27. juni 2015.11 god. comment_221977 Da bas ce Englez da bude novi Mesi,Englezi su kao nacija generalno netalentovani za fudbali,i vecina tih takozvani talenata su danas afrikanci koji zive u Engleskoj. Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_221983 Daj nešto konkretno, jebo Kenedya i ostali vrtić.. Što se tiče ovog "engleskog Messija" to je toliko otrcana titula, na kraju krajeva kod nas je propao njemački Messi, egipatski Messi, izraelski Messi itd. Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_222000 Čelzi prati razvoj Mitrovića iz Anderlehta,preneo telegraf Chelsea are understood to have agreed a deal to sign the Brazilian striker Kenedy and are monitoring developments over another striker, the Serbian international Aleksandar Mitrovic.Jose Mourinho is believed to admire the striker but although he is a full Serbian international he may be too raw to go straight into the Chelsea squad and meet the demands of playing for the club. Chelsea are, therefore, unlikely to bid. Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_222006 Al zadnja rečenica kaže da vjerovatno neće slati ponudu, a i ne trebaju realno jer koji će nam kurac, jednostavno nije dostojan Chelseaja. Za trećeg napadača treba neko na kog se možeš oslonit. Evo dobra stvar bi bila Remyja prodat i dovest Austina, imaćeš home-grown igrača na kojeg se možeš oslonit u svakom trenutku. Costa-Falcao-Austin, mislim da bi to bio top napad u Premier ligi. Prijavi
27. juni 2015.11 god. comment_222014 gle,ja imam neki dojam da nije u tome ni poenta,recimo Lukaku je doveden pa nikad nije ni kod nas dobio priliku al je zato poslat na pozajmice i tamo se pokazao fino i na njemu se debelo zaradilo ja kontam da bi oni Mitrovića kupili jer jelte javlja se u istom tekstu gde i Kenedi ,ono u kranjem slučaju možda da se obrne koja lova jer Mitrovića kad vidim,čini mi se da bi mogo nešto da napravi u premu,fizički je prejak,dobra igra glavom i što je najbitnije sere ga da uvek bude na pravom mestu što je za tamo neki WBA,CP,pa i praktično svaki klub iz prema van top 6 dovoljno problem je očito da cena,inače bi ga oni sigurno kupili,jer jedno je da ti kupiš igrača od 5 - 10 milke a ovi traže za njega izgleda izmedju 15-20 što je ipak velika investicija al na drugu stranu,a ovo pričam nevezano za Mitrovića.ponekad mi i ova naša taktika sa kupovinom milion igrača za pozajmice i nema nekog smisla jer mi na kraju skoro i da ne zaradimo na njima,izuzetak je mladji Azar nego na kraju ponovo obrnemo paru na tim nekim većim transferima (lukaku,kdb,švabo,salah) i gle mahom su to igrači koju su dolazili iz evrope ova masovna kupovina talenata po južnoj americi nam za sada ništa dobro nije donela a videćemo kako će se dalje to razvijati Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222060 https://twitter.com/ArdaTuran10line/status/615098264145240065 Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222062 https://twitter.com/ArdaTuran10line/status/615098264145240065 Ovo nije njegov off. twiter profil ili ? Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222064 njegov je,vidiš valjda da ima ova kako je zovu kod vas "kvačica" plava pored imena Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222073 https://twitter.com/MuzziozcanNisam ga pratjo, ne znam koliko je pouzdan. https://twitter.com/Muzziozcan/status/615135080734965760 obecava......https://pbs.twimg.com/media/BuXIGvEIAAA5fAJ.jpg Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222094 Koliko znam on valjda ide iz Atletika zbog toga sto mu se ne svidja Simeoneov stil igre jer mu je fizicki mnogo zahtevno i dosta se trci tako da tesko da tesko da ce on kod nas zato sto je nasa igra dosta slicna Atletikovoj u nekim segmentima, posebno u tezim utakmicama. Znaci kad bi dosao kod nas verovatno bi igrao ofanzivnog veznog umesto Oskara ali sa vise slobode slicno kao Ozil u dok je bio u Realu sa Murinjom. Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222097 Citam spominje se nezadovoljstvo kolicinom defanzivnih zadataka kod Simeonea, od strane Arde Pa se onda taj isti povezuje s nama?? Sto se kvaliteta tice, top igrac Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222106 Ako neće da daje 110% od sebe nek odjebe u Ameriku puca mi kurac za njega, mada mislim da je patka, čuj fizički preteško i previše se trči, jarane pa jesi sportista ili kuvar Prijavi
