29. juni 2015.11 god. comment_222190 Ne razumijem plakanje za Clynom po meni nista nego prosjecan bek kakakvih ima dosta. Sto se tice Shawa znamo da je placa bila problem jer 130.000 funti tjedno za osamnestogodisnjaka je smijesno dati. Ne znam sto cekamo sa ovim prijelaznim rokom, vidim Arsenal vec doveo naseg Cecha i Vidala! Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222220 Ne razumijem plakanje za Clynom po meni nista nego prosjecan bek kakakvih ima dosta. Sto se tice Shawa znamo da je placa bila problem jer 130.000 funti tjedno za osamnestogodisnjaka je smijesno dati. Ne znam sto cekamo sa ovim prijelaznim rokom, vidim Arsenal vec doveo naseg Cecha i Vidala! Ako oni dovedu Vidala, pa ne znam....................... os se kladit u avatar da nece?? Turan's agent Bulut: "Without signatures & agreement I can't break my silence, but we'll know his new team within 4 days", to NTVSpor. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222221 Ejs? A misliš da ga nećemo dovest, a? Druga je stvar to da li cemo ga dovesti, kako je igro na Copa Americi mislim da bi ga Ibisevic prikovo za klupu. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222223 Ako oni dovedu Vidala, pa ne znam....................... os se kladit u avatar da nece?? Turan's agent Bulut: "Without signatures & agreement I can't break my silence, but we'll know his new team within 4 days", to NTVSpor. Oprosti momak, ali nemam se ja što s tobom kladiti. Tu sam da diskutiramo, komentiramo, raspravljamo ne zbog klađenja. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222226 Ako Arsenal uz Petra dovede i Vidala bit će jebeni iduće sezone. Očito im je dosadilo čučati na 4. mjestu. :D Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222230 Sto je najgore pise Daily Star da su upali i u semu za Lacazetea.. bice Arsenal jeben sledece sezone ako bude sve kako se pise...a najvece pojacanje Cech... a mi tapkamo sa brazilskom rasadom i sa nekakvim vunderkindovima koje pakujemo Vitteseu i onda molimo Boga da ih prodamo u Nemacku .... Moramo se ozbiljno pojacati..ostali bez nekih igraca..a niko se konkretno ne dovodi.. Begovic rezerva, raznjakani i istroseno Falkao ... tuga. Manchester poludeo, Liverool se isto pojacava, a mi cutimo dok nam uzimaju legende. Prijavi
29. juni 2015.11 god. comment_222231 Eh da, na Lacazzettea sam zaboravio. Ne dao Bog da se ostvari sve što pišu. Ja se iskreno nadam da je ovo naše sve zatišje pred buru i da naši kuhaju nešto pakleno. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222260 Sto je najgore pise Daily Star da su upali i u semu za Lacazetea.. bice Arsenal jeben sledece sezone ako bude sve kako se pise...a najvece pojacanje Cech... a mi tapkamo sa brazilskom rasadom sa nekakvim vunderkindovima koje pakujemo Vitteseu i onda molimo Boga da ih prodamo u Nemacku .... Moramo se ozbiljno pojacati..ostali bez nekih igraca..a niko se konkretno ne dovodi.. Begovic rezerva, raznjakani i istroseno Falkao ... tuga. Manchester poludeo, Liverool se isto pojacava, a mi cutimo dok nam uzimaju legende. Temelj problema. Neće biti sreće dok Oscar, Willian i Ramires ne odu. Upamtite to. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222263 [quote name="Caeruleus" post="222260" timestamp="1435625431"] Temelj problema. Neće biti sreće dok Oscar, Willian i Ramires ne odu. Upamtite to.[/quote]Cuj. Nece bit srece? Ja sretan proteklom sezonom, eto... Zas se fino ne obojis u crveno ili u svijetlo plavo ko Frankie pa se raduj mega transferima heehe Veci je problem sto nas nase legende pisaju ko papci najveci, nego to. Pogotovo jer si se na willi okomio, ne popustas... Cak ni nakon dobrih partija. Ramiz ti je najveci problem, au jbt ne kontam koji je problem u njemu kao igracu s klupe. Dovoljno mi je kad vidim tvoje zamisljene formacije chelsea... Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222265 Temelj problema. Neće biti sreće dok Oscar, Willian i Ramires ne odu. Upamtite to. Stvarno Cae reklo bi se mi proslu sezonu zavrsili na 4. mjestu i svi nas kantali kako su htjeli.2 trofeja su u nasim vitrinama,od toga jedan nakon cak 5 godina. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222266 Oprosti momak, ali nemam se ja što s tobom kladiti. Tu sam da diskutiramo, komentiramo, raspravljamo ne zbog klađenja. Potpuno te shvatam, i ja sam ovde prvenstveno radi komentarisanja i davanja svog misljenja, ali ako si tu da komentarises onda nemoj da pises lazi i dezinformacije, napisao si da su Ceh i Vidal igraci Arsenla, za Ceha nema potrebe, ali daj mi dokaz da je Vidal presao u Arsenal. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222268 Sekund mi se ne sviđa kako se Chelsea ponaša u ovom prelaznom roku, koliko smo prošli ljetni prelazni rok odradili toliko mislim da ovaj pušimo, previše smo pasivni na tržištu za prvaka Premiershipa, na kraju vjerovatno padamo na opcije B ili C. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222270 Temelj problema. Neće biti sreće dok Oscar, Willian i Ramires ne odu. Upamtite to. Vise sam mislio na razne Kennedye i ostale :D Ovi igraci kao igraci za klupu su relativno korisni, Willian je i ovako koristan na svom pravom mestu.Ramires je dobar za rotaciju, tj igrac za popunjavanje rupa, Oscar za prodaju, on je zalutao zadnje 2 sezone, ocaj zivi. Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222281 Potpuno te shvatam, i ja sam ovde prvenstveno radi komentarisanja i davanja svog misljenja, ali ako si tu da komentarises onda nemoj da pises lazi i dezinformacije, napisao si da su Ceh i Vidal igraci Arsenla, za Ceha nema potrebe, ali daj mi dokaz da je Vidal presao u Arsenal. Razno razni mediji tvrde da je to gotova stvar. Prvi se nadam da nije, jer znam koliko je to dobar igrac i da bi jako puno donio Arsenalu. Odustali su iako je Juventus prihvatio ponudu. Antonio Rudiger je li tko zna sto o tom igracu? Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222283 http://metro.co.uk/2015/06/30/arda-turan-signs-pre-contract-agreement-with-chelsea-ahead-of-transfer-5273243/ Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222298 Previše smo rezervisani u dosadašnjem dijelu prelaznog roka, slično kao i uvijek zadnjih par godina, ne sviđa mi se to, mada koliko znamo Murinja može uvijek da sjevne jedan veliki transfer, u kešu smo golemom, sigurno dolazi novi golman i nadam se da transfer o Falcau propada, hoću Bamforda i Remy-a Prijavi
30. juni 2015.11 god. comment_222326 Prozvan sam po pitanju Klajna. Da, pušten je u Liverpul, baš zbog toga što se niko ozbiljno nije trudio da ga potpiše. Čak ni Junajted nije ozbiljno ulazio u tu priču, čak i kada mu je cena prepolovljena. Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222422 Toliko o tome......... :- https://twitter.com/FabrizioRomano/status/615931904752254976 Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222438 Napisi brate tko eta , treba mi da provalimo ko je potpisao za Bajern :) Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222462 Pusti ga, pokušava da trolla nove članove koji ne znaju da se zove Aleksa Prijavi
1. juli 2015.11 god. comment_222465 pa Douglas Costa jbo te ker Pazi kako uzimas moje ime u usta! Ja ti nijesam tog posla, samo zemske konzumiram Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.