Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Au jebote Wisey najpametniji na svijetu

Njegov argument je to sto Cech i dalje moze braniti na vrhunskom nivou i da UPRAVO IZ TOG RAZLOGA ne bi ispao izdajnik presavsi u Arsenal... Dobar jedan argument 

to bi upravo trebao bit argument da je izdajica, jer ako može branit na vrhusnkom nivou onda može i birat u koji će klub

Neki znaju samo Lamparda pljuvati a ustvari otisao je iz kluba kojem je dao svoje najbolje godine igracke karijere.

Sreca pa niste iz Londona pa da na stadionu unapred vredjate sopstvene igrace kao najverniji navijci nekog kluba....................................................................................

Falkao spreman na smanjenje plate samo da ostane u premu 

naši tek treba da zasedaju po tom pitanju

btw,Junajted ga je službeno "najurio"

Ja sam apsolutno za. Već neko vrijeme sam razmišljao o tome i mislim da bi Falcao mogao iznenaditi sviju u našem dresu. Ako ga možemo dobiti za male pare na posudbu ili kratki ugovor, definitivno smatram da treba pokušati.

Već neko vrijeme sam razmišljao o tome i mislim da bi Falcao mogao iznenaditi sviju u našem dresu. Ako ga možemo dobiti za male 

ja se vagam ,ranije sam bio 100 % za,sad malo poljuljan nakon ovih izdanja u junajtedu iako znam to nije merilo vrednosti ali ponovo moram i to da uzmem u obzir(ali to ponovo moraš da sagledaš sve probleme junajteda da bi doneo zaključak o tome da li je samo Falkao kriv...)

uglavnom trebalo bi da je ovaj lik ok

https://twitter.com/Ian_Ladyman_DM/status/602572521620295682

i ono što je meni bilo interesantno

https://twitter.com/Ian_Ladyman_DM/status/602572989050318848

jer ono u čemu se uglavnom junajtedovci slažu to je da je sam falkao davao sve od sebe,za razliku od Di Marije,pa sad kontam,ako ima želje i volje,možda i može da se popravi kolko tolko ,taman da nam završi posao za jednu sezonu 

Pa kad to čujem i volio bih da ode u Arsenal, treba nam tako. Klub je stavio do znanja Cechu da ne računa više na njegove usluge, neće niko u najboljim godinama glumiti rezervu samo jer voli klub. To neće ni Terry ni bilo koji drugi igrač u kojeg se zakunete.

Cekaj malo.
Pa klub ima boljeg golmana.
Cech ne zeli da bude na klupi sto smatram logičnim. Logično je i to da rezervni golman ne može imati platu kao i prvi golman ( u vrijeme kada je bio) Znači, da bi Cech ostao onda bi morao prihvatiti i znatno slabiji ugovor jer je drugi golman.

Ne želi grijati klupu boljem golmanu, ne želi slabiji ugovor, želi da ide a Chelsea mu ne želi spriječiti odlazak. Ne vidim gdje tu uprava Chelsea griješi?

Njegova greška će biti ako ode u Arsenal i opet kažem, zašto bi Lampard ostao neki izdajnik a Cech zakinut i nepravedno "otjeran". Čini mi se da ti od njega praviš neku žrtvu.

Cekaj malo.
Pa klub ima boljeg golmana.

O tom bi se dalo diskutovati. Ja se mogu složiti da klub ima golmana na duže staze, ne i boljeg trenutno. 

Šta misliš da su Lampardu ili Terryu našli takvu zamjenu u njihovim najboljim godinama i posjeli ih na klupu? Pitam te da li bi i jedan od njih pristao godinu dana izgubiti sjedeći na Chelseajevoj klupi. A odgovor je prilično jasan.

Al ajde vidjećemo, još uvijek je neizvjesno šta će biti sa Cechom.

Ako je Falcao spreman na smanjenje plate u odnosu na platu koju je imao u Unitedu onda treba pokušati dovesti njega, nije bio u formi komplet sezonu i sve to stoji, ali mislim da njegov kvalitet nije upitan, takođe mislim da je Chelsea trenutno mnogo "zdravija" okolina nego United, treba pokušati pa šta bude. Trojka u napadu Costa, Falcao i Remy izgleda sasvim respektabilno i po kvalitetu i po imenima..