28. juni 2015.11 god. comment_222108 da to je i meni malo čudno bilo,ono wtf pa kod nas bi isto morao da ganja gore dole doduše,nisam to mnogo istraživao,nisam video dal je on to izjavio il su novinari to pustili Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222140 Clyne je pušten u Liverpool. Svi ostali top klubovi oz Pl su mogli da ga kupe, odabrali su da to propuste. Videćemo i zašto. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222142 koji svi ostali,samo Junajted koji dovodi di marije na čelu sa LVG koji traži beka koji je bolji u ofanzivnom delu ovo je sramota,Klajn je top bek i tu nema priče,defanzivno odličan,sve ima što nama treba,mlad,HG status zato mi dovodimo Luisa od 29 godine za par miliona funti više,svaka čast ne brinem se ja tolko za to jer će oni (ali ne Murinjo) dovesti nekog anonimusa kao što su doveli Azpija i Zumu,al Kljan je bio must buy za Čelzi evo sad pišu 12 m funti,pa to je smešno šta smo mi propustili Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222145 pa mou i tako forsira ivanovića da igra preko svake mjere da nam desni bek ni netriba Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222146 pa baš zato nam i treba,zato što bane više ne može da izgura celu sezonu na vrhunskom nivou,sporiji je,snaga je tu ali to više nije dovoljno,ono jbg i takav je ponovo bolji od većine ali u nekim utakmicama to baš može da nas košta recimo protiv Junajteda crveni u gostima pa posle kući Šou šta mu je radio ubi mene ako Murinjo sam to ne vidi Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222148 Propustili dva mlada i kvalitetna beka, obojica domaci, Englezi i navijaci Chelseaja u djetinjstvu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222149 Sve dok je polunadarenih, precijenjenih Brazilaca na tržištu mi ne trebamo brinuti. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222150 Chelsea je MORAO dovesti bar jednog od tandema Shaw-Clyne, jednostavno to je se moralo odraditi i uopšte mi nije jasno zašto smo propustili i jednog i drugog, za Shawa je uredu, dečkić je tražio ogromnu platu + veliko obeštećenje, hajde da preko toga i pređemo, ali ne dovesti Clynea za 12,5 miliona funti, to mi stvarno nije jasno. HG status, potencijal, kvalitet, talent, jednostavno rečeno igračina, a mi ni da prstom mrdnemo, znači uopšte nismo obraćali pažnju na njega, da smo se kao prvaci ubacili u tu priču on bi glat bio naš, ali eto mi imamo 13 bekova u cvijetu mladosti pa nam ne treba.. Na ovakvom tržištu dovesti takvog igrača za 12,5 miliona funti je premija, ali ne bi me čudilo da ga dovedemo za neke 2-3 sezone za nekih 40 miliona funti ipak smo mi Chelsea. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222152 Chelsea je MORAO dovesti bar jednog od tandema Shaw-Clyne, jednostavno to je se moralo odraditi i uopšte mi nije jasno zašto smo propustili i jednog i drugog, za Shawa je uredu, dečkić je tražio ogromnu platu + veliko obeštećenje, hajde da preko toga i pređemo, ali ne dovesti Clynea za 12,5 miliona funti, to mi stvarno nije jasno. HG status, potencijal, kvalitet, talent, jednostavno rečeno igračina, a mi ni da prstom mrdnemo, znači uopšte nismo obraćali pažnju na njega, da smo se kao prvaci ubacili u tu priču on bi glat bio naš, ali eto mi imamo 13 bekova u cvijetu mladosti pa nam ne treba.. Na ovakvom tržištu dovesti takvog igrača za 12,5 miliona funti je premija, ali ne bi me čudilo da ga dovedemo za neke 2-3 sezone za nekih 40 miliona funti ipak smo mi Chelsea. To su dva prosecna Engleska beka nista vise od toga,ne brini ti ima skauting sluzba znaju ljudi sta rade. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222153 To su dva prosecna Engleska beka nista vise od toga,ne brini ti ima skauting sluzba znaju ljudi sta rade. Ako su njih dvojica prosjek bekovi onda ne znam kakvi su oni što su iznad prosjeka, mislim glupost je reći da su prosjek.. Clyne je koštao 12,5 miliona funti kada je takva prilika u pitanju onda se to koristi a skauting službu pošalješ na godišnji odmor, čuj skauting služba zna šta radi, eto hajde da se sada sakrijemo iza skauting službe. Skauting služba ima značaj za transfere kada su u pitanju Nathan, Kenedy i ostali vrtić, kada su "gotovi" igrači u pitanju vjerujem da Mourinhu ne treba mišljenje skauting službe, ako ćemo ići logikom da "skauting služba zna šta radi i da je njihova riječ od velikog značaja" onda ne znam na osnovu čega je doveden Falcao. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222158 Nije jos doveden Falcao. Ejs? A misliš da ga nećemo dovest, a? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.