Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

opa mUSA IDEMO 

Moussa Sissoko: "Is Mourinho following my progress? According to what I am hearing, yes."

"Jose is one of the best managers in the world. He has won so many titles. Any player would love to be coached by this man.""For the moment, I'm coached by other people. If one day I have the chance to work under Jose's guidance, I'd be very happy" 

Pisao sam o Sissoku tamo negdje krajem januara, mislim da bi bio dobro pojačanje, odličan squad igrač, ima i fizičku snagu i tehniku, pravi ratnik.

Ali ovo je samo njegova izjava, nema tu ništa konkretno.

Ajde ne, ipak. Svaki igrac tog profila, na toj poziciji, automatski gasi buducnost RLCa u plavom dresu, a decko pokazuje da je spreman za prelazak na visi nivo. 

Greh je, pored njega takvoga, dovoditi bilo koga drugog. 

Ajde ne, ipak. Svaki igrac tog profila, na toj poziciji, automatski gasi buducnost RLCa u plavom dresu, a decko pokazuje da je spreman za prelazak na visi nivo. 

Greh je, pored njega takvoga, dovoditi bilo koga drugog. 

Ja bih vrlo vjerovatno, mozda razmislio o Pogbi :D

Nije igračina baš, al je dobar igrač u svakom slučaju za Ramiresa je Pjanic
Ugovor do 2019, znači biće jebavanja oko plaćanja

Moja želja je Matuidi, kakva je to igračina ljudi moji.. Al sad mi se svako može ubaciti sa replikom: i ja bi da karam vesnu zmijanac

Kakve aute Andrija ZIvkovic izvodi, to je nevjerovatno, svaki aut izvezde pravo gdje treba.Bane bi zlatnu kopacku dobio da ima neko ovako aute da mu izvodi :D 

• Autor

Ako već računamo na RLC onda bi savršena opcija za dovođenje bio Schweinsteiger. Po meni je to igračina i jedan od rijetkih koji mi je drag u raspalom Bayernu. Ima 30 godina,na njega ne računaju ozbiljno a sigurno može odigrati još 2 sezone na vrhunskom nivou.
Sjetite se samo kako smo uboli sa transferom Ballacka koji je također bio na zalasku karijere. Nijemci su to :D

Kakve aute Andrija ZIvkovic izvodi, to je nevjerovatno, svaki aut izvezde pravo gdje treba.Bane bi zlatnu kopacku dobio da ima neko ovako aute da mu izvodi :D

Interesantno je to sto je on visok ko Frodo, a baca aut ko Bane.

Sta fali Higuainu?

hamco brate tražimo napadača koji će biti druga ili treća opcija a nije da smo u situaciji da plaćamo drugu ili treću opciju 30+ miliona funti jer imamo mnogo pozicija gdje smo baš tanki, takođe kad su transferi u pitanju od De Laurentisa treba bježati što dalje, on Higuaina sigurno neće pustiti za 30 miliona funti.

Pokušati dovesti Falcaa na pozajmicu, ako to propadne onda se okrenuti nekim napadačima koji se mogu dovesti za razumnu cijenu.

To stoji,ali mislio sam prvenstveno na igracke karakteristike.Meni je on uvijek dobar bio.Ali slazem se da ga ne bih ni ja volio ako bi kostao 30 mil.Imamo Remy-a i dovesti jos jednu grdosiju od napadaca ili Falcao-a na pozajmicu i to je to.Bolje pojacati druge pozicije.

pitao je King malo pre dal je pouzdan taj taj izvor,ono da se ne bi bunili nešto a i vama bi bilo valjda malo interesantno da istražujete ove stranice pratite pa sad dalje....

znači za nas,Sky sport(ovaj engleski),kad je italija u pitanju onda Di marzio i njegov tim,Telegraf,bbc,ESPN al baš ti izvori ne kad oni navode nešto desno,zatim za Belgijance ovaj lik na tviteru Kristof Terreur,Ešton pod obavezno,daily mail i goal com zavisi ko piše tekst konkretno,može i london evening standard

normalno 

http://weaintgotnohistory.sbnation.com

..i još neki al to drugom prilikom

pa realno,za mnogo stvari ti je sigurno da dodješ ovde kod nas na forum,nego da čitaš blic,mozzart i šta ti ja znam

prosto mi je neverovatno kolko je to sportsko novinarstvo u Srbiji propalo jer su danas više no ikad mogućnosti za brzo i lako prikupljanje informacija ogromno,znači bukvalno svako može za godinu,dve da se informiše a da ne pričam o ljudima kojima je to i posao

al jbg,imam recimo drugara koji je završio žurnalistiku i ne može da se zaposli jer nema vezu,nije ni to opravdanje al evo čuo sam i da su u nekim dnevnim listovima i to pristojnim novinama plate od 200 do 250 evra 

na kraju krajeva to je dosta kompleksan problem al da ga jebem da ti posle toliko godina rada  ne možeš da izbaciš jednog jakog novinara da bude baš ono top jer sam pametnije stvari pročitao na forumu pa ti vidi

Svazilandski negrosport i ona portugalska radio stanica koja je najavila Hulkov dolazak

Misliš program RTP (Radiotelevizija Portugal) u emisiji 'Dobro jutro, Portugal' ugostio Scolarija koji je dao ekskluzivnu informaciju? :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.