10. juni 2015.11 god. comment_219895 Prelazni rok je tek poceo, sve su ovo nagadjanja, skoro sam pa siguran da ce Falcao doci. I tebi ima smisla tvoja recenica, sve su nagadjanja, gdje je i Falcao jedan od tih, ali si siguran da ce doci? Prijavi
10. juni 2015.11 god. comment_219936 I tebi ima smisla tvoja recenica, sve su nagadjanja, gdje je i Falcao jedan od tih, ali si siguran da ce doci? Pa sto ne bi imala smisla, samo se s njim i povezujemo uz to se pricalo i o njegovoj plati, bili smo konkretni nego sa ostalim igracima. Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_219953 Chelsea have warned Real Madrid off making a bid for Thibaut Courtois by demanding £73m for the Belgium goalkeeper. (Daily Telegraph) Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_219979 Stiglo prvo pojacanje :D http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/chelsea-sign-teenager-cristian-manea--according-to-viitorul-constanta-ceo-10313244.html Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220032 Idemoo jos klinaca za pozajmice :D Romane, Mourinho, daj da dovedemo prvo ozbiljne igrace, pa onda ove za uzgoj i prodaju. Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220036 Uzgoj i prodaju hahahaha Ovo je zvučalo kao da prasiće hranimo za prodaju Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220040 Idemoo jos klinaca za pozajmice :D Romane, Mourinho, daj da dovedemo prvo ozbiljne igrace, pa onda ove za uzgoj i prodaju. Još da je bilo par staklenika nabavit za Cobham, pa ih tu ubacit, moramo ih zaštiti.. :D Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220094 Pojedini inostrani mediji prenose da ce se JUVENTUS sastati sa Oskarovim agentom,nesto se tu kuva debelo... Prijavi
12. juni 2015.11 god. comment_220098 Jebes Falcaa, ako nasi uvale Christiansena nekome, to je transfer decenije. Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220147 Pojedini inostrani mediji prenose da ce se JUVENTUS sastati sa Oskarovim agentom,nesto se tu kuva debelo... Koji mediji? Prijavi
13. juni 2015.11 god. comment_220156 wtf relo :D Malo se ubagovali ovi? Amateri :D Pazi opisa kad klikneš na link ahhahaha Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220238 Spominje se i Song iz West Hama, cijena navodno 6 miliona funti. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220243 On bi bio odlican Back-up za zadnjeg veznog, ako to moze onda smo odlicno prosli. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220247 Cheek je sebi zapečatio sudbinu onom utakmicom u Sydneyu, odnosno Mourinho je iskoristio priliku da ga tu prekriži jer ko će se jebavat s mladim igračima kad na tržištu ima formiranih :D Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220306 Cheek je sebi zapečatio sudbinu onom utakmicom u Sydneyu, odnosno Mourinho je iskoristio priliku da ga tu prekriži jer ko će se jebavat s mladim igračima kad na tržištu ima formiranih :D I onda se sjetim djece onih jadnih migranata što se duše po Sredozemnom moru, sjetim se djece okupiranih dijelova Sirije i Iraka, sjetim se djece siromašnih područja Afrike, sjetim se djece pojasa Gaze itd itd itd. I na pamet mi padne kad već imamo ovaku jadnu politiku s mladim igračima kako bi se odlični prihvatni centri, izbjeglištva i vrtići mogli napraviti od Cobhama. Ili ne biti ovako human i patetičan, nego zatvoriti Akademiju, zemlju prodati po dobroj cjeni i novac preusmjeriti u izgradnju/nadogradnju stadiona. Koji će k ovakvo zdanje kad klub i 15 godina nije u stanju napraviti jednog jedinog igrača, A i ovo što bi moglo dobro biti (RLC, Solanke) njih će Mou dokrajčiti. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220307 Reko sam ja zasijati krompir, imamo par hektara tu i moglo bi se finih para zaraditi :D Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220332 Treba da se krene po Klajna,ja stvarno ne znam šta oni čekaju,defanzivno je prejak igrač tako da Otac neće tu imati šta da se žali Junajted je i dalje zainteresovan za njega ali vrdaju sad nešto oko cene i tu je naša šansa ako na kraju završi u Liverpulu ubiću se još njemu je Soton ponudio novi ugovor,ovo je sad ili nikad prilika da se za 15-17 m funti dovede prejak bek Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220347 Treba da se krene po Klajna,ja stvarno ne znam šta oni čekaju,defanzivno je prejak igrač tako da Otac neće tu imati šta da se žali Junajted je i dalje zainteresovan za njega ali vrdaju sad nešto oko cene i tu je naša šansa ako na kraju završi u Liverpulu ubiću se još njemu je Soton ponudio novi ugovor,ovo je sad ili nikad prilika da se za 15-17 m funti dovede prejak bek Jeste, ali to bi značilo jedno od sljedeće dvije opcije: a) ili da Mourinho rotira igrače u zadnjoj liniji b ili da Clyne izbaci Ivanovića iz prve postave Kod Mourinha nije moguće ni jedno ni drugo. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220352 normalno da treba da Izbaci Ivanovića,ne bukvalno ali za početak kao one sezone kad su Kol i Azpi delili minutažu Bane ne može više na vrhunskom nivou da igra 50 utakmica i Murinjo mora to da vidi pa da ga jebem nije to štoper pa da on reševa sve pozicioniranjem,mora tu dosta da se trči,ono može bane neke stvari da promeni ,tipa da smanji izlete u napad,iskoristi svoje prednosti a to je snaga ali i tad bi imao problema sa nekim igračima a on to ne radi nego i dalje ide glavom kroz zid kao da ima 25 a ne 30 Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220364 Ja ne bih dovodio nekog novog desnog beka kao zamenu Benetu koji ulazi u godine. Kada Bane ne bude mogao da igra veliki broj utakmica na visokom nivou jednostavno vratiti Azpija na desnog beka sto mu je prirodna pozicija i problem resen. Tako da ako vec hocemo da dovedemo mladog i kvalitetnog beka na duge staze onda nam ne treba desni nego levi bek. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.