Imena ne osvajaju trofeje. Timovi osvajaju, a Falcao bi dosao samo za platu kao Hazard sto ima, otprilike. Time bi napravio nered u timu. Upravo zbog visoke plate nam nije dosao Shaw.

Nas prvi spic je Costa i tu nema diskusije. Falcao bi mogao samo da bude 2. izbor, ali onda bi Remy morao da ide. 

Izmedju Remya i Falcaa ja biram Remya.

Sto se mene tice Falcao je propo.

evo oglasio se Merson,pratim njegove prognoze  :D  nema ovde nikakvih glasina,samo njegovo mišljenje sa kojim se slažem a i pomeno sam već da bih ga voleo videti u Čelziju jer bi nam doneo nešto novo 

http://www1.skysports.com/football/news/11668/9864777/chelsea-should-sign-christian-benteke-says-paul-merson?

BENTEKE WOULD SUIT CHELSEA

Christian Benteke would be a perfect fit for Chelsea, says Soccer Saturday pundit Paul Merson.

Didier Drogba is leaving Stamford Bridge meaning the Blues have just Diego Costa and Loic Remy to choose from, and Merson told The Morning View they should be looking at the Aston Villa striker.

“For me, Benteke ticks all the boxes. That’s the one position they need, especially with Drogba going.

He could come in for Costa like for like.”

Imena ne osvajaju trofeje. Timovi osvajaju, a Falcao bi dosao samo za platu kao Hazard sto ima, otprilike. Time bi napravio nered u timu. Upravo zbog visoke plate nam nije dosao Shaw.

Nas prvi spic je Costa i tu nema diskusije. Falcao bi mogao samo da bude 2. izbor, ali onda bi Remy morao da ide. 

Izmedju Remya i Falcaa ja biram Remya.

Kao prvo niko nije rekao da imena osvajaju trofeje, kao drugo i chiba i ja smo napomenuli da Falcao dolazi u obzir ako pristaje na smanjenje plate, kao treće niko nije rekao da Costa ne bi bio prvi izbor jer logično je da ovakav Falcao ne može ispred Coste, kao četvrto dolazak Falcaa ne bi značio odlazak Remya jer klub kakav je Chelsea se ne može ograničiti na samo dva napadača to nam je pokazala i ova sezona kada je Drogba morao pod stare dane igrati 90 minuta.

Falcao ima kvalitet i to se ne može osporiti, ako se on može dovesti na posudbu po odgovarajućim uslovima to nije sekunde loša opcija, jer u kakvoj god da je formi on ima kvalitet, znači nema šanse da dovedeš igrača takvog kvaliteta na pozajmicu, njegovo pozajmica bi bila odlično prelazno rješenje dok recimo čekamo da Bamford dobije mjesto u ekipi ili da se otvori neka dobra šansa za kupovinu napadača.

Možemo mi recimo dovesti Bentekea ali tu se mora iskeširati 30 miliona funti, što nama kao ekipi koja ima prioritet u pojačavanju drugih pozicija koje su puno kritičnije ne ide baš u prilog.

Benteke je tip igraca koji treba svakoj ekipi.Visok,krupan,dobija svaki vazdusni duel.Nije lik smotan sto je najvaznije.Ovakav tip igraca treba svakoj ekipi,pogotovo kada moras ganjati rezultat,pa sto vise nabacivati u 16-rac.Ionako bi bio drugi izbor,mozda i treci,ali pitanje vrijedi li onda 30 miliona koliko bi Villa trazila.

Benteke je tip igraca koji treba svakoj ekipi.Visok,krupan,dobija svaki vazdusni duel.Nije lik smotan sto je najvaznije.Ovakav tip igraca treba svakoj ekipi,pogotovo kada moras ganjati rezultat,pa sto vise nabacivati u 16-rac.Ionako bi bio drugi izbor,mozda i treci,ali pitanje vrijedi li onda 30 miliona koliko bi Villa trazila.

Dobar je Benteke, ali nama ne treba toliko skup igrač za poziciju 2. ili 3. opcije u napadu. Za 30 miliona mogu se dovesti puno bolji igrači na važnijim pozicijama.

