Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

A ja sam zadivljen kako ti otpišeš svakog klasnog igrača poslije nekoliko mjeseci loše forme.Ok, 

Da, Falcao(o kome je trenutno rec) ima samo par losih meseci.....

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma nije samo losa forma, imao je i onu gadnu povredu. A nakon Toresa mi se iskreno ne gleda jos jedan igrac kome "malo fali da proradi".

EDIT:

Schneiderlin: "I will leave Southampton only for a Premier League club who will play the Champion's League."

Jbt više Torres, zapeli ste za njega i ne puštate.

Znaš kolika je razlika između dovođenja Falcaa na posudbu i Torresa?

Otprilike 50 miliona funti.

Jbt više Torres, zapeli ste za njega i ne puštate.

Znaš kolika je razlika između dovođenja Falcaa na posudbu i Torresa?

Otprilike 50 miliona funti.

Aha, pa znaci ako dolazi besplatno ok je da napadaca glumi ispusena mustikla. Ovamo psujes trenera sto ne forisra mlade, a hteo bi Falkaa za kog "mislis da ce proraditi" da zauzme mesto bzv.

50 miliona nista ne znaci meni, zivci i strpljenje su to.

Aha, pa znaci ako dolazi besplatno ok je da napadaca glumi ispusena mustikla. Ovamo psujes trenera sto ne forisra mlade, a hteo bi Falkaa za kog "mislis da ce proraditi" da zauzme mesto bzv.

50 miliona nista ne znaci meni, zivci i strpljenje su to.

Naravno da sam za dovođenje Falcaa, bolje je to nego da na klupi sjedi Izzy Brown a trener uvodi Zoumu na centarfora. Ovako ćemo barem imati opcije u špicu. Jesam ja za forsiranje mladih ali znajući da se to neće desiti sa Mourinhom, onda je ovo bolje rješenje.

Vi gledate svakog napadača kroz prizmu Torresa, nikako da se pustite njega. S Falcaom ne bismo riskirali ni približno kao sa Torresom, a potencijalni dobitak je ogroman..Nema garancije u fudbalu, ti dovedi sutra Messija i ko ti garantuje da neće na prvom treningu polomiti nogu. Mora se kockati nekad.

Što se plate tiče, mislim da je to najmanji problem ugovoriti sa igračem. Isti je agent onaj Mendes.

Pojacanje dobro to svakako, ali me nesto zaboli kurac. Ne mora nikad doc, trebo je pa nije. Goni u kurac

Imamo mi jebenicu u napadu, samo upotpunit drugo krilo i bice to dosta mocno

Ma Austina ljudi, izadje jeftino, a sjajan igrac, pa dao je 18 kom.

Koji kurac Falkao, moze ako ce igrati za 100-110 nedeljno.

Za Bentake bi trazili abnormalnu sumu.

A Mitar novi Costa, dosta nam je jedan, salim se, msm ima istine, al bolje onda pruziti priliku Bamfordu.

ne znam ko je i šta je ali navodno se i Emenalo angažovao oko njega

http://youtu.be/SOuR2Mm0iQU

Da on i Avram Grant rade na njegovom dovodjenju sto znaci da onda Filipe Luis odlazi sigurno.

još jedna meta,isto mi je nepoznat,doduše sećam se da se pisalo o njemu,da je dobar talenat i tako to 

http://www.youtube.com/watch?v=MnTyFL_mvSU

Chelsea are reportedly lining up a £7m bid for Stuttgart defender Antonio Rudiger. CFC

izvor Stuttgarter Zeitung(verovatno neke lokalne novine)

ajd sad nek dodje Diablo i da kaže da je dobar na FM

update za Klajna

ne znam kolko je pozdan ovaj 

http://www.theguardian.com/football/2015/may/29/nathaniel-clyne-manchester-united-southampton-liverpool?

https://twitter.com/hirstclass/status/604290088793677828

vidim da je i gore navedeni the guardian to preneo,bila bi greota da ga ne dovedemo,sautempotn traži minumum 15 miliona funti,kao dugoročna zamena za ivanovića a i zbog HG kvota

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.