29. maj 2015.11 god. comment_218874 Chelsea se i ne spominje u vezi Clynea tako da piši propalo kao sa Shawom.. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218903 Chelsea flop Juan Cuadrado may return to Italy with Inter Milan set to offer £26.1million misfit escape route.(Daily Mirror). http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/chelsea-flop-juan-cuadrado-return-5787498 Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218911 Kazu da je zamena za Oskara drugi brazilac Roberto Firmino. Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218919 Ako Oscar treba da ide i da njegova zamjena bude Firmino, onda bi ja Oscaru produžio ugovor i dao kapitensku traku. Firmino X_X Prijavi
30. maj 2015.11 god. comment_218929 Villarreal striker Luciano Vietto admits he is open to a move toAtletico Madrid if they meet his €20m buy-out clause. e cuj samo 20 mil eura za ovog malog :S To bi bio strasan posao svakog kluba. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218946 Spominje se i razmjena Filipe Luis za Tobya Alderweirelda. Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218949 Sterling navodno zeli samo Celzi... Ili ostaje u Liverpool jer dolazi Klop ili ide u Real Prijavi
31. maj 2015.11 god. comment_218952 Ili ostaje u Liverpool jer dolazi Klop ili ide u Real Klop ide u Napoli tako kaze Bekenbauer. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_218994 08:07 CHELSEA IN FOR ALDERWEIRELD Chelsea are keen on bringing in Toby Alderweireld from AtleticoMadrid, with uncertainty over last summer's defensive signing FilipeLuis, according to the Daily Mirror. Bio bi odlicno pojacanje, definitivno. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_218995 bio bi super squad igrač,samo pitanje je dal bi kod nas grejao klupu,mnogo se pisalo da će u totenhem i baš mi smrdi da bi to bio idealan levijev transfer,male pare treba za njega da se iskeširaju,čini mi se i ispod 10 m funti ...čitam jutros da nas je Grin iz QPR šatra odbio ,neće lik od 37 godina u Čelzi,traži tim gde bi bio prvi izbor Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_218996 Kakav Falcao, ovo je napadac za Chelsea Covek dao vise golova od Coste :D Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_218997 je,gledao sam juče tabelu italijanske lige ja ne mogu da verujem da taj čovek i dalje igra :D još je Ikardi prvi strelac lige ahhahahahahahha pa kavani i dan danas da se vrati tamo,zabio bi 30 golova lagano Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219000 Možda se što prije trebamo fokusirati na dovođenje Sterlinga, kakva je sada situacija može desiti da nam eventualno dovođenje Sterlinga bude najveće pojačanje, jer lako se može desiti da "izvisimo" za ostale top mete. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219005 Al moze li mi neko objasniti kako PSG ne jebe FFP a mi kao postujemo?Haj OK United,Real ili Bayern koji imaju bazu navijaca ogrumnu,kao i druge prihode ali kako PSG? Koliko god bilo dobro ovo sto mi radimo,bojim se da necemo biti u Evropi dovoljno konkurentni ukoliko se ne pojacamo dovoljno.Naravno ovo konkurentni mislim na samo osvajanje lige prvaka.Ne kazem da je nemoguce ali ce biti izuzetno tesko.Jer kada pogledas sastav drugim ekipama shvatis da Murinjo trenutno crpi 100 % mogucnosti iz nase ekipe. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219009 pa zeza njih FFP nije baš to da im ne smeta s tim da bi oni i pored toga mogli normalno da posluju,nego im zinulo za transfere tipa MEsi,ronaldo,pogba itd ne stoje oni uopšte tolko loše al ne bi mogli baš da potroše pare na gore navede igrača i da to bude u granicama FFP meni se sve čini da sam ja već nešto o tome postao ,ili je Igi nešto lepio(mislim da je on to preneo) kako se sad forsira ta priča da se ta pravila ublaže tako da će se na taj način dati prostor Sitiju i PSG da ovo leto pljunu možda i do 200 miliona ali to još ništa nije definitivno,tek treba o tome da se odluči a ovo da nećemo biti konkurentni,nema tu mnogo šta da se komentariše,osvojili smo mi LŠ sa daleko slabijom ekipom,bar na papiru a i mnogi timovi su dolazili do finala bez tih astronomskih transfera tako da što se mene tiče tu ne vidim nikakvih problema,više je stvar taktike i toga da se podeblja i pojača klupa a za to nam i ne trebaju ne znam kakva pojačanjaimate onu platinijevu izjavu baš kako se mediji u francuskoj žale na nas što je totalno debilno,nismo mi krivi što su oni preplaćivali pa sad mrse muda i ne mogu da prodaju za iste pare al na drugu stranu,sve to je i bio Romanov plan(postao sam to u njegovoj temi) jer je on i gurao ta pravila preko Platinija da bi skenjao konkurenciju Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219011 Pisao sam o tome da će ublažiti pravila, to bi i nama moglo da ide u prilog ukoliko bude promenjena politika kluba, što mislim da se ipak neće desiti. PSG verovatno može preko sponzora sam sebi da upumpa u klub. Što se tiče konkurentnosti, top pojačanja su poželjna, ali ne i neophodan (ključni) sastojak za osvajanje LŠ. Bitnije je kako se posluje i ko se dovodi, stoji da treba da se pojačamo, ali da su nam potrebne neke bombe, nisu. Juventus ima priliku da uzme LŠ, a nisu imali velike transfere. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219014 Meni je žao što nismo pokupili besplatno Khediru, solidan igrač a nije bilo puno prostora za eventualno veliku štetu.. Takođe bilo bi dobro da uskoro dovedemo napadača, ako je moguće do polovine juna, da kompletiramo napad, bat to da skinemo sa vrata. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219018 postao neko na talkchelsea :D :D uz poruku Come on Roman! Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219022 postao neko na talkchelsea :D :D uz poruku Come on Roman! Ne valja, promaja na levoj strani, fale dva igrača. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219033 Klop ide u Napoli tako kaze Bekenbauer. Klop uzima sezonu odmora.. izgleda da je to izjavio. Prijavi
1. juni 2015.11 god. comment_219067 nisam puno gleda pogbu tako da ne znam kakav je, ali opčenito mislim da bi ovaj rok morali iskeširat poveće novce za jednog ekstra igrača umjesto dovođenja hrpe poluigrača koji nam neče puno pomoć, e sad je li pogba taj ne znam jer kao što rekoh pre malo sam ga gleda... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.