Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Prica se da je Murinjo ozbiljno zagrizao za Andriju Zivkovica, nadam se da to nije istina, jer cemo upropastit sjajan potencijal ako ga kupimo.

Prica se da je Murinjo ozbiljno zagrizao za Andriju Zivkovica, nadam se da to nije istina, jer cemo upropastit sjajan potencijal ako ga kupimo.

Mlađi i bolji od Falkaa, još Nišlija, ja sam za.

Partizanova škola šta je bilo sad!!!!!!!11

Nikad nisam čuo za njega i iz Niša je, dovoljno. :D

Videli smo Partizanovu školu (Nastasića) na delu protiv Danske, xexexexe.

Kolo srece brzo se okrece. Do juce se Danilo Pantic prsio sa tim da je buduci Celsijev igrac, a danas su svi zaboravili ko je uopste Danilo i svi mediji pisu o Andriji i njegovom prelasku u CELSI !!! PANTICuu ....

https://www.youtube.com/watch?v=RO0Kdo1IPcU

Falcao je već gotov posao, sada je pitanje šta je tj. ko je sljedeći potez? Ja iskreno nemam predstavu ko bi mogao biti sljedeće meta, obično nas povezuju sa nekim dva dana i to onako "površinski" i onda se neko novi spominje..

rezevni golman,možda neki vezni ako ode Mikel

Oskar ostaje sky sport preneo

traži se dugoročna zamena za terija,verovatno neko mladji,top talenat kakav,stones iz evertona,Varan

pa oni crcni iz francuske nemačke,uglavnom klinci sve u odbrani

u suštini možda dodje neki squad igrač,neko zvučnije ime možda dodje samo za desno krilo ali i to je pitanje pošto Liverpul za Sterlinga traži preko 50 m funti a ovi naši nisu voljni(bar ne još) da isplate Grizmanovu kluzulu

ovo za posdube neću ni da ubrajam u sve to

uglavnom,prvi tim ostaje isti,jedini izuzetak može da bude evetnualna kupovina tog krila

al ne nadajte se mnogo,što ne znači da neće da se troši,prošli put je Murinjo u trećoj sezoni doveo jedno zvučno ime,očekujem nešto slično i sad

i da pod tim zvučno ime ne mislim da falkaa

Ma bice kupovine,fakticki je prelazni rok tek poceo.Po meni i ne treba nekih velikih promjena,barem ne u prvih 11,mozda samo to desno krilo.Ono sto je bitno je da pojacamo klupu,kako bi se i Murinjo i mi ostali mogli pouzdati u njih a ne dovoditi se u situaciju da ti vecina igraca igra 97% utakmica.

lokalne novine u liverpullu pišu da je klajn gotov

sveci doveli već beka iz sportinga

stvarno mi je neverovatno kako se mi nismo uključili u borbu

za sad mi ništa nije po volji

doveden falkao koji je bez obzira na sve rizik i kolko god da verujem u njega,daleko su veće šanse da flopne

Čeh odlazi u direktnog rivala a mi za to dobijamo kurac

klajn koji bi se savršeno kod nas uklopio plus ima HG status odlazi u iiverpul,(da je bar junajted pa i da razumem)

jest početak roka tek al ovo je krenulo nikako ,teško da će Varan kod nas,kako stvari stoje propuštamo sve prve mete i okrećemo se opcijama b,c 

ne bi to tolko problem bio ali naši rivali će samo jači bit a nama samo teže

jest početak roka tek al ovo je krenulo nikako ,teško da će Varan kod nas,kako stvari stoje propuštamo sve prve mete i okrećemo se opcijama b,c 

To sam ja već pisao prije 15-20 dana, mislim da stojimo baš loše kada su te "A opcije" u pitanju..

Mnogi ovde se zavaravaju rečenicom "ma prelazni rok tek počeo, ima vremena" a zapravo vremena baš toliko i nema, nije ovo godina SP ili EP pa da se čeka završetak istih da bi se počela kupovati pojačanja, borbe za potpis su već uveliko počele, jer eto ti početka sezone za manje od mjesec i po dana, valja to sve posložit. Ovo ponavljam već 100 puta, a to je da me je strah da će nam Falcao biti najveće pojačanje za sljedeću sezonu..

ma ne može Falkao da ti bude najveće pojačanje nikako jer je to pozajmica,tek treba pare da se potroše

niti će on imati neku tolko važnu ulogu,Kosta je br 1 ,falkao dolazi samo kao buck up

ranije se jurio Eto al barsa nije htela da ga proda pa je kupljen Ševčenko

a sad se juri Šou,grizman,Sterling,Pogba al traže za njih ogromne pare,nije da mi to ne možemo da platimo nego nećemo

zato smo sad pali na Vicela,Kvadrada,Luis..što ne znači da ne možemo da se pojačamo jer taj deo kluba koji dovodi mlade igrače radi fantastičan posao,KDB,Kurtoa,Zuma,Azpi...

problem je u tome što te igrače koje Murinjo traži Roman sad neće da mu kupi osim ako se baš nešto tolko ne pogodi tipa Kosta gde se Atletimo sjebao sa otkupnom klauzulom 

Pa dobro  recite ko je to vec kupio neko bombasticno pojacanje do sad?Najzvucnije  pojacanje ovog prelaznog roka je Depay.Nista posebno realno,ono jest talenat al mora on jos pure jesti da opravda ulozeno.Ima vremena a sa Murinjom na transefer politici nikad necemo popusit.Dokaz su ti pojacanja koja je dovodio do sad a ona su i vise nego dobra,prije svega mislim na Kurtonju kojeg je vratio,Costu,Cesca,Matica.Ja sam ubjedjen da cemo dovesti ponovo nekog dobrog.Uostalom mi ne moramo mjenjati kostur ekipe,samo pojacati par poziciji i klupu jer temelj je postavljen.Samo nam treba sirine u ekipi i bicemo jos bolji.Onaj prvi dio sezone smo igrali tzv. totalni fudbal,bas je bila milina gledati.Znaci moze se i imamo ekipu za to,samo da je jos pojacamo u slucaju povreda,umora i slicno.A ubjedjen sam da hocemo.

nije poenta u tome ko je i kad je kupio ,fazon je u tome što to neće Čelzi biti sigurno jer je Roman zavrnuo slavinu

sva sreća pa smo Kostu doveli jer bi on pod nekim drugim okolnostima koštao preko 50 miliona funti

mi u narednom periodu možemo samo da se usredsredimo na mlade talente i pametno poslovanje jer će nas u dirteknoj trci uvek prebiti Junajted,Real,barsa,Siiti;PSG,Bajern

aj da je  Murinjo trener koji bi radio sa mladim igračima ,da ih razvija pa i ajde,al ovako on će krenuti po top igrača i završiće sa Luisom,Kvadradom i onda kao ode mast u propast eto nama ponovo bunkera cele sezone

osim ako se ne ponovi scenario INTER gde je on pogadjao sa poluproizvodima i izvlačio iz njih maksimum

snajder,milioto,Luis,eto

al  sad jebiga kad promaši sa kvadradom,falkaom,luisom biće belaja

Pa dobro  recite ko je to vec kupio neko bombasticno pojacanje do sad?

Nije niko da sada kupio nešto spektakularno, ali "iza scene" borbe za potpise se već uveliko vode, borbe za da tako kažem startna mjesta su u zamahu, dok ćemo mi kako sada stvari stoje vjerovatno ispušiti za "opcije A" jer se ne možemo/nećemo nositi sa top klubovima. Misliš da se mi ne bi uključili u borbu za Sterlinga, ma bi sigurno, ali naši znaju da će City ići preko koliko god da Chelsea ponudi i mi smo momentalno donji, prošla su vremena kada smo mi pijani bogataši, kada nismo pitali koliko šta košta i mnogi su se plašili da se mi ne umješamo u borbu za određenog igrača, sada je situacija obrnuta, sada se mi plašimo financijski jake konkurencije. Misliš da bi Mourinho razmišljao o povratku Witsela iz Rusije da je spreman dovesti Pogbu kojeg će neko platiti tri puta više nego što vrijedi..

ne znam kolko je ovo pouzdano al pošto je SW preneo skoro nešto vezano za VIcela...

http://russianfootballnews.com/exclusive-axel-witsel-close-to-agreement-with-chelsea/

uzmite ovo sa dozom rezerve

smešno mi je malo to što u tekstu daju upute na miror,expres pa i na weaintgotnohistory :D

ovo je inače pisao još neki student  :D

ne znam kolko je ovo pouzdano al pošto je SW preneo skoro nešto vezano za VIcela...

http://russianfootballnews.com/exclusive-axel-witsel-close-to-agreement-with-chelsea/

uzmite ovo sa dozom rezerve

smešno mi je malo to što u tekstu daju upute na miror,expres pa i na weaintgotnohistory :D

ovo je inače pisao još neki student  :D

To isto da ja napišem: Chelseabalkan može potvrditi da je Witsel sve dogovorio s Chelseajem.

Nemaju ovi pojma realno.

Ma ja mislim da smo mi već ranije krenuli pregovore s nekim igračima, kao što je to bilo i prošle sezone s Costom i Fabregasom. Ne bojim se za nas u prijelaznom roku, vjerujem da će sva mjesta biti kvalitetno popunjena.

Po meni je potreban stoper (nadam se Varane/Stones/Okore), lijevi ili desni bočni, ako uzmemo desnog onda da to bude Trippier ili Coleman iako mislim da je bolje da uzimamo lijevog, a za lijevog mi prvi na pamet pada Aaron Cresswell iz West Hama.

U veznu liniju ne bih ništa dovodio, jedino u slučaju odlazaka, a ako ode Mikel tu bih ostavio Chalobaha ili Akea.

Od vratara mi je samo bitno da je Englez i da je solidan, ne mora biti extra klasa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.