Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Nasi sportski portali su uvek bili i uvek ce biti samo gluvi telefoni. Kvantitet i senzacionalizam su dve osnovne smernice njihovog delovanja, jer cesto prava vest nije ni blizu toliko zanimljiva koliko ona isfabrikovana radi tiraza.

Bio bih zadovoljan da imaju proverene informacije sa domace "scene", jer je to neki minimum, ali njima je i to strano.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ponovo ovaj junak,sve brazilce da kupimo

Douglas Costa : "Eventually the time comes when you get tired of playing always in the same league. I am now 24 years old and it is worth trying to tell people that I want to go. We have a wonderful coach in Mircea Lucescu, but I think it's time for a change and I think Mourinho is the best in the world."

stvarno mi je ovo čudno,ispada po njegovim rečima kao da je transfer dogovoren ????

Napuši se kurca Douglase, jebem ti mater ulizivačku više.

Sta smo rekli o vrijedjanju nasih igraca? Hehe, dobices baaan, dobiceees baaan.

Dobar je Gustavo za Ramieresa pa i meni dragog Obia je on svemirki brod samo mislim da bi maksimum za njega bio izmedju 15 do 20 mil preko toga ne bih išao. On je još uvijek  u najboljim godinama, i on ima šta dati fudbalu. E sada da li će odraditi još jedan jak ugovor i preći u neki veci klub ili ostati u redovima Vukova to nzm. Za to je potrebno poznavati psihologiju njegovog lika a za to nisam ekspert.

telegraf pušta buve sa naslovom,piše lepo da bi prešo u top klub i pomenuo je Čelzi kao primer i da se ispravim,nije čak ni on to izjavio nego ga je novinar pitao da li bi prešo u tim poput ......

lepo je u svakom slučaju čuti da nas igrači stavljaju u isti koš sa Barsom,Realom... poželjna smo destinacija 

http://www1.skysports.com/football/news/11668/9876887/eden-hazard-keen-for-aston-villas-christian-benteke-to-join-chelsea

azarova želja je Benteke,zna čovek šta valja 

"If Christian signs with us, I would be the happiest man in the world," Hazard told reporters in Belgium.

Ne kontam uopšte zašto se sada petljamo za Higuaina, kupovati napadača koji će biti druga opcija u napadu za 30+ miliona funti, a sa druge strane alternativa za Matića nam je Mikel, alternativa za Fabregasa nam je Ramires, desno krilo i nemamo, jer desno krilo koje smo kupili prije par mjeseci za 30 miliona eura sada šaljemo na posudbu u Inter. U takvoj situaciji mi se odlučujemo da opet idemo na "vozanje za nos" sa De Laurentisom, pa jbt ako ti je Falcao opcija onda završi to i da idemo dalje..

Bez vrhunskog Krilnog igraca koji ce biti pomoc Azaru na suprotnoj strani,Celzi nema sta da trazi u LS to sam gotovo siguran...

Rojs ili Grizman mora nesto da se dovede tog kalibra.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.