Što se Falcaa tiče, King je sve objasnio i potpuno se slažem. Imam osjećaj da bi on kod nas proradio samo tako.

fazon je samo taj što se Benteke ne povezuje sa nama  :D  više ja guram tu priču   :D

a realno gledano,kolko se dalo zaključiti po nekim izvorima najverovatnije će se krenuti po neku proverenu opciju ,tako da se ne iznenadite ako nas pojača neko zvučno ime na zalasku karijere 

e sad,ranije je bilo izuzetaka,kad je Murinjo želeo Etoa ,jer je smatrao da je to jedini igrač koga bi mogo da upari sa Drogbom evetnualno da predje na sistem sa dva napadača(nešto što nismo imali prilike da vidimo često u Čelziju) pa nas je Barsa ispalila i na kraju je doveden Ševčenko

samo što smo mi tad imali jaku sredinu terena,jaku odbranu i napadač je dolazio kao neki bonus,a sad je situacija malo drugačija,škripi na sve strane plus mora se voditi računa o FFP

tako da mi se čini da će se sad krenuti po neko jeftinije rešenje pa makar to bio neko i na godinu dana

Ma Falcao je za nas kad se situacija objektivno sagleda najbolja opcija, prioritet su nam svakako neke drugo opcije, a dovesti napadača kvaliteta Falcaa na pozajmicu je vrh. Ne možemo sada davati velike pare za drugu ili treću opciju u napadu a na nekim drupim pozicijama pošteno škripi..

Ja sam zadivljen time koliko su ljudi ovde poceli da se loze na svakog igraca, koji ima ime, a da je u kanalu. 

Svi se zbrajaju pod isti argument "imam osecaj da bi taj kod nas ekspoldirao"... 

Ne moze Remy jos jednu sezonu da bude 3. izbor, i to posle propalog Falcaa... Pa Drogba je vise golova dao ove sezone nego Falcao, i sad treba neko takav da opet skloni Remya sa 2. pozicije. Glupost.

ma koji falcao, taj se očito boji lige prvaka, uđe monaco u ligu prvaka on pobjegne u united, u unitedu vidi da bi ovi mogli upast u lp dogodine pa počme igrat očajno da ga potiraju pa da ne mora u lp.

Sto se tice Falcaoa, neka ide negde drugde najbolje, nek mu agent sredi novu sredinu u ovoj formi.. imao je sansu da dodje pre 2,3 godine, nisu hteli.. da li je on hteo ili ne.. ali mislim da je on vlasnistvo agenta i da se ne pita mnogo, pa neka ga vodi u dvoriste njegovo da igra.

Njegovo fizicko stanje, verovatno i psihicko stanje i velika plata nam nisu potrebni vise. Neka se negde drugde vraca u formu.

Imali smo mi vec jednog takvog skoro, jedva ga se resili... novi Torres nam ne treba. Remy prilicno dobro resava zadatke .. a i Bamfordu bi se mogla dati neka sansa.

Ničije mjesto nije predodređeno i svakako je dobro imati jaku konkurenciju u napadu. Remy je ove sezone odradio posao kako treba i dao do znanja da se na njega može ozbiljnije računati. 

- According to Portuguese paper 'Record', Chelsea will reportedly swap Wallace to complete the transfer of Nicolas Gaitan.

- It is believed that #CFC are looking to use Luis as bait to land French attacker Antoine Griezmann or versatile midfielder Koke. (Express)

Ja sam zadivljen time koliko su ljudi ovde poceli da se loze na svakog igraca, koji ima ime, a da je u kanalu. 

Svi se zbrajaju pod isti argument "imam osecaj da bi taj kod nas ekspoldirao"... 

A ja sam zadivljen kako ti otpišeš svakog klasnog igrača poslije nekoliko mjeseci loše forme.

Ma nije samo losa forma, imao je i onu gadnu povredu. A nakon Toresa mi se iskreno ne gleda jos jedan igrac kome "malo fali da proradi".

EDIT:

Schneiderlin: "I will leave Southampton only for a Premier League club who will play the Champion's League."

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.