to je teško i pitanje je u kakvom je stanju Veratti je definitivno opcija koja je i moguća a i dobraKad god da ga dovedemo biće super,ako ga dovedemo.Ko da je Abramoviču problem izdvojiti 70-80, računaj da će u najgorem slučaju otići jedan kloc brazilski, tako da ćemo i tu zaraditi nekih 30-40 miliona.Ovo što sada Konte radi je čisto kako bi skinuo novinare sa grbače,ne vjerujem da je bilo išta ozbiljno sa Willianom pa da nije mogao igrati.Jednostavno ne govoriš na pres konferenciji u Novembru kako nisi zadovoljan sa igračem i kako ga želiš prodati.Konte nije naivan trener,a najbolji dokaz moje tvrdnje jeste to što je Moses ostao u klubu i što je u prvih 11.Ukoliko Konte osvoji ligu i ukoliko bude želio Grizmana u svojoj ekipi svakako da ćemo biti ozbiljni kandidati za njegovo dovođenje. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263167 Ako je istina da Mourinho zeli Wiliana treba ga prodati za pribliznu cijenu za koju smo ga doveli. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263176 Spominje se da je Smorinjo pripremio 40m funti za Williana u januaru, trebalo bi ga utopit za te pare. Ili da ga zamene za Martiala ili Mkhitaryana. :D Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263184 Jebo vas Martial. Lik je plaćen 60 mil eura, precijenjen totalno. Bljesnuo je ukupno 3-4 tekme otkad je doveden. On je nešto ko Oscar. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263185 Vidi ovih genijalaca gore sto mijenjaju Matica i Alonsa, djeco je li se vi drogirate Bilo bi dobro vratiti Kenedy-a i vidjet moze li na Alonsovu poziciju te kako bi se uklopio da se moze rotirati sa njim u slučaju umora. Prijavi
25. novembar 2016.9 god. comment_263188 Bolje Kenedija u rotaciju sa Azarom i Pedrom gore, ionako su Oskar i Vilijan beskorisni. Prijavi
26. novembar 2016.9 god. comment_263189 Ili da ga zamene za Martiala ili Mkhitaryana. :D Lele lele :P Prijavi
26. novembar 2016.9 god. comment_263190 Lele lele :P Menjaš igrača od 21 godinu za igrača koji će uskoro biti na pragu tridesete, tako je i kod nas gradio ekipu koja će harati narednih 10 godina. :P Prijavi
26. novembar 2016.9 god. comment_263191 Treba im i Depaya uzeti mislim da bi Conte od njega napravio mašinu Prijavi
26. novembar 2016.9 god. comment_263208 Volio bih da Kenedyja vratimo s posudbe i da proba igrati umjesto Marcosa Alonsa. To bi mi bilo jedno veliko pojačanje. Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263327 Po meni trebaju nam slijedeća pojačanja da budemo top klub i borimo se za titulu na svim frontovima. Naravno ovo su pojačanja koja ne mislim da trebamo dovest na zimu nego kroz sljedeća dva prijelazna roka (nešto na zimu nešto na ljeto) kako bi smo se dogodine mogli opet borit za titulu u PL a i bit konkurentni u europi. Također nemam ništa protiv da neka od tih pojačanja budu igrači koji su trenutno na posudbama (recimo Kennedy) ili neki omladinac dobije šansu... - desno Krilo - Pedro je odličan i svaka mu čast, ali ja bih volio na njegovo mjesto vidijet neko WC pojačanje, kakva bi to brutala bila da recimo je taj trojac Hazard-Costa-Grizman - dmc/cm - jedan tehnički potkovan veznjak koji bi znao organizirat igru i masu nam olakšao igru kad protivnik pritisne kao Tottenham. Neki spominju Verattia - on bi bio fino rješenje - backup Mosesu i Alosnu - top dc Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263331 U slucaju dolaska Grizmana, to vise nije Conteova ideologija i 343 formacija... jer naravno da on nije krilo Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263333 Napadač je ali je dovoljno brz i tehnički jak da može i krilo, plus u ovoj formaciji Hazard/Pedro nisu klasinčna krila tako da mislim da bi se Grizman tu solidno uklopia, ali ne mora ni bit on, njega sam samo dao kao primjer top igrača... Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263336 Grizman igra sve napadacke pozicije u bilo kojoj formaciji. Najbolji univerzalac na svetu posle trija MSN. Zelja svakog navijaca Celsija, ne sumnjam. Cak je i igrao pod trenerom koji tezi disciplinovanoj igri i taktickoj obucenosti. Uklopio bi se savrseno. Kako do njega je vec druga prica. Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263337 Uklopio bi se savrseno. Kako do njega je vec druga prica. Prijavi
29. novembar 2016.9 god. comment_263338 Jeste Grizman krilo, nego sad igra napadaca i iza napadaca jer je preofanzivan za poziciju krila kod Simeonea. Pre Atletika, dok je bio u Sosijedadu stalno je igrao krilo, u poslednjoj sezoni tamo je dao 16 golova na 31 utakmici sa pozicije krila tako da mislim da bi savrseno upao u 3-4-3. Ali trenutno imamo mnogo kriticnijih pozicija da popunjavamo kao sto je stoper, a Grizman je i onako preskup tako da ce verovatno otici negde za 100+ miliona, Junajted, PSZ, mozda Bajern... